Legvonzóbb ajándékok férfiak számára

Legvonzóbb ajándékok férfiak számára

Hiába keres egy tökéletes karácsonyi férfi ajándékot, amit nem fog kelleni visszavinni? Örömet szeretne szerezni párjának, családtagjának vagy barátjának? Válasszon valami a megszokottól eltérőt, és merítsen ihletet. Mi jó ötletekkel szolgálunk. Számos exkluzív lehetőség közül kínálkozik. És mi az első? Próbálkozzon egy karórával. Hasonló ajándékkal még senki nem vallott kudarcot. Először azonban bele kell gondolni, hogy milyen személyiséggel áll szemben. Milyen az ízlése és miben lel örömet?


Férfi karóraválaszték

 

Az amerikai Michael Kors divattervező órái ideális kiegészítők minden olyan férfi számára, aki jó benyomást akar kelteni és törődik a stílussal. Az elegáns Michael Kors Lexington analóg karóra, acél szíjjal és kerek számlappal pont egy megfelelő dísz nemcsak egy társasági eseményre, de a hétköznapokban is.

Vagy inkább egy sportos férfi karóra, páratlan svájci minőségben, felelne meg? A Festina Chronograph tökéletes társ a mindennapi kerékpározáshoz. Ez egy stílusos és vízhatlan férfi karóra, így egy könnyű zápor biztosan nem árt, de azért mélytengeri merüléshez ne viselje.

Az ellenállóság és az elegancia egyesüléséhez válassza a Casio Edifice férfi karórát. Széles számlappal és megbízható kvarc szerkezettel rendelkezik. És nem utolsó sorban, a japán precizitás híres.

Azonban ha kedvesét egy divatos analóg, acél szíjjal és feltúnő kék számlappal rendelkező, órával szeretné megajándékozni, nyúljon a Tommy Hilfiger Trent után.

Mi a további lehetőség? Egy kellemes férfi illat?


Férfi parfümválaszték

 

 

A fűszeres Hugo Boss illat, gyakran a citrusfélék tónusával a háttérben, nagyon népszerű a férfiak körében. Alkalmas minden korosztály számára, határozottan nem tud mellé nyúlni. Próbálja megajándékozni a közkedvelt Hugo Boss The Scent kölnivel vagy a Hugo Boss No.1 misztikus eszenciájával.

Ha azonban egy kifinomult, a luxus szellemével áthatott ajándékot szeretne, nyúljon egy olyan illat felé szagúvá, amely társaságba van teremtve. 

Az Eau de Toilette Versace Eros, Afrodité a szerelem istennője után kapta nevét, és a görög töltet csak úgy szikrázik belőle. Feladata elmélyíteni a vágyat és tökéletesen kiegészíteni a felfedezőket és a rejtélyek szerelmeseit. Megerősíti a tudás iránti vágyukat, és a nagy célok elérésére irányuló akarat törhetetlen lesz.


Férfi kozmetikumválaszték

 

 

Az ajándékhoz csatoljon egy alkamas kozmetikumot. A Wella Professionals család termékeit gyakran dicsérik rendkívüli minőségükért. Samponok, kondicionálók, de például hajápoló kozmetikumok is találhatók köztük, amelyek a természetes hajszín helyreállítására alkalmasak, vagy tonikumok, amelyek a túlzott hajhullás ellen hatnak. Olyan férfiak számára, akik hibátlan frizurára törekszenek, szerezzen be egy hajformázó krémet, hogy egy tökéletes stílust hozzon létre. És ha a rokonát netán a hajritkulás bántja, egyszerű segítséget jelent a L'Oréal Professionnel szérum.

A választás csakis az Öné. Ne habozzon sokáig.Férfi ékszerek

A régmúlt időkben az ékszerek a nők kiváltságai voltak. A mai modern férfi egyre inkább gondoskodik megjelenéséről, és az ékszerek is ennek részei. De felejtse el a fülbevalókat és nyakláncokat. A megfelelő férfi ékszerek a főleg bőrből készült karkötők. Megújíthatják a férfi csuklót, és megfelelő módon kiegészíthetik például az órákat. Csak válassza ki a megfelelőt partnerének.

AKTUÁLIS: INGYENES SZÁLLÍTÁS TÖBB MINT 2500 TERMÉKRE! Még több itt

AKTUÁLIS: INGYENES SZÁLLÍTÁS TÖBB MINT 2500 TERMÉKRE! Még több itt

Keresem
Keresem
up