MAGAZIN

Hogyan kell kezelni a szakítást?

Papp Anita | 18. 2. 2020

Mindannyian tudjuk talán. Eleinte nagy szerelem volt, később csökkenni kezdett, egyre kevesebbet voltunk együtt, amikor a szakítás megtörtént. Nem számít, ha az élet különböző prioritásainak, a hűtlenségnek, a kevés együtt eltöltött időnek köszönhetően válunk szét, vagy azért, mert kapcsolatunk sztereotípiává vált, és nem volt erőnk arra, hogy ezen dolgozzunk. Nem számít, hogy mi szakítottunk,vagy velünk szakítottak. Mindkét esetben a szakítás kezelése általában nehéz. Néha egy héten belül, néha egy hónapon belül leszünk túl rajta és néha gyászolunk. Emlékszem, milyen volt, a szakítás utáni hónapokban. Ezért nyújtjuk Önnek garantált tippeinket arra vonatkozóan, hogyan lehet a szakítást a lehető leggyorsabban kezelni.

Teljes cikk

Hogyan lehet feldobni a báli ruhát,az ékszereket és a sminket?

Papp Anita | 28. 1. 2020

Hurrá. eljött a táncparkett ideje! Szeretne jól kinézni a bálon? Olvasson el néhány tippet, amelyek segítenek jól kinézni ebben az évben!

Teljes cikk

Karácsonyi Pandora - Miért adjon neki esélyt?

Papp Anita | 19. 12. 2019

Miért vágynak a nők annyira a Pandora ékszereire? És hogyan válasszuk ki a megfelelő méretű karkötőt vagy a legjobb gyöngyöt? Karácsony előtt a Pandora sok otthonban és párkapcsolatban az egyik legfelkapottabb téma. Uraim, mi tudjuk, hogy vizsgázzon jól az idén!

Teljes cikk

Itt a karácsony! Ajándékötletek partnerének

Papp Anita | 3. 12. 2019

A partnernek megfelelő ajándékok kiválasztása időnként nehéz kihívás lehet. Az összes hölgy nem egyforma, és míg egyesek a luxust keresik, mások a mérsékelt eleganciát értékelik. Olvassa el a cikkünket, és merítsen ihletet az ideális ajándékhoz a partnerének.

Teljes cikk

Hajápolás télen - milyen termékeket használjon?

Papp Anita | 22. 11. 2019

Télen a hajunk nagyon sérülékeny. Tehát egy gyönyörű hajkoronához kicsit több erőfeszítés és gondozás szükséges. Bemutatjuk a legjobb termékeket, amelyek még a téli hónapokban is segítik a haj fényét és egészségességét.

Teljes cikk

Köszöntünk ősz!

Papp Anita | 23. 9. 2019

Barátok, szeptember 23-a a csillagászati ősz, és hivatalosan véget ér a nyár.De talán nem kell ezt tragikusan venni. Rengeteg lehetőség van a szezon élvezésére. Hogy nem jut semmi eszébe? Ezért vagyunk itt, és szívesen tanácsot adunk Önnek, mit kezdjen az őszi napokkal és estékkel.

Teljes cikk

Kezdődik az európai mobilitás hete-jöjjöjn ön is!

Papp Anita | 16. 9. 2019

Szeptember 16-án startol az Európai mobilitás hete, egy világméretű autómentes nap keretein belül. Használja ki a napot és hagyja otthon az autóját. Üljön biciklire, vagy menjen gyalog legalább egy kis távolságra munka vagy iskolába menet. Tegyen valamit bolygónkért és élvezze a mozgás szabadságát.

Teljes cikk

Az idei nyár tökéletes illata

Papp Anita | 17. 6. 2019

Melyik nyári illat abszolút bolondító és milyennek kell lennie a parfümnek, amely után biztosan nyúlni fog? Ez egyszerű – mindenekelőtt frissítőnek! A legjobb parfümök listájával készültünk az Ön számára, amelyeket beszerezhet a nyárra!

Teljes cikk

Ez a nap a gyerekeké

Papp Anita | 27. 5. 2019

A gyerekeknek  ma van a nagy napjuk. Június 1-jén ünnepeljük a Nemzetközi Gyermeknapot! Természetesen ez magában foglalja a szórakoztató elfoglaltságokat is! Milyen ajándékkal lepjük meg a legkisebbeket, hogy ne csak szórakoztassa őket, hanem hasznos is legyen? Mitől ragyognak fel  a szemeik?

