10 legvonzóbb férfi G-SHOCK

10 legvonzóbb férfi G-SHOCK

"Jóban és rosszban” ezt nem csak a jegyesek igérik az oltárnál. Hogyha figyelmesen halgat, ugyan ezt az esküt hallhatja suttogni a sportos G-Shock óráknál. Egyedüli a többiek közt,  arra volt kifejlesztve, hogy durván is lehet vele viselkedni, mert egyedüli, kevés óra bírja ezt.

G-Shock egy híres kollekciót jelent , melyet már 35 éve gyárt egy ismert Japán cég a Casio. Ez első modellt az óriás világ kereslet által egy ellenálló karóra végett fejlesztették ki, a karóra rögtön triumfálta az összes sportos karórát a piacon.   Olyan elem volt benne, mely tíz év éllettartalmú, büszkélkedett 10 bar (100 M)vízállósággal, kibírt esést az aszfaltra 10 méter magasságból. Utolsó paramétert is kipróbálták,  a tervező meggyőződött az alapján hogy kidobtak 200 darab órát a harmadik emeletről.   

Ez azt bizonyítja, hogy a G-Shock megbízhatóan kibír minden ütődést, leesést, és ellenáll a kívüli vibrációkon is, (ha például fúr, vagy epítkezéseken dolgozik). Pontosan ellenálló képessége miatt még mai napig is a legárultabb sportos óra a világon. És hogy megérdemli ,hogy csodáljuk mert emlékezteti a Casio G-Shock DW-5600E-1 (utódja a fent említett első modellnek) melyet december 12. 2017-ben beírták a Guiness rekord könyvébe, azért hogy túlélte egy 24,97 tonnás teherató súlyát.

KINEK VOLT MEGTERVEZVE?

Ezek az órak extrém feltételekhez  vannak felkészülve. Ezért nyugodtan beszerezhetik a tűzoltók, rendőrők, katonák, asztonautok, hegymászók.Egyszerűen minden munkahely,  mi a szabadban történik. De nam csak az egyenruhás hősöknek van...Beleszeret minden sportoló, aki a természetben tölti idejét. A sok fontos funkció mellett büszkélkedhet sok szín skálával , melyekkel a városban, barátaival is jól fogja érezni magát.

Már az ezred forduló után hihetelen -200 modellel dicsekedhettek!

HALHATATLAN KARÓRA? IGEN!

A karóra digitális vagy kombinált (digitál és analóg),2 éves jótállásal az elemre. Az óra toka 10 rétegű minőségi plasztik és acél, a kijelzőt keményített minerál üveg védi.Az óra gépezetének biztonságához hozzájárul a tény, hogy mozgékony és be van fedve egy puha polyuretan habbal, ezért védett az ütközéstől.

Víz? Az  sem fog ki rajata. Összes modellnek természetesen magas színvonalú a vizállósága, 200 M. Ezért jól működik a vízben is,E sok tökéletes faktor mellett, nincs mi veszélyeztetheti a karórát.

Nagyon sok speciális funkciójuk van (stopper, alarm, világidő, kivilágosítás, hőmérö, luminiscence stb.) Sokat segíthetnek napi szinten. Újdonsághoz tartozik az atom idő, szoláris feltöltés,kompasz, GPS , szinkronizáció 6 világ idővel.

TOP 10 FÉRFI MODELL

 1. Casio G-Shock GA-710-1A2
 2. Casio G-Shock GA-100-1A1
 3. Casio G-Shock GA-120-1A
 4. Casio G-Shock GA-110GB-1A
 5. Casio G-Shock GA-110LN-8A

 1. Casio G-Shock GA-700DE-2A
 2. Casio G-Shock GA-100B-7A
 3. Casio G-Shock GA-100DE-2A
 4. Casio G-Shock GW-M5610BB-1
 5. Casio G-Shock GA-110LN-3A

BABY-G HÖLGYEKNEK

Idővel feltünt, hogy nem csak a férfiaknak van szükségük „halhatatlan karórára”... Sztereotípia már nem menő, és a hölgyek is többet akarnak az élettől, mint a pelust cserélni, főzni, takarítani. Ezért a Casio 1991-ben előjött a Baby-G kollekcióval, az összes sportos hölgynek.Természetesen méretben kissebbek és színesebbek mint a férfi G-Shock. Így minden kalandor hölgy beszerezhet egy  megbízható barátnőt gusztusa szerint.  

 1. Casio BABY-G BA-110CA-4A
 2. Casio BABY-G BG-6903-3
 3. Casio BABY-G BA-120KT-7A
 4. Casio BABY-G BGA-130-4B
Keresem
Keresem
up