Ingyenes szállítás

Ingyenes szállítás

 Élvezze ingyenes szállításunkat!

Szeret vásárolni az interneten, de nem akar sok pénzt költeni a postaköltségre? Ebben az esetben remek hírünk van az Ön számára! Használja ki az ingyenes szállítás előnyeit számos kiválasztott terméknél! Egy kattintással lejjeb megtalálja azokat a parfümöket, karórákat, kozmetikai termékeket és kiegészítőket, amikre érvényes az ingyenes szállítás. 

Ingyenes szállítás


Pontosan tudjuk, hogy miről álmodik…


Ismerkedjen meg Tommy Hilfiger-el

Ha követi a legújabb divat trendeket, akkor minden bizonnyal észrevehette a Tommy Hilfiger iránti fokozott érdeklődést, amely már közel 40 éve hódítja a világot. Pontosan a friss stílusa miatt kelt bennünk féktelenség érzetet. A Tommy Hilfiger óráinál időtlen és fiatalos modelleket is talál, amelyeket szívesen választana minden alkalomhoz. Első sorban az egyes modellek teljes egyedisége kelti fel érdeklődését. Így a legnagyobb probléma az, hogy melyik modellt is választja, mert mindegyik teljesen lélegzetelállító. 


Az urak kedvükre válogathatnak a divatos órák közül, amelyeknél az acél és a bőr szíj között kell majd dönteniük. A Tommy Hilfiger férfi óráinak részletessége sokakat meglep, még jóval azután is hogy az órát először a kezére helyezte.

A Tommy Hilfiger női karórai csak úgy ragyognak az energiától. A túlnyomóan egyszerű kombinációk inkább a törékeny nőkhöz illenek, viszont ha egy lázadó szellemű nő szeretne egy hasonló modellt, akkor kissé kacérnak tűnhet majd. Ezek a darabok ugyanis egyáltalán nem unalmasak.

A Tommy Hilfiger divatmárkát nem csak az órák, hanem az ékszerek és a parfümök is képviselik.  

Tommy Hilfiger


Ismerkedjen meg a Festinával

Az órarajongók minden bizonnyal ismerik az órás óriást, azaz a Festina márkát. A Festina órák hosszú éves hagyományokkal büszkélkedhetnek, és hírnevükre nemcsak az a tény segít rá, hogy svájci márkanévről van szó. Az eredetiség, a luxus és a minőség a Festina órák jellemző tulajdonságai.

A Festina márka kínálatában gyönyörű modelleket találhatunk nőknek és férfiaknak egyaránt. A globális szinten is elismert gyűjtemények között egyértelműen szerepel a Chronograph, amely elsősorban a férfiak kedvében járhat, valamint az Originals gyűjtemény, ahol a férfiak tartósabb darabokat találnak, kimeríthetetlen számú funkcióval.

A hölgyek inkább a jól ismert Mademoiseille kollekcióhoz nyúlhatnak, ahol Swarovski kristályokkal kirakott modelleket találnak. A kollekcióból származó női karórák rengeteg nő szívét elnyerték, ezeknek az óráknak a népszerűsége az utóbbi években nagymértékben megnőtt. Az igényesebb nők böngészhetik a Boyfriend kollekciót is, ahol nemcsak minimalista modelleket találnak, hanem kidolgozottabb cirkonokkal díszített darabokat is.

Festina


Ismeri a Guess márkát?

A szakértők minden bizonnyal tudják, hogy a Guess márka története 1981-ig nyúlik vissza. A kaliforniai márka ma már világszerte ismert, mi pedig bemutatjuk Önnek a legnépszerűbb órák és ékszerek gyűjteményét, amelyet ingyenes szállítással élvezhet ki.

Guess Órák

Az Imprint vagy a Supernova kollekció egyértelműen a férfiak körében ér el jó pontokat, de megemlítendő a Frontier kollekció is, amelyet különösen a nők figyelemére vágyó férfiak szerethetnek meg. A hölgyeknek a Nova kollekciók nyerhetik el tetszésüket, kiegészítve a Lady Frontier kollekció díszes modelljeivel. A Guess órák nagyszerű választást jelentenek, ha szeretné követni a legújabb trendeket és szereti a divatújdonságokat.

Guess Ékszerek

A Guess nemcsak órákból áll! Széles ékszerválasztékunk egyértelmű bizonyítéka ennek. Akár karkötőt, fülbevalót, akár nyakláncot keres, a Guess márkához fordulhat, amely kifinomult kialakításával, pontos kivitelezésével és közismert hírnevével nem fog csalódást okozni.

Guess


Tetszik egy olyan termék, amelyre nem vonatkozik az ingyenes szállítás? Ne essen pánikba! Ingyenes szállítást kaphat a kosárban lévő 3 parfümminta (10 ml) után is! És nem vonatkoznak az akciós és a kiárusitott termékekre. Kód: MINP55


Épp most! Ingyenes szállítás több, mint 3160 terméknél! Több itt.

Épp most! Ingyenes szállítás több, mint 3160 terméknél! Több itt.

Keresem
Keresem
up