Daniel Wellington titkai

Daniel Wellington titkai

Minden egyes darab, amely Daniel Wellington műhelyéből kerül ki, kellemes melegséget ébreszt szívünkben és pajkosan fejünkbe szál, mint egy pohár pezsgő buborékai. Mitől van az, hogy egy ennyire minimalista valami, maximálisan pozitív benyomást kelt? Még mindig nem tudjuk. De nem hagyjuk abba a kutatást. Lehet, hogy éppen Ön fog rájönni…

 

A Daniel Wellington karóra azzal feltűnő, hogy nem a megalkotója nevét (Filip Tysander, svéd üzletember) viseli, de egy olyan valaki nevét, aki ebben a cégben meg se fordult… A brit gentlemannal Daniel Wellingtonnal Tysander 2006-ban találkozott, ahogy ő mondja: „valahol a világ közepe táján”, és azonnal megtalálták a k9zös hangot. Wellington nem csak emberileg nyűgözte le, de az egyedi órájával is – egy hagyományos, láthatóan öreg, kicsit kopott szövet NATO szíjjal bíró darabbal… Ennek ellenére az óra nagyon magabiztosan, elegánsan és egyedien hatott. „Egy ilyen órát kellene az embereknek viselniük!” mondta T. és megkezdte a gyártást.

Melyik órát szeretné megismerni?

 

Az új barátja életével megihletve, T. először egy hagyományos NATO szíjjal rendelkező órára fókuszált. A vékony és vizuálisan tiszta számlapnak köszönhetően szinte minden mintával és színnel kombinálható. Ez ugyanúgy igaz az öltözködési stílusra…

Ez a DW női karóra bármely blézer, szvetter, ing, blúz vagy póló tökéletes kiegészítője. A NATO szíjjal rendelkező férfi DW karóra inkább szabadidőre alkalmas, de korhatár korlátozást ne keressen!

De ha valaki inkább a mintás brit varázzsal kikövezett úton szeretne járni, nyúljon Daniel Wellington bőrszíjjal rendelkező órája után. Egy igazi úriember számára nélkülözhetetlen. És mivel a férfidivat a bonton szigorú szabályai alá van vetve, a modellek többsége hagyományos analóg számlappal és fekete, vagy barna (bár számos árnyalatban) szíjjal rendelkezik. Válasszon egy órát, amely tökéletesen passzol a cipőjéhez, nadrágszíjához és aktatáskájához és mutasson példát kollégáinak.

És mi a helyzet a hölgyekkel? Ők se bírnak betelni DW bőrszíjas karórájával. Mivel egy minőségi bőrtáska vagy cipő kifejezetten egy női DW karórát igényel.

És ha Önhöz mindkét életstílus közel ál? Egyiket se adja fel! Szerezzen be az új Daniel Wellington karórájához egy másik bőr- vagy szövet szíjat, amely személyisége másik oldalát képviseli és váltja őket fel kedve szerint. A csere 3 percnél többet nem vesz igénybe…


 

Arany

 

Ezüst

  

Fekete

 

Barna

 

A fekete Daniel Wellington karóra határozottan a legkeresettebb. Talál köztük olyan modellt, amely a fehér számlap + fekete bőrszíj kombinációja, de teljesen fekete szépségeket is… Bárki, aki a hagyományos, időtlen formatervezés híve, azonnal a szerelmesévé válik.

Azonban az utóbbi év valós slágere vitathatatlanul a Classic Petite Melrose és Classic Petite Sterling sorozatból származó fémből készült női Daniel Wellington karóra.

Apróbb számlapja elnyeri minden olyan hölgy tetszését, aki egy picit hercegnővé érzi magát. Ha a ruhatára alapját a fekete, szürke és a fehérszín képezi, amelyeket mindig feldobja egy – két színes darab, kutakodjon a Classic Petite Sterling sorozatban. Egy DW karórával a szokásos szürke egyből szokatlanná válik…

A Classic Petite Melrose viszont mindenkinek ajánljuk megtekinteni. A gyengéd rose gold női karóra egy olyan hölgy ékszerdobozából sem hiányozhat, akinek ízlése van. Színárnyalata a naptól felforrósodott homokos partot tükrözi és garantáltan felragyogtatja megjelenését. És mi a legjobb rajta? Szabadon kombinálhatja arany és ezüst kiegészítőkkel is.

Itt az ideje beszerezni egy órát, amelyre valóban büszke lehet….

AKTUÁLIS: INGYENES SZÁLLÍTÁS TÖBB MINT 2500 TERMÉKRE! Még több itt

AKTUÁLIS: INGYENES SZÁLLÍTÁS TÖBB MINT 2500 TERMÉKRE! Még több itt

Keresem
Keresem
up