Ingyenes szállítás

Ingyenes szállítás


 Élvezze ingyenes szállításunkat!

Szívesen vásárol az interneten, de lehangolja a magas szállítási költség? Ebben az esetben nagyszerű hírünk van az Ön számára! Vásárolja meg kedvenc termékeit webáruházunkban, mi pedig ingyen házhoz szállítjuk azokat. Így kizárólag csak a kiválasztott karóráért, parfümért, táskáért vagy hajkozmetikumért fizet – a kellemetlen csomagolási- és szállítási költségek helyett.
 


Pontosan tudjuk, hogy miről álmodik…


Ismerkedjen meg Michael Korssal

Sok nő és lány nagy kedvence az amerikai Michael Kors, aki a divatipar egyik legnagyobb ikonjává nőtte ki magát az utóbbi években. Az öltöztetési stílusa a modern nő minden igényét tiszteletben tartja –csodálatosan nézzen ki, jól érezze magát és legye elégedett önmagával.

Legnagyobb igény elsősorban divat karórái, táskái és pénztárcái iránt van. Különleges tervezéseivel szólítja meg a világot.  A műhelyéből kikerülő divatkellékek közös pontja az egyszerűség, mely kiterjed az anyagokra és a színekre is. A női Michael Kors karórák leggyakrabban fémből készülnek – arany, rózsaarany (jelenleg nagyon modern) és ezüst színekben. Nagyon jól ül a csuklón, és megszépíti Önt a munkahelyén, fogadáson vagy akár egy barátnős kávézós délutánon. A MK táskák leginkább fekete színben kaphatóak. Akkor miért is szeretik ennyire? Természetesen azért, mert az univerzalitásuk miatt könnyedén kombinálhatóak a ruhásszekrény minden egyes darabjával, miközben a tökéletes luxus érzését és látszatát sugározzák magukból.

Ugyanakkor a férfiak számára is tartogat a MK márka kincseket. Bár a férfi karórák között kevesebb a választék a női karórákhoz képest, mégis alig fog tudni választani közülük. 

 

Danielem Wellington

A svéd óragyártó cég csak 2011-ben alakult. Születése hátterében egy szokatlan történet áll. Kezdetét akkor vette, amikor Filip Tysander útjai során találkozott egy kivételes emberrel. Egy brit úriemberről volt szó, amely nagy élvezettel viselte kopott NATO szíjas óráját. Ez a figyelemreméltó ember olyannyira megihlette, hogy róla nevezte el Tysander saját karóra sorozatát. De az ihlet itt nem ér véget még véletlenül se – maga az óra minimalista stílusát is érintette.

Az új és az öreg egyesülése teszi a Daniel Wellington karórát annyira kivételessé. A visszafogott analóg karóra kerek számlappal, amely megadja a lehetőséget kedv szerint változtatni a szíjakat bizonyára örömet szerez a divat szerelmeseinek. Minden alkalommal tulajdonosa tökéletes kiegészítője.

A társaság a társadalmi hálózatok, például az Instagram, használatával vált ismerté. 2017-ben a cég Európa leggyorsabban fejlődő társaságának lett kikiáltva.  A Daniel Wellington karóra rajongói elsősorban időtlenséget értékelik.

Tetszik egy olyan termék, amelyre nem vonatkozik az ingyenes szállítás? Ne essen pánikba! Ingyenes szállítást kaphat a kosárban lévő 3 parfümminta (10 ml) után is! Kód: MINP55

Keresés
Keresem
Keresem
up