Felhatalmazott forgalmazók vagyunk a Invicta karórákra!

  • MAGAZIN
  • Felhatalmazott forgalmazók vagyunk a Invicta karórákra!

Felhatalmazott forgalmazók vagyunk a Invicta karórákra!

Invicta márkájú karóra összeköti a svájci kvalitát és az amerikai magabiztosságot. Annak ellenére, hogy már 80 éve gyártják, nincs világon nagy reklámkampány róla, hogy sok milió karon ne legyen. Nem mindenki méltó hozzá....Olvassa el, miért is olyan különleges , és miért Ön vásárolhatja meg nálunk.

INVICTA MÁRKÁRÓL

Ennek a válalatnak életet adott egy férfi, kinek neve Raphael Picard 1937 -ben pontosan az óraipar bébi korszakában – egy Svájci városban La Chaux – de Fonds (amúgy itt született a Festina és a Rolex is). Az első cél egy fogadalom volt, gyártani egy olyan tökéletes karórát,melynek árától az emberek nem kapnak infarktust, ez sikerült is. Fokozatosan beleszerettek a svájci emberek , az amerikai katonák, melyek a második világháborúban menekültek Svájcba a fogoly táborokból.1970 körül az Invicta a bankrot felé tartott....

Az összes klasszikus mechanikus karórák hátrányban voltak az új quartz  típusú karóra gépezetével.

Ez mindjárt előnyösebbé vált több irányban: olcsóbb volt a gyártása,(így olcsóbb lehetett a karóra),  felhasználónak kényelmesebb (elég egyszer egy pár évben kicserélni a batrit), sőt pontosabbak voltak ( max. fel másodpercel naponta).

Így eldöntötték, hogy nincs értelme harcolni  a szélmalommal szemben, hanem ha a piacon akarnak maradni, hozzá kell alkalmazkodniuk. Ezért ma többnyire a kínálatukaban elemre működő karórák találhatók , melyeket majdhogy lehetetlen felismerni a mechanikusoktól.

Miért is említettük a cikk elején, hogy egy svájci – amerikai válalatról van szó? Mert mindkét államban van az utolsó több  tíz év során a gyártó központjuk. USA-ban az olcsóbb modelleket , svájcban pedig a luxus, presztízs karórákat megjelölve Swiss Made gyártják.

INVICTA KARÓRA

Történelmük alapján úgy nézhet ki, hogy az Invicta csak egy a sok többi svájci márkából, nem más mint a konkurens cégek karórái. Ez nem igaz! Ezek a  karórák rendívüli minőségi gépezettel vannak ellátva, masszív tokkal büszkélkedhetnek, melyek minden korölményben megvédik a karórát – nem csak eséstől és a piszoktól, hanem a víztől is.Az összess Invecta karóra diszponál magas színvonalú vízállósággal , ennek köszönhetően nyogodtan úszkálhat.

Nem csak e milyatt tartozik a világpiacon a leggyorsabban növekvő karóra gyártó közé.

Tanácsunk: Ha elnyerte tettszését a férfi karóra a fénykép jobb oldalán, most megrendelheti 45%-os árengedménnyel!

Felhatalmozott forgalmazók vagyunk, ez által Önnek előnyei származnak

Ha vásárol egy luxus Invicta karórát, nem kell félnie, hogy pár éven belül szétesne. Viszont megéri a vásárlás előtt érdeklődni, milyen szervizt garantál hozzá az eladó... Mert egyszer mégis eljön az a nap, mikor ki kell cserélni az elemet, letesztelni a vízállóságát , vagy csak „kondi” szervis (kb.5 év után) .

Mi, mint új felhatalmazott forgalmazók , ajánlunk autorizált szerviszt, eredeti alkatrészeket és Invicta vállalatnál betanult órást. Így az Ön karórája tökéletes kezekben lesz. Természetesen az Invicta karórához van ingyenes élettartamú garancia a szervizelésre  , mint sokk más márkánál is!

LIMITÁLT EDÍCIÓ

Az eredetiségre az Invicta nagyon odafigyel.Ezért folyamatosan limitál edíciókkal jön elő ( csak egy pár száz darabbal), melyekkel  a vásárlóknak ad esélyt a kézen hordani karórákat, melyek senki másnak nincsenek.... Minden limitál edíciós INVICTA karórán megtalálható az acél tokán (az alsó tok felén) az szerző neve vagy egy bizonyos dedikálás,  de főleg eredeti sorszám. (pl. 883/999).

A mi kínálatunkban megtalálható főleg  férfi de női karóra Invicta is. Akár melyiket választja , biztos lehet benne , hogy Mercédeszt választ  a karórák között ….