Hogyan legyünk lenyűgözőek a bálban

Hogyan legyünk lenyűgözőek a bálban

Farkas Dóra | 5. 2. 2019

Báli szezon elkezdődött! Ne hagyja ki.Ön is vegyen részt benne.Segítünk, hogy Ön legyen a bálkirálynő. Minden hölgy néha szívesen kicsinosítja magát –gyönyörű báli ruha csak a kezdet. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget.

Ez az év sok új, divatos kincset hozott, melyeket érdemes kipróbálni.Csinosítja ki magát,haját és nefelejtse a sminkelést sem.Kiegészítők sem hiányozhatnak, egy szép ékszer, illatos parfüm, tökéletes bőrtáska.

Szórakozzon, de csak mértékkel.

Mi a menő ebben az évben?

Plasztik díszek

3D minta a menő a mostani szezonban.Virágos minták,plasztik hímzés,kövek a finom majdhogynem átlátszó anyagon – igy néz ki a stílus, mely nem egy  hölgy tetszését elnyeri. Finom pasztell színek virágos mintával mesebeli tündérré változtatják, míg a kék ruha árnyalata kihímezve sok sok csillogó kövel , felébreszti Önben a lenyűgöző boszit. 

Csipkés minta

A csipke az utolsó pár évben nagy divat. Rövid és hosszú báli ruhán is.Így van ez ebben az évben is.Lehet az csipkés ruha, csipke mi a ruha kivágásán van, csipke mi rá vam varrva egy szép átlátszó anyagra mintha a meztelen bőrünkön lenne. Biztosan elnyeri a hölgyek tetszését.

Aszimmetrikus ruha

Tőkéletes kompromisszum a hosszú meg a rövid koktélruhánál. Aszimmetrikus ruha mindig menő.

Gyengéd glitterek

Idén nagyon oda fognak figyelni a részletekre. Elég volt már a feltűnő mintákból. A flitteres ruhának nem olyan benyomást kell tenie, mintha éppen egy arany üzlet kirakatából lépett ki.Idén inkabb egy pici virág formájában, vagy mint a csillagok az égbolton ragyogjanak.

Overall 

Ha ezt a variációt választja, ne felejtse nőiességét kihangsúlyozni.

Szalag és masni

Nem tudja milyen stílus az Önnek megfelelő? Próbáljon ki egy egyszerű koktélruhát szélesebb szoknyával és egészítse ki egy szép egyszínú szalaggal. Egy masni a derékra biztosan kihangsúlyozza  szép alakját. 

Sminkelés

Idei tél a füstös árnyalatoknak, világos színeknek,erőteljes ajakrúzsnak  és csillógásnak hódol.Ne féljen ősszekőtni egy egyszerű vágású alkalmi ruhát egy erőteljes sminkel.

Parfüm

Esti alkalomra nyugodtan használjon erősebb parfümöt. Virágos, citrus illatok lesznek  idén a menők. Főleg a jázmin illata.Legkedvencebb téli parfümök a Chanel Coco Mademoiselle, Armani: Because It’s You, Jimmy Choo Illicit  meg a Chloé Chloe.

Frizura

Elsősorban figyeljen oda hajára,Önhöz illő jó hajkozmetikumokat használjon.Csak ez után lehet jó frizurát varázsolni.Idén divatos a massziv copf,elegáns konty görög stílusban, mely a rövidebb és a hoszzabb hajból is könnyen megcsinálható.Esetleg egy szép virággal vagy hajpántal is díszítheti frizuráját.

Karóra mint kiegészítő?

Egy szép, elegáns karóra hasznos és stílusos kiegészítő. Női karórak híres márkáktól mint  Fossil, Michael Kors, Festina, Hugo Boss vagy Armani,, ezt a lehetőséget megadják.De itt is fontos, hogy a karóra összhangban legyen a ruhával, ékszerekkel esetleg kiegészítőkkel.Némely női karóra típus is jót mutathat mint csillogó ékszer -mert Swarovsky kristállyal van díszítve, (sőt gyémántal is). Viszont semmi esetre sem lehet durva kinézésű. Michael Kors Slim Runway vagy Fossil Jacqueline ES3435 karórák illendőek hasonló alkalomra.

Mit nem tudott még a 2019-es divat trendről? 

Milyen divat specialitások várnak Önre idén?

Tollazat, neutrális bézs színek,sárgásnarancssárga, színes kosztümök, kalapok,masnik, kikopott farmer, széles ujjú blúzok, magas sarku cipellők, vintage táskák,óriás napszemüvegek - ez csak egy pár dolog minek örülhetünk a tavaszi hónapokban.

Nemcsak a báliszezonban, utánna is a természetes egyszerű blúzok, táskák, ruhák lesznek kihangsúlyozva .Korall és sárga,színek, pöttyös és állatos mintanyomás lessz sikk.Retro hajpánt és masni kiemelheti nőiességét.

Nem lessz hiány a szórakozásból.

 

AKTUÁLIS: INGYENES SZÁLLÍTÁS TÖBB MINT 2500 TERMÉKRE! Még több itt

AKTUÁLIS: INGYENES SZÁLLÍTÁS TÖBB MINT 2500 TERMÉKRE! Még több itt

Keresem
Keresem
up