Mikor tegye le az intelligens óráját, és vegye fel a klasszikusat?

Mikor tegye le az intelligens óráját, és vegye fel a klasszikusat?

Török Zoltán | 30. 9. 2019

A mai csuklókon egyre gyakrabban találjuk meg intelligens változatukat, a klasszikus órák helyett. Bár tele vannak funkciókkal, néhány esetben csak a kijelző nem passzol. Hová ne vegyünk fel intelligens órát,ahová nem illik? Cikkünk erre válaszol.

Számtalan intelligens óragyártó létezik, és egyre jobban néznek ki dizájnban, mig a klasszikus darabok lassan háttérbe szorulnak. A „buta” órák nem válaszolnak az Ön e-mailjére vagy hívására,viszont mindenkinek bizonyítják, hogy az Ön prioritása az emberek között van, nem pedig az interneten. 

A munkaértekezlet trükkös

Üzleti találkozók és ebédek esetén a helyzet ellentmondásos - egyrészt meg lehet engedni az intelligens karóra jelenlétét,másrészt nem túl jó dolog,ha többet fog figyelni a karórájára,mint magára a tárgyalásra. Az üzleti találkozóknak olyan helynek kellene lenniük, ahol az intelligens órákat tilos lenne viselni. 

Üzleti partnernek, kollégának vagy felügyelőnek lenni nem azt jelenti, hogy a csuklója meztelen marad - óra nélkül már nem megy. Az úriemberek olyan darabokat fognak értékelni, mint a Timex Originals vagy Tommy Hilfiger Dustin, míg a hölgyek szeretik a Michael Kors Slim Runway vagy az Armani Classic óraóra szolgáltatásait igénybe venni. 

Az időpont nem fontos egy randin

Találkozás a partnerével egy romantikus vacsorára vagy egy sétára a parkban egy olyan lehetőség, amelyre vonatkozóan feltétlenül nem kell ellenőriznie az időt. Mindenekelőtt attól kell aggódnia, hogy idegenek értesítéseket bombáznak a telefonjára. A csuklójának egyáltalán nem szabad ragyognia ezekben a bensőséges találkozókban, ezért hagyja otthon intelligens óráját a töltőjén. 

Mindenesetre vigyázzon, mert a klasszikus darabok az idő mérése mellett esztétikai funkcióval is rendelkeznek. A megfelelően kiválasztott órák nem csak finomítani fogják megjelenését, hanem növelik az önbizalmat is. Az urak Armani Renato vagy a Festina Retro felé csábulhatnak el, a nők csuklóját legjobban a Daniel Wellington Classic vagy a Festina Ceramic díszítheti. 

A színházhoz csak a legjobbat

Ha moziba vagy színházba megy, gyorsan felejtse el intelligens óráját. Itt élveznie kell az értesítésektől mentes időt. Ezenkívül ez nemkívánatos pillanatokat okozhat, ha az intelligens órája a műsor közepén bevilágít. Ez akkor szégyen lenne. 

Mindenesetre az órák egy színházhoz vagy egy mozihoz illenek, de gondosan kell választania. Vegyen elő egy jobb darabot a gyűjteményéből, és gondolja át, hogy a ruhája megfelel-e a szíj és az óra stilusához.. Ragaszkodjon az etiketthez is - az urak csak tisztességes, bőrszíjjal ellátott órát válasszanak, például a Hugo Boss Tradition vagy a Certina DS 8 Gent Powermatic-t,a hölgyek választhatják pl. a Guess Grace vagy a Certina DSPodium Lady darabjait. 

Barátokkal ülés zavarás nélkül

Lehet, hogy arra gondol, hogy el tudja vinni okos óráját kocsmába, bárba vagy partira. Hiba! Ne felejtse el, hogy azok az emberek, akikkel az estét tölti,munkát fektettek abba,hogy naptárukba helyet csináljanak az Ön számára. Nagyon durva lenne az időt másokkal tölteni, mintsem azokkal,akik megosztják az idejüket Önnel. De ne felejtse el az óráját a csuklóján tartani. 

Urak esetében a választás meglehetősen világos - ideális esetben valami megkülönböztető, ami felhívja a figyelmet, és nem vesz el a tömegbe. Diesel Mr. Daddy 2.0 ideális ilyen alkalmakhoz vagy a Tommy Hilfiger Decker. De lehet valakit a Michael Kors Parker vagy a Guess Lady Frontier modellje érdekli. 

A túrán csak tartós karórával

Kevés elektronika alkalmas a hegyekbe, tutajra vagy sátorozásos utazáshoz. De az intelligens órák nem tartoznak ide. Először: a túra során valószínűleg nem fog zseblámpát tartani a kezében,és biztos,hogy az elem se birná sokáig.Sokkal több mindenre meg amugy sem nagyon van szüksége.És néha nem árthat,ha egy-egy hivást is le tud bonyolitani. 

Uraim,ne bizzák a véletlenre,és fogadjanak a piac legtartósabb órájára, a Casia G-SHOCK sorozatára. A hölgyek bizhatnak egy hasonló Casio BABY-G nevű sorozatban is, amelyek nemcsak nagy tartósságot, hanem elegáns megjelenést kínálnak. 

Mik a további lehetőségeket? Mindig tartsa szem előtt, merre tart, és ki a fontosabb -Ön, szerettei és barátai,és mindig figyeljen arra,hogyha velük van.Ehhez mérten válasszon karórát is. A pillanat hatalma a legjobban, akkor élvezhető, ha nem vonja el a figyelmét egy intelligens órával, hanem egy klasszikus órára esik a választása.

AKTUÁLIS: INGYENES SZÁLLÍTÁS TÖBB MINT 2500 TERMÉKRE! Még több itt

AKTUÁLIS: INGYENES SZÁLLÍTÁS TÖBB MINT 2500 TERMÉKRE! Még több itt

Keresem
Keresem
up