A nagy számlapú női karóra elvarázsolja a környezetét

A nagy számlapú női karóra elvarázsolja a környezetét

Papp Anita | 27. 4. 2020

Órák, amelyek időben eljuttatják bárhová, és még mindig tökéletesítik is outfitjét. A nagy számlapú női órák nemcsak elegánsak, időtállóak, de nem kerülik el a környezete figyelmét. Mi az egyediségük és mit mondanak a tulajdonosukról? Megtudhatja a cikkünkben.

Az óra minden bizonnyal nem a 21. század túlélése. Éppen ellenkezőleg! Ezek olyanok, amelyek vonzzák a figyelmet. A tökéletesen hangolt megjelenés bemutatja tulajdonosát, hogy milyen is az ízlése. Az órájának köszönhetően soha nem késik el sehonnan és velük mindig kinézhet jól, elegánsan, és stílusosan. Ezt garantálja a nagy számlappal rendelkező lenyűgöző óra.

I. Erzsébet királynő maga is behódolt az órák varázsának.

Talán kevesen tudják, hogy az első női karóra maga I. Erzsébet királynő tulajdonában volt. A női órák csak a 20. század elején jelentek meg. Ez egy karóra volt. Az igazság az, hogy akkoriban nem női karórának nevezték őket, viszont voltak. A karóra egyfajta emancipáció volt.

Az akkori modellek számai eltérően voltak elhelyezve, így jobban láthatóak voltak, amikor a nő az autó kormánykerekét tartotta. Egy másik jelzés, hogy ez egy női karóra volt, az a tény, hogy az urak inkább zsebükben viselték. Az 1920-as évek második fele óta az órák jelzik a jelenlegi tendenciát. Az 1950-es években, különösen 1955-ben bevezették az első női automatikus órákat. A világ legkisebb automatikus kronométere volt, amely akkoriban egyszerűen szenzáció volt.

Nagy számlap - nem csak egy elegáns időmérő

Egy ékszer, amely eleganciát adhat ruházatához. Kiváló minőségű kiegészítő, amely illeszkedik a nagyszerű és praktikus kézműves dekorációhoz. A divatos órák elválaszthatatlanul kapcsolódnak a divat trendekhez, amelyek évről évre változnak, ám a klasszikus óra nagy számlap formájában lényegében változatlan marad.

Ami a számlapot illeti, így különböztetjük meg a típusokat:


  • analóg - idő kijelzés kézzel - óra, perc, másodperc
  • digitális - óra, amelynek digitális kimenete van, azaz számok a kijelzőn
  • bináris - azután, hogy az értékeket hozzáadja a bináris kódhoz, megkapja az adott időt vagy dátumot, a bináris rendszer vagy a dupla bináris a 2-es szám hatalmi rendszere
  • kombinált - az idő megjelenítése kézzel, a digitális kijelzővel kombinálva

Az alapnak ásványi üvegből készült óralapnak kell lennie, amely ellenáll a mechanikai sérüléseknek. Különösen akkor, ha az órát mindennapi viseletre tervezték.

Megkülönböztető ékszer, amely a stílusról szól

A nagy számjegyű női órák gyönyörűek, félreérthetetlenek és minden bizonnyal soha nem mennek ki a divatból. Az elegáns, nagy számlapú női karóra vonzó és sok előnnyel rendelkezik. Amellett, hogy megkülönböztető és érdekes kiegészítők, praktikusak is. Könnyen megnézheti az aktuális időt rajtuk.

Helyénvaló emlékezni egy elvre, nevezetesen arra, hogy a nagy tárcsával rendelkező óráknak a minimalizmus szellemében kell lenniük. Érdemes a tiszta vonalakra fogadni. Az előnye az, hogy ez a fajta óra alkalmas a mindennapi,de ugyanúgy akár egy cégben való viseletre is. Az órák feldobják az elegáns és sportruházatot is. A nagy számlapú női órák első pillantásra elcsábíthatnak.

Amellett, hogy hatékony kiegészítő, szenvedélyes és praktikus segítő, még bizalmat adnak. Ugyanaz, mint a ruhák, a szép smink, a frizura, minden olyan helyzetben, amikor egy nő tudja, hogy gyönyörűen néz ki, és így magabiztosan érzi magát. Az órák esetében ez ugyanúgy működik.

Bízzon az ösztöneiben, amikor választ

Ebben a tekintetben kifizetődő, ha befektet egy neves márka órájába, ahol garantálják a minőséget és az eredetiséget. A neves gyártók nagy számlapú női órája alkalmas mindennapi viseletre, mivel domináns tulajdonság mind az értékes anyag, mind az átfogó pontosság. Természetesen a tárcsa mérete, de az egyéb paraméterek szerint is választhat. 


Határozottan érdemes követni az ösztöneit. A Guess Nova ötvözi a fehéret és ezüstöt a halhatatlan szépséggel és egy bizonyos bájjal. A fehér nem csak a nyári szezon színe, amikor az órák még a lebarnult bőrt is kiemelkedővé teszik, de összességében a fehér formátumú óra megvilágosítja és újraéleszti a ruhát. A népszerű és nagyon elegáns lágy színű modellek, például bézs színűek arannyal, megtalálhatók például a híres amerikai Tommy Hilfiger márkanév alatt, különösképpen a Carly kollekció óráinál vagy a Jenna finom rózsaszínén kollekciójában. 

Nagyon elegáns és jó megjelenésű órák feltűnőbb bőrszíjjal, akár vakító színekben is, például a rózsaszínű Michael Kors Slim Runway, vagy bordó formájában, mint a Tommy Hilfiger Sloane óra, vagy akár a feltűnő szépségű Michael Kors Slim Runway karóra. 

Alkalmi sportóra magas minőségű fekete szilikonn szíjjal, a Guess Crush, cirkonia belsővel. Az elegancia klasszikusát a Casio Classic képviseli. Időtlen ábrázolás a modelleket díszítő márkák megkülönböztető logóján keresztül, amint ez a Guess Nouveau esetében is látható. A Lacoste Goa női karórát nem csak a sportos hölgyeknek tervezték, amik anyagi és formatervezési szempontból kiemelkednek.

A nagy számlapú női órák soha nem okoznak csalódást. Kiváló minőségű modellek, amelyek lenyűgözik az átfogó dizájnnal, a tárcsával, valamint a szíj választásával.

Csak most! 10% engedmény a haj kozmetikumokhoz - Még több itt

10% engedmény a haj kozmetikumokhoz! Még több itt

Keresés
Keresem
Keresem
up