MAGAZÍN

Hideg őszi időjárás - íme 5 tipp a rossz hangulat leküzdésére

Tóth Katalin | 16. 10. 2019

Az őszi időjárás nem csak színes levelek és kellemesen hosszú séták. A hűvös időjárás időnként hideget és esőt hoz, amelyek egy napsütéses nyár után depressziós lehet. Ebben a cikkben öt tippet fogunk megnézni a rossz hangulat leküzdésére.

Teljes cikk

Ön eredeti órát hord? Ajánlunk önnek

Tóth Katalin | 14. 10. 2019

Eredeti órát viselni, az nem csak úgy megy. Bár úgy tűnhet ,hogy ez egy egyszerű feladat, a gyakorlatban azonban ez szinte már egy tudományág. Megmutatjuk önnek, hogy melyik kézen kell hordani a karórát helyesen és hogy milyen alkalomra milyen órát érdemes választani.

Teljes cikk

Hogyan tisztítsuk meg az ékszereket otthon? Megtanácsoljuk, hogyan

Tóth Katalin | 11. 10. 2019

Az ékszerek nem csak minden nő dekorációja, hanem a férfiaké is. Míg a hölgyek ügyesek különböző dísztárgyak, például karkötők, fülbevalók, gyűrűk vagy nyakláncok viselésére, az urak még mindig csak felfedezik a megfelelő kiegészítőket. De nem csak szép ékszerek vásárlásakor, hanem vigyáznia kell a tisztitásukkor is, különben a ragyogás megszűnhet, és a szemét csak sírni hagyja. A következőkben tanácsoljuk, hogyan kell gondoskodni az ékszerekről otthon.

Teljes cikk

14 tipp az őszi hétvégére kettesben.Végezzen az unalommal!

Tóth Katalin | 27. 9. 2019

A nyár határozottan eltűnt, és azon gondolkodik, hogyan lehet szórakozni szeretteivel a  hétvégén? Olvassa el a tippeket, és nem kell aggódnia a sztereotípiák és az unalom miatt a kapcsolatokban. Még ősszel is sok mindent megtehet! A romantikától a szórakozásig :)

Teljes cikk

Hogyan válasszunk nászajándékot a boldog ifjú párnak?

Tóth Katalin | 22. 5. 2019

Meghívást kapott egy esküvőre. Természetesen megtiszteltetés,  de most mit is tegyünk?Nagy készülődés vár Önre, megfelelő ruházat kiválasztása, és végül, de nem utolsósorban az esküvői ajándék kiválasztása. Hogyan válasszunk olyan ajándékot, ami igazán örömet fog okozni az ifjú párnak?

Teljes cikk

Felejtse el a prokrasztinációt

Tóth Katalin | 29. 4. 2019

Néha biztosan Önnel is megtörténik, hogy rengeteg feladat gyűlik össze  de mindaddig, amíg csak tudja, félreteszi megoldásukat. Úgy érzi, hogy soha nem lesz vége? Cikkünkben megtudhatja, hogyan kell véget vetni ennek egyszer és mindenkorra!

Teljes cikk

Tommy Hilfiger eredeti stílusa

Tóth Katalin | 1. 4. 2019

Nem egy tuctos márkáról van szó.Ellenkezőleg! Ahhoz, hogy értékelni tudja a Tommy Hilfiger márkát, először is meg kell hogy ismerje történetét. Azután biztosan másként fog nézni a Tommy Hilfiger márkára. Szerintem vágyakozóan.

Teljes cikk

Mi is a niche parfüm?

Tóth Katalin | 11. 3. 2019

"Niche" kifejezés franciai eredetű, lefordítva "fülkét" jelent.Hogyan is képzeljük el a niche parfümöket?Kivételes luxus, új sláger, érdekes meglepetés vagy csak egy egyszerű fölöslegesen felfújt dolog?Olvassa el cikkünket.

Teljes cikk

Hegyekben van a legjobb szórakozás

Tóth Katalin | 12. 2. 2019

Lehetséges, hogy minden évben járnak síelni, hegyeken hódeszkázni, nem zavarja az időjárás változása, régen már megtalálta kedvenc síközpontját,ahová szívesen visszatér.De az is lehet, hogy nem hódol a téli sportoknak, inkább nyáron jár a hegyekbe.De miért nem probál ki idén valami újat?

Teljes cikk

Miért is vásároljunk kiárusításban

Tóth Katalin | 9. 1. 2019

Ön is szeretné kihasználni a karácsony utánni leárazást?Szeretne előnyos áron vásárolni?

Teljes cikk

10 legvonzóbb férfi G-SHOCK

Tóth Katalin | 17. 5. 2018

"Jóban és rosszban” ezt nem csak a jegyesek igérik az oltárnál. Hogyha figyelmesen halgat, ugyan ezt az esküt hallhatja suttogni a sportos G-Shock óráknál. Egyedüli a többiek közt,  arra volt kifejlesztve, hogy durván is lehet vele viselkedni, mert egyedüli, kevés óra bírja ezt.

Teljes cikk

Trendi (nem csak munkahelyi) frizurák 2018

Tóth Katalin | 3. 5. 2018

Folyton kiengedett hajjal jár, a füle mögé tűrve vagy egyszerűen csak összefogott hajjal? Ideje