Ingyenes szállítás

Ingyenes szállítás


 Élvezze ingyenes szállításunkat!

Szeret vásárolni az interneten, de nem akar sok pénzt költeni a postaköltségre? Ebben az esetben remek hírünk van az Ön számára! Használja ki az ingyenes szállítás előnyeit számos kiválasztott terméknél! Egy kattintással lejjeb megtalálja azokat a parfümöket, karórákat, kozmetikai termékeket és kiegészítőket, amikre érvényes az ingyenes szállítás. 

Tetszik egy olyan termék, amelyre nem vonatkozik az ingyenes szállítás? Ne essen pánikba! Válassza ki kedvenc termékét és adjon hozzá 3 db miniparfümöt (10 ml), majd aktiválja ezzel a kóddal: MINP55. És nem vonatkoznak az akciós és a kiárusitott termékekre.   
 


Pontosan tudjuk, hogy miről álmodik…


 

Ismerkedjen meg Tommy Hilfiger-el

Ha követi a legújabb divat trendeket, akkor minden bizonnyal észrevehette a Tommy Hilfiger iránti fokozott érdeklődést, amely már közel 40 éve hódítja a világot. Pontosan a friss stílusa miatt kelt bennünk féktelenség érzetet. A Tommy Hilfiger óráinál időtlen és fiatalos modelleket is talál, amelyeket szívesen választana minden alkalomhoz. Első sorban az egyes modellek teljes egyedisége kelti fel érdeklődését. Így a legnagyobb probléma az, hogy melyik modellt is választja, mert mindegyik teljesen lélegzetelállító. 


Az urak kedvükre válogathatnak a divatos órák közül, amelyeknél az acél és a bőr szíj között kell majd dönteniük. A Tommy Hilfiger férfi óráinak részletessége sokakat meglep, még jóval azután is hogy az órát először a kezére helyezte.

A Tommy Hilfiger női karórai csak úgy ragyognak az energiától. A túlnyomóan egyszerű kombinációk inkább a törékeny nőkhöz illenek, viszont ha egy lázadó szellemű nő szeretne egy hasonló modellt, akkor kissé kacérnak tűnhet majd. Ezek a darabok ugyanis egyáltalán nem unalmasak.

A Tommy Hilfiger divatmárkát nem csak az órák, hanem az ékszerek és a parfümök is képviselik.  

Tetszik egy olyan termék, amelyre nem vonatkozik az ingyenes szállítás? Ne essen pánikba! Ingyenes szállítást kaphat a kosárban lévő 3 parfümminta (10 ml) után is! És nem vonatkoznak az akciós és a kiárusitott termékekre. Kód: MINP55

ÉPP MOST! INGYENES SZÁLLÍTÁS TÖBB 3600 TERMÉKNÉL. TÖBB ITT

ÉPP MOST! INGYENES SZÁLLÍTÁS TÖBB 3600 TERMÉKNÉL. TÖBB ITT

Keresem
Keresem
up