Teljes cikk

7 top trend idén tavaszon

Papp Anita | 7. 5. 2019

Érdeklik Önt a legújabb trendek? Modern és stílusos szeretne lenni? Ez a hét divatcikk lesz a tavasz folyamán a menő.Próbálja ki!

Teljes cikk

Húsvéti hagyományok, melyekről még biztosan nem hallott

Papp Anita | 8. 4. 2019

Húsvét szinte az ajtón kopogtat. Biztosan eszébe fognak jutni  a hagyományos dolgok mint a  - húsvéti tojás, sült bárány és locsolás. Tudja -e hogyan ünneplik a húsvéti ünnepeket a világ más részein?

Teljes cikk

Karóra,mely túléli a apokalipszist

Papp Anita | 18. 3. 2019

Valódi ellenálló karórát keres? Olyat,melyet az akciós filmhősök zombi apokalipszis filmekben hordanak? Semmi gond! Van Ön számára olyan karóránk, mely arról ismert, hogy  extrém ellenálló képességgel rendelkezik. Bemutatjuk Önnek a Casio G-Shock modelleket!

Teljes cikk

2019 kedvenc parfümjei

Papp Anita | 19. 2. 2019

A kedvenc parfümök listája minden évben változik, de néhány márka mindig megmarad a lista csúcsán. Melyik női és férfi parfümök voltak a múlt évben értékelve? S melyek válnak be idén? A cikk elolvasása után bebizonyosódik. 

Teljes cikk

Valentin útmutató, tanács hogyan legyünk szédítőek és sikeresek

Papp Anita | 18. 1. 2019

Minden nap egy ok az ünneplésre.Legyen hedonista és adjon meg magának egy heti romantikát. Még mindig vannakaz országunkban sokan, akik a Valentin napot egy komerciós ünnepnek tekintik.A Valentin napot nem lehet egyátalán összehasonlítani a május 1-el.A Valentin napnak sajnos nálunk nincs története.Igazából ez egy elég új tradíció, mely nyugatról jutott hozzánk.Tényleg angolszász ünnep a Valentin nap?

Teljes cikk

Hogyan választjuk női parfümöt

Papp Anita | 22. 11. 2018

Nincs több haszontalan és nem kívánt ajándék. Legyen az ajándék egyből telitalálat. A megfelelő parfüm természetes és nem tolakodó módon egészíti ki személyes illatát.  De hogyan választjuk ki a megfelelőt? Ez mindig ízlés kérdése. Mi a teendő, ha egy karácsonyi ajándékot vásárolunk egy másik személynek, és szeretnénk, ha a tökéletes illatot találná a fa alatt?

Teljes cikk

A boldogsághoz vezető út csak 13 lépésből áll

Papp Anita | 7. 11. 2018

Mit jelent a boldogság?Hogyan érhető el? Szinte mindenki boldog szeretne lenni. De tényleg olyan nehéz ezt elérni? A válasz meglepő. A boldogsághoz vezető út kevésbé meredek, mint ahogyan első látásra tűnik. Sokan azt állítják, hogy a boldogság egy teljesen természetes állapot, és nem az, amiért keményen kell megdolgoznunk. Állítólag be lehet gyakorolni.

Teljes cikk

Halloween:félelem ünnepe

Papp Anita | 31. 10. 2018

Ez az éjszaka a szellemek és a titokzatos világok lényeinek éjszakája. Sokak számára azt jelenti, hogy kreatív jelmezeket, érdekes maszkokat és halloween díszítéseket készítsenek. Legyen Ön is kreatív, manapság a töklámpás készítése nagyon divatos és a tökfaragás Magyarországon már nagyon régi hagyomány . Készítsen saját töklámpát és éljen át egy félelmetes éjszakát!

Teljes cikk

Recenció: Yves Saint Laurent – La Nuit de L’Homme Le Parfum

Papp Anita | 11. 5. 2018

Erröl a férfi parfümről mér régóta csak dicséretet hallunk a férfiaktól és kedveseiktől. Ezért úgy döntöttünk, hogy leteszteljük a saját bőrünkön is, hogy igaz - e az „Isteni illat". Olvassa el, mi lett a vége!

Teljes cikk

4 ok, amiért megszereted a Matrix Biolage R.A.W. termékeket

Papp Anita | 22. 3. 2018

A Matrix nem véletlenül tartozik a világ TOP professzionális hajápolási márkái közé. Minőségi termékeinek köszönhetően több millió fodrász használja világszerte, ugyanakkor stabilan befészkelte magát a fürdőszobáink polcaira is. Győződjön meg a Biolage R.A.W. új termékpaletta különleges hatásairól…

Teljes cikk
Keresés
Keresem
Keresem
up