Ingyenes szállítás

Ingyenes szállítás

 Élvezze ingyenes szállításunkat!

Szeret vásárolni az interneten, de nem akar sok pénzt költeni a postaköltségre? Ebben az esetben remek hírünk van az Ön számára! Használja ki az ingyenes szállítás előnyeit számos kiválasztott terméknél! Egy kattintással lejjeb megtalálja azokat a parfümöket, karórákat, kozmetikai termékeket és kiegészítőket, amikre érvényes az ingyenes szállítás. 

Ingyenes szállítás


Pontosan tudjuk, hogy miről álmodik…


Ismerkedjen meg Tommy Hilfiger-el

Ha követi a legújabb divat trendeket, akkor minden bizonnyal észrevehette a Tommy Hilfiger iránti fokozott érdeklődést, amely már közel 40 éve hódítja a világot. Pontosan a friss stílusa miatt kelt bennünk féktelenség érzetet. A Tommy Hilfiger óráinál időtlen és fiatalos modelleket is talál, amelyeket szívesen választana minden alkalomhoz. Első sorban az egyes modellek teljes egyedisége kelti fel érdeklődését. Így a legnagyobb probléma az, hogy melyik modellt is választja, mert mindegyik teljesen lélegzetelállító. 


Az urak kedvükre válogathatnak a divatos órák közül, amelyeknél az acél és a bőr szíj között kell majd dönteniük. A Tommy Hilfiger férfi óráinak részletessége sokakat meglep, még jóval azután is hogy az órát először a kezére helyezte.

A Tommy Hilfiger női karórai csak úgy ragyognak az energiától. A túlnyomóan egyszerű kombinációk inkább a törékeny nőkhöz illenek, viszont ha egy lázadó szellemű nő szeretne egy hasonló modellt, akkor kissé kacérnak tűnhet majd. Ezek a darabok ugyanis egyáltalán nem unalmasak.

A Tommy Hilfiger divatmárkát nem csak az órák, hanem az ékszerek és a parfümök is képviselik.  

Tommy Hilfiger


Ismerkedjen meg a Festinával

Az órarajongók minden bizonnyal ismerik az órás óriást, azaz a Festina márkát. A Festina órák hosszú éves hagyományokkal büszkélkedhetnek, és hírnevükre nemcsak az a tény segít rá, hogy svájci márkanévről van szó. Az eredetiség, a luxus és a minőség a Festina órák jellemző tulajdonságai.

A Festina márka kínálatában gyönyörű modelleket találhatunk nőknek és férfiaknak egyaránt. A globális szinten is elismert gyűjtemények között egyértelműen szerepel a Chronograph, amely elsősorban a férfiak kedvében járhat, valamint az Originals gyűjtemény, ahol a férfiak tartósabb darabokat találnak, kimeríthetetlen számú funkcióval.

A hölgyek inkább a jól ismert Mademoiseille kollekcióhoz nyúlhatnak, ahol Swarovski kristályokkal kirakott modelleket találnak. A kollekcióból származó női karórák rengeteg nő szívét elnyerték, ezeknek az óráknak a népszerűsége az utóbbi években nagymértékben megnőtt. Az igényesebb nők böngészhetik a Boyfriend kollekciót is, ahol nemcsak minimalista modelleket találnak, hanem kidolgozottabb cirkonokkal díszített darabokat is.

Festina


Ismeri a Guess márkát?

A szakértők minden bizonnyal tudják, hogy a Guess márka története 1981-ig nyúlik vissza. A kaliforniai márka ma már világszerte ismert, mi pedig bemutatjuk Önnek a legnépszerűbb órák és ékszerek gyűjteményét, amelyet ingyenes szállítással élvezhet ki.

Guess Órák

Az Imprint vagy a Supernova kollekció egyértelműen a férfiak körében ér el jó pontokat, de megemlítendő a Frontier kollekció is, amelyet különösen a nők figyelemére vágyó férfiak szerethetnek meg. A hölgyeknek a Nova kollekciók nyerhetik el tetszésüket, kiegészítve a Lady Frontier kollekció díszes modelljeivel. A Guess órák nagyszerű választást jelentenek, ha szeretné követni a legújabb trendeket és szereti a divatújdonságokat.

Guess Ékszerek

A Guess nemcsak órákból áll! Széles ékszerválasztékunk egyértelmű bizonyítéka ennek. Akár karkötőt, fülbevalót, akár nyakláncot keres, a Guess márkához fordulhat, amely kifinomult kialakításával, pontos kivitelezésével és közismert hírnevével nem fog csalódást okozni.

Guess