Az okos órák milyen funkcióit nem ismerte talán még eddig

Az okos órák milyen funkcióit nem ismerte talán még eddig

Okos órát szeretne vásárolni? Ha kíváncsi, hogy milyen érdekes funkciókkal rendelkeznek ezek az egyre népszerűbb divat kiegészítők, akkor tetszeni fog a mai cikkünk. Előfordulhat, hogy rájön, hogy modern smartwatch nélkül nem is akar majd megjelenni.

Ismeri az okosóráját? Fedezze fel az eddig nem ismert funkcióit!

Az óra az egyik legnépszerűbb divat kiegészítő. Nem csak szépen díszíti a csuklónkat, de természetesen elsősorban tájékozódást biztosít az időről. Aki követni szeretné a trendeket, az biztosan beszerez egy okos órát. Manapság már nem csak sporttervezésűek léteznek. Tehát ha azt gondolja, hogy nem megfelelőek az elegáns outfitjéhez, akkor téved. Remek darabok közül választhat arany vagy ezüst szíjjal, amelyek tökéletesen illenek a választott ruhához és a kedvenc nyakkendőhöz egyaránt.

A fitness karkötőkkel ellentétben az okos órák sokkal kifinomultabb kidolgozásúak és legfőbb különbségük a mobiltelefonnal való összekapcsolás lehetőségében rejlik. Ennek köszönhetően nem csak a pulzusát vagy az elégetett kalóriákat méri, hanem felhasználhatja okostelefonjának vezérlésére is, és egy pillantással megtudhatja, mi folyik éppen rajta. Ennek köszönhetően a telefont nem kell gyakran kivennie a zsebéből. Ennek eredményeként az intelligens óra csökkenti a telefonon töltött időt, amelynek nemcsak munkatársaink üdvözölnek, hanem azok a családtagok és szeretteink is, akik nem szeretik a kezében lévő mobiltelefonnal látni Önt.

A design itt meg is van oldva. De tudja, hogy mégis mi mindent tud manapság egy okos óra? Funkcióik száma folyamatosan növekszik aminek eredményeképp a végén egy valóban érdekes eszköz viselője lehet. A szokásos feladatokon, például a lépésszámlálón vagy a bejövő hívásokról szóló értesítéseken kívül további különlegességekre is képes, ha egy Android vagy iOS órát választ, amely a fejlett alkalmazások telepítésését is támogatja. Nézzük meg, hogy mivel lephetik még meg ezen kívül ezek a divatos és modern technológiai eszközök. 

Az okos órák mely funkcióiról nem hallot még talán idáig 

Bankkártya a csuklón

Manapság már fizetésnél gyakrabban használunk kárytát mint készpénzt. De még mindig kéznél kell lennie a pénztárcánknak, hogy a kártyánkat kihúzhassuk belőle. És ez néha nem könnyű. Különösen olyan helyzetben, amikor éppen szeretnénk elpakolni a vásároltakat egy táskába, vagy ha a pénztárcánk a táskánk legmélyén van.

Ha olyan okos órát választ, amely képes kezelni az NFC chipen keresztüli kommunikációt (vezeték nélküli kommunikáció a térség más eszközeivel), így készpénzmentes fizetéseket vihet végre vele. Tehát csak érintse az órát a terminálhoz, és ennyi. A pénztárcáját nyugodtan otthon hagyhatja.

Térképek és a GPS navigáció

Függetlenül attól, hogy futni szeretne, kirándulni a hegyekben vagy erdőkben, időről időre ellenőriznie kell a navigációt, hogy kiderüljön nem jár e rossz úton, a GPS navigáció hasznos lesz. Nem mindig van nálunk a telefonunk , vagy nem akarjuk kivenni a hátizsákból. Ezért sokkal könnyebb ránézni a csuklónkra, és azonnal tudni, hogy hol vagyunk. Különösen a sportolók értékelik ezt a funkciót, amely lehetővé teszi számukra, hogy könnyen rögzítsék az edzési útvonalat a térképen. Okos órával nehéz eltévedni. Az iránytű természetesen a navigáció része

Sport funkciók

Függetlenül attól, hogy lelkes sportoló, szabadidős tevékenységet folytat - minden bizonnyal érdekes sportfunkciókat fog használhat, amelyek szintén nagy motivációt jelentenek az egészséges életmódhoz. 


  • Gyorsulásmérő - érzékelő, amely méri a mozgás gyorsulását, valamint az ütéseket. Ez lehetővé teszi az órájának a lépések mérését.
  • Giroszkóp - érzékelő, amely a mozgásban lévő eszköz térbeli tájolására összpontosít.
  • Magasságmérő - jelzi a terepen történő emelkedést és ereszkedést
  • Oximeter - méri az oxigén szintjét a vérben
  • Barométer- méri a legköri nyomást


Környezeti fényérzékelő

Az okostelefonokhoz hasonlóan az intelligens óráknak is van érzékelőjük a környezeti fény figyelésére. Ennek megfelelően beállítják a kijelző háttérvilágítását, ezáltal jelentősen csökkentve az akkumulátor fogyasztását.

Always on funkció

Egy másik jó dolog, amely megtakarítja az akkumulátort. Ennek a funkciónak köszönhetően az intelligens óra kikapcsolja a képernyőt, de továbbra is képes lesz olvasni az alapvető adatokat, például a dátumot és az időt.

Alvás

Az alvás minden ember életének fontos része. Az érdekes alvásfigyelő funkciónak köszönhetően ellenőrizheti annak minőségét. Ehhez pulzusmérőből és a giroszkópról gyűjtött adatokat használva. Ez a funkció megmutatja, mennyi ideig és különösen milyen minőségben aludtál.

Távoli fényképező alkalmazás intelligens óra segítségével

Az új Wear Camera Remote alkalmazás segítségével képeket továbbíthat a fényképezőgépről az intelligens órájára. Ha van régebbi táblagépe vagy telefonja otthon, akkor csatlakoztathatja az órájához, és megnézheti, mi történik otthon (vagy másutt). Érdekes kém eszköz van a kezedben!

Telepítési alkalmazás

Ha olyan órát vásárolt, amely lehetővé teszi más alkalmazások letöltését, jelentősen bővítheti annak kihasználtságát. Különösen akkor, ha Android vagy iOS operációs rendszerrel rendelkezik. Most például használhatja a Shazam alkalmazást a dal felismerésére, a CloudPlayer alkalmazást a zene egyszerű lejátszására vagy a Wear Reader alkalmazást, hogy egyszerűsítse a rövid szövegek olvasását az órában. Az ajánlatok között olyan alkalmazások is megtalálhatóak amelyek segítenek kikapcsolódásban, időjárás-előrejelzést vagy hangfelvételt készítenek.

Nos, felkeltette az érdeklődését valamelyik szolgáltatás, mérlegeli az óra vásárlást? Vessen egy pillantást e-üzletünkre, ahol sport- és elegáns kivitelű férfi és női okos órák széles választékát találja meg.

Keresem
Keresem
up