Kettős kedvezmények hete

Kettős kedvezmények hete

Takarítsa meg akár a kétszeresét speciális ajánlatunkkal a 10%-os kedvezmény az órákra, amelyeket már így is kedvezményes árakon kínálunk! Akár meg is duplázhatja örömét a Gant, Hugo Boss, Cluse és Festina népszerű márkák óráival. A különböző stílusoknak és dizájnoknak köszönhetően a legigényesebb minőségi órák szerelmesei is választani tudnak. Az ajánlat korlátozott időre szól, ezért ne habozzon, és szerezzen be egy minőségi órát rendkívül alacsony áron.

Válassza ki a saját márkáját 


KUPON KÓD:   HU10SPECIAL

A kupon kód 25.2-ig érvényes a Hugo Boss, Gant, Cluse és Festina órákra. Az ajánlat az akciós és a kiárusításban lévő órákra is érvényes.  Milyen márkát válasszon? Mi tanácsot adunk Önnek!

Hugo Boss órák

A Hugo Boss tökéletes tervezéséről és hihetetlen megbízhatóságáról híres.A nagy pontosság és megbízhatóság a minőségi anyagok és a svájci gépek használatának eredménye. Elegáns és gyakran atipikus számlappal büszkélkedhet, amelyek szinte tökéletesre finomítják a modelleket.

Ezért vált Hugo Boss a minőség és a presztízs szimbólumává. Ráadásul ez az óra megfelelő ellátással évekig tart. A férfi Hugo Boss karóra nagyon fiatalos és modern megjelenésű. Elsősorban nem sport célra szánják őket, de műszakilag jól felszereltek.

MEGJELENíT TÖBBET


Gant órák

Mire számíthat az amerikai Gant márkától? Különösen az alkalmi és az informális divat kombinációja. Közvetlenül az első Gant-óra után tetszeni fog az amerikai stílus excentricitása és az európai konzervativitása. A divatkiegészítők játékosan egyszerűek, de nem veszítik el eredetiségüket, amelyet csak a kidolgozott részletekben talál. A Gant órákkal könnyedén finomíthatja mindennapi outfitjét. Nem csoda, hogy ezeket a modelleket mindennapi, kényelmes viselésre tervezték.

Női órák esetében néhány színkombináció eleinte kissé meglepi majd, ám a viselése után beismeri, hogy a tétovázás értelmetlen volt. A Gant férfi órák minőségiek, nem extravagánsak, de eredetiek. Egyszerűen fogalmazva: a Gant órák mindenki számára szólnak, akik egy informális jegyekre vannak hangolva, és szeretik, ha outfitjük magukért beszél.

MEGJELENíT TÖBBET


Cluse órák

A Cluse formatervezés két alappillére az elegancia és a minimalizmus. A modellek különösen népszerűek a részletekkel és tisztasággal rendelkező hölgyek körében. A Cluse órákkal nincs divatos bolondosság. Az órákból többnyire bőr szíjasok közül választhatunk egy színű árnyalatokkal . A Cluse karóra kitűnik majd csuklóján, bárhová is megy.

MEGJELENíT TÖBBET


Festina órák

Az egyik legismertebb óragyártó a Festina márka. Több mint 100 éve van a piacon. Hosszú történetének és tapasztalatának köszönhetően a Festina széles választékot kínál órátípusokhoz és modellekhez, amelyek közül a legigényesebb vásárló is választhat. A sportmodellektől a klasszikuson át az elegánsig.

A férfi órákban azt látjuk, hogy a tervezők nem féltek kísérletezni a tervezési elemekkel és a színkombinációkkal. A alapos feldolgozás egy pillanat alatt lenyűgözi majd és számos hasznos szolgáltatás azonnal vonzani fogja Önt.

A legfontosabb dolog, amelyet a Festina rajongók dicsérnek, hogy utánozhatatlan formatervezésűek. Egyszerűen nem fog hasonló órákat találni más márkáknál. A Festina férfi és női órákat kínál. Elegancia, stílus és luxus megjelenés. Ezek olyan szinonimák, amelyek tökéletesen tükrözik a Festina órájának hangulatát. A női Festina karóra ötvözi az eleganciát és a funkcionalitást, ezért megörvendeztetik azokat a nőket is, akik nemcsak órákat, hanem divatkiegészítőket is keresnek.

MEGJELENíT TÖBBET


Fekete péntek -75% -ig van itt! Még több itt

Fekete péntek -75% -ig van itt! Még több itt

Keresés
Keresem
Keresem
up