MAGAZÍN

A legjobb parfümök az idei télre

Farkas Dóra | 7. 1. 2020

Itt van a tél, és vele együtt a lenyűgöző téli illatok választéka. Melyik parfüm alkalmas a hideg, hóbaborírott, szürke felhőkkel teli napokra, vagy akár a gála estekre, hangulatos kávézók vagy szórakozóhelyekre is?

Teljes cikk

Niche parfümök - miért pont azt adja karácsonyra?

Farkas Dóra | 9. 12. 2019

Nincs olyan,hogy a parfüm,csak parfüm. Azok a  parfümök, amelyek niche jelzővel vannak ellátva,rácáfolnak erre a kijelentésre. E név alatt rejtett eredeti parfümök vannak, amelyeket máshol nem talál meg, és amelyekre nehéz alternatívát kitalálni. Miért ajándékozná ezeket karácsonyra?

Teljes cikk

Itt a karácsony! Ajándékötletek anyukáknak

Farkas Dóra | 5. 12. 2019

A megfelelő ajándékok kiválasztása édesanyja számára időnként nehéz kihívás lehet. Nem minden nő kedveli a luxus parfümöket és ékszereket, mások értékelik a modernséget és az időtlen eleganciát. Olvassa el a cikkünket, és inspirádjon az ideális ajándékhoz édesanyja számára.

Teljes cikk

Mikulás már az ajtóban van: tippek eredeti ajándékokra a kicsiknek

Farkas Dóra | 3. 12. 2019

Hamarosan jön a karácsony, de előtte van egy szakállas úriember, aki kis ajándékokat ad a gyermekeknek. Kitalálta,helyes, a Mikulásról van szó. Az édességek és a kis ajándékok egy örök klasszikus, de mi lenne, ha meglepné gyermekeit valami igazán eredetivel? Ne várjon karácsonyig!

Teljes cikk

A legjobb óraüveg? A válasz meg fogja lepni

Farkas Dóra | 25. 11. 2019

Minden óra egyik fontos paramétere kétségkívül az üveg vagy az anyag, amelyből készül. A legjobb a műanyag,az ásványi vagy esetleg a zafír? Mi a különbség? Ezekre a kérdésekre a cikkben válaszolunk.

Teljes cikk

Nincs olyan,hogy parfüm,az csak parfüm: hogyan különbözteted meg őket?

Farkas Dóra | 13. 11. 2019

Ha valaha parfümöt választott, akár magának, akár a drága párjának,nem maradhatott ki az árkülönbség megfigyelése. Az egyetlen látható különbség (az áraktól eltekintve) a toaletvíz, az parfümvíz és a parfüm szó volt. Mit jelent a parfüm megkülönböztetése? Erre a cikkünkben válaszolunk.

Teljes cikk

Milyen frizurák hóditanak idén? Válasszon arc típusa szerint

Farkas Dóra | 7. 11. 2019

Divatos frizurák az idei bálszezonban? Tudjuk, hogyan kell csinálni! Olvassa el, mi hódit ebben az évben és milyen frizura felel meg az arcformájának. Ebben az évben felejthetetlen lesz a táncparketten.

Teljes cikk

Vigyen új életet a hajába brazil keratinnal

Farkas Dóra | 1. 11. 2019

Miért próbálja ki a brazil keratint? Talán azért, mert a haja visszanyeri erejét és szépségét. Az összekuszálódott szálak kiegyenesednek, és sima tapintásúak lesznek. További információ a mai cikkben.

Teljes cikk

Hangolódjon rá az őszi hullámra 5 lenyűgöző parfümmel

Farkas Dóra | 9. 10. 2019

Az ősz teljes lendülettel itt van, és még nem volt ideje beszerezni egy új parfümöt? Tehát itt az ideje, hogy tegyen valamit. Hagyja a virág- és a citrus illatot a nyárra, október a fás és fűszeres tónusokról beszél. Kiválasztottuk a legjobb ötöt az Ön számára!

Teljes cikk

Milyen szijjat vegyünk az óránkhoz?

Farkas Dóra | 4. 10. 2019

Szeretne karórát venni,ami igazán illik Önhöz és hosszú ideig tart?Csak ne feledkezzen meg még a megfelelő szijjról sem.Az anyag,amivel a kakórák gyártva vannak,jelentősen változik.Mindegyiknek van előnye és hátránya.Taertson velünk és váéassza ki az Önnek legmegfelelőbbet.

Teljes cikk

Természetes samponok és ökológiai karórák. Mit gondol?

Farkas Dóra | 4. 6. 2019

A World Environment Day június 5-én vár ránk. Hogyan kíméli Ön a környezetet? Először is próbálja meg haját és a fejbőrét kímélni,ezért próbálja ki a természetes hajkozmetikumokat. Mik az előnyei? Ezt a következő cikkben fogjuk megvitatni.

Teljes cikk

Afrika exotikus illata

Farkas Dóra | 20. 5. 2019

Közeledik egy nap, ami nem hasonlít semmi máshoz. Afrika napja nem csak azokra a problémákra emlékeztet, amelyeket nem lehet figyelmen kívül hagyni, hanem az Afrikai egységet ünneplő ünnepnap is. Végül, de nem utolsósorban az egzotikus ízek és a lenyűgöző illatok napját is jelenti. Mi fogja Önt elbűvölni?

Teljes cikk

Ne hagyjuk, hogy befolyásoljon az óraátállítás

Farkas Dóra | 27. 3. 2019

A nyári időszakra való áttérés idén március 31-én éjjel vár ránk, és minden alkalommal, egy órával átállítunk minden órát. Ez a rendszeres változás az emberek többségének nagy probléma. Remélhetőleg egyszer eljön az az idő, hogy utoljára fogjuk átállitani óránkat...

