MAGAZIN

DIY: Hogyan tisztítsuk meg az ékszereket?

Tóth Katalin | 28. 5. 2020

Víz, por, verejték, parfümök - mindezek nyomot hagynak az ékszereinken. Ezért szükséges, hogy időről időre egy kis odafigyelést fordítsunk rájuk. Hogyan tisztítsuk meg otthon az ékszereket, és érjük el, hogy azok újra ragyogjanak? Ezt a következő tippekben fogjuk elárulni:

Teljes cikk

10 tipp arra, hogyan élvezheti a húsvétot még a karantén alatt is

Tóth Katalin | 9. 4. 2020

Szomorú, hogy az idei húsvét a koronavírus világjárvány szellemében lesz? Talán most van a megfelelő alkalom, hogy pihenjen a stresszes hírektől, és hosszú idő után valami másra összpontosítsa figyelmét. Íme 10 tipp, hogyan élvezze a húsvétot és felejtkezzen el egy darabig a mai bosszantó dolgokról.

Teljes cikk

Parfümök 2020 tavaszán

Tóth Katalin | 8. 4. 2020

Az első meleg napsütéses napokkal a pozitív energia és az életerő új hulláma felébred bennünk. A tavaszi szezon könnyű, friss és levegős illatot tartalmaz, amely ösztönöz minket, és frissesség érzetét kelti. A parfümben a virágok, a citrusfélék, a menta, a zöld tea vagy a lédús gyümölcsök illata érhető el.

Teljes cikk

Húsvéti hagyományok napról napra

Tóth Katalin | 3. 4. 2020

Az őseink hogyan ünnepelték a Húsvétot? Milyen szokásoknak és hagyományoknak kell követniük a húsvétot? Megtalálhatja a Brasty magazin cikkében.

Teljes cikk

Milyen virágot ajándékozzon a csillagjegy szerint?

Tóth Katalin | 25. 3. 2020

A virágokat ideális ajándéknak tekintik minden nő számára. Bármilyen alkalomra alkalmasak, és bizonyos esetekben nélkülözhetetlenek, különösen, ha fontos esemény, például érettségi ünneplésére van szükség. A nők általában egy bizonyos virágfajtát részesítenek előnyben. Ha bizosan nem akar mellé nyúlni, akkor hasznos lehet, ha a csokor összetételét a csillagjegy alapján választja meg, mert hozzákapcsolja például a kedvenc illatát vagy színét. Milyen virágokat szeretnek az egyes jelek?

Teljes cikk

A karantén előnyeinek felhasználása

Tóth Katalin | 19. 3. 2020

Hányszor mondogatta magának ezeket a mondatokat az utóbbi időben: "Ha több időm lesz." "Ha egy ideig otthon leszek." "Amikor nem kell dolgozni mennem." A mondatokat, amelyeket oly gyakran használunk, és néha visszaélünk velük. A covid-19 terjedése miatt elrendelt karantén első napján ezeknek a válaszoknak ideje van. Mostantól Ön a saját ura idejének, és senki sem mondta, hogy a karantén a tétlenségre való ítélés! Éppen ellenkezőleg!

Teljes cikk

Hogyan kezdje el a sportot?

Tóth Katalin | 12. 3. 2020

A sport az emberi test általános testfelépítésének természetes eszköze, és az egészséges életmód és a mentális jólét mellett a hosszú és elégedett élet biztosításának elsődleges módja. Életünk során már mindannyian sportoltunk valamilyen formában (akár az általános iskolában, akár a középiskolában) és tudjuk, hogy a mozgás milyen fontos nem csak a serdülőkorban, hanem a jó fizikai állapot fenntartásában és a túlzott mértékű betegségek megelőzésében is,mint a tápanyagszegény ételek és ülő életmód.

Teljes cikk

Hogyan hódíston meg egy nőt?

Tóth Katalin | 26. 2. 2020

Egyesek számára ez szinte egy emberfeletti teljesítménynek tűnhet, míg másoknak megy, mint a karikacsapás, mert tudják, hogyan kell csinálni. Azt szeretné, hogy ellenállhatatlanná váljon a nők számára? Csak annyit kell tennie, hogy megismerje a megfelelő trükköket és a nőies gondolkodást.

Teljes cikk

5 tipp a haj előkészítéséhez tavaszra

Tóth Katalin | 6. 2. 2020

A tél nem kedvez a hajnak. Ön is tudja, hogy a sapka viselése melegen tart, de nem tesz jót a hajának. Elektrizálódnak, lelapulnak és nehezebb frizurát csinálni. Ne hagyja, hogy a haja szenvedjen, és készítse elő tavaszra, hogy a szépségével beragyogja a napot.

Teljes cikk

5 tipp egy gyönyörű valentin-napi ajándékhoz

Tóth Katalin | 21. 1. 2020

Közeledik a szerelmesek ünnepe. Tudja már, hogy mivel lepi meg kedvesét ebben az évben? Van néhány tippünk az Ön számára, amelyekkel biztosan nem lő mellé.

Teljes cikk
Keresés
Keresem
Keresem
up