Teljes cikk

Éljen át egy stílusos nőnapot

Farkas Dóra | 4. 3. 2019

Végre elérkezett a tavasz.Tavasszal a tavaszi ünnepek is, melyeknek minden évben örülhetünk. Ezúttal ünnepelje meg a nőnapot mindennel, mi vele jár. Mutassa meg mennyire becsüli a fontos nőket  életében.

Teljes cikk

Hogyan legyünk lenyűgözőek a bálban

Farkas Dóra | 5. 2. 2019

Báli szezon elkezdődött! Ne hagyja ki.Ön is vegyen részt benne.Segítünk, hogy Ön legyen a bálkirálynő. Minden hölgy néha szívesen kicsinosítja magát –gyönyörű báli ruha csak a kezdet. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget.

Teljes cikk

Közeledik a Silveszter, ünnepelj velünk

Farkas Dóra | 28. 12. 2018

Ha a Szilveszterről beszélünk, az emberben sok gondolat megmarad. Nagy buli, sok finomságok, tüzijáték esestleg mesék , filmek amit minden évben megnézhetünk e napon. 

Teljes cikk

Ajándéktippek karácsonyra

Farkas Dóra | 14. 11. 2018

A karácsony már kopogtat az ajtón. Milyen ajándékok lesznek idén trendik? Mivel kápráztathatod el kedvesed? Mi egyenesen unalmas ? Mit kell ajándékozni a nőnek és mit a férfiaknak? Felteszi ezeket a kérdéseket? Talán itt megtalálja a kívánt választ.

Teljes cikk

Festett haj: hogy tudjuk hosszú ideig fenntartani a szépségét?

Farkas Dóra | 1. 2. 2018

Lehet, hogy csodálkozni fog, de a hajfestés folyamata nem azzal kezdődik, hogy kényelmesen elhelyezkedik a fodrász székben, majd körülbelül 2 óra múlva feláll és távozik (vagy a megvásárolt hajfestéket odahaza felviszi a hajára). A hajszín tartósságára, hosszúságára és a szín intenzitására nagy hatással van, hogy mit tesz a festés előtti napokban ill. az,  hogy gondoskodik hajkoronájáról a festés után. Fedezze fel, hogy lehet szép, egészséges és fénylő haja a lehető leghosszabb ideig!

Teljes cikk

Eredeti ötletek Valentin-nap megünneplésére. Melyik a tuti befutó?

Farkas Dóra | 26. 1. 2018

Február 14.-e az egyik legfontosabb ünnep a naptárban. És hogy miért csak egy napra korlátozódik a szerelem ünnepe? Hiszen érzelmeinket szüntelenül ki kellene mutatnunk a szeretett személy iránt. Nem azért mert kötelező, hanem azért, mert így érezzük. Ezért összeállítottunk Önnek néhány egyszerű és olcsó Valentin-napi ajándékötletet, mellyel kedveskedhet párjának.

Teljes cikk

5 őszi tipp, hogy ne unatkozzon

Farkas Dóra | 28. 10. 2017

Az unalom leginkább ősszel jelentkezik, pedig a szórakozásra ilyenkor is rengeteg a lehetőség (főként nagyvárosokban), mégis sokan nem tudnak megfelelő programot szervezni maguknak. Mi az oka ennek? A hidegebb idő beköszöntésével csökkenő fizikai és szellemi aktivitás vagy netán a választás lehetősége teszi bonyolulttá az életet? Bármi is legyen az ok, ne engedje, hogy rossz hatással legyen Önre, és élvezze ki az ősz adta lehetőségeket.

Teljes cikk

Luxusjátékok a hegyek szerelmeseinek

Farkas Dóra | 19. 10. 2017

Az alpesi turizmus nélkülözhetetlen részét képezi milliók életének az egész világon. Néhányan közülük ebbe a környezetbe születtek bele, így a hegyek iránti szeretetet már az anyatejjel szívták magukba. De nem mindenki ilyen szerencsés. A nagy többség számára szükséges pár „vakrandi”, hogy kiderüljön lesz-e folytatása a szerelemnek. Ön hogy áll ezzel? Már a hegyek szerelmese? Vagy épp egy ilyen „ismerkedésre” készül? Esetleg már szorgalmasan törli a listájáról az egyik megmászott hegyet a másik után? Ha a válasza igen, akkor meglátja, hogy a outdoor karóra milyen sok  örömet csempész majd kedvenc időtöltésébe.

Teljes cikk

MIT TUD ÉS MIBŐL GYÁRTJÁK A FESTINA KARÓRÁKAT

Farkas Dóra | 29. 8. 2017

Túlzás nélkül, a svájci Festina karóra a legjobb invesztáció az Ön szépségébe, karrierjébe, és az emberek közti jó kapcsolatba.Minőségi három az egyben karórát a mai piacon nem nagyon talál. E karóra miatt sem kell eladnia golf felszerelését , vagy  odaigérni a már majdnem felnőtt lányát egy arab sejknek.

Teljes cikk

Összes tudnivaló a Festina társaságról

Farkas Dóra | 23. 8. 2017

Előbb vagy utóbb elege lesz abból, hogy a tökéletes mobiltelefonja után kapjon, mikor azt szeretné megtudni, hány óra van. Abban a percben, elkezd vágyakozni egy szép karóráról, és a tapasztalatok alapján, automatikusan egy „svájci karóra” fogja érdekelni ,esetleg egyből a „Festina”.

Teljes cikk
Keresés
Keresem
Keresem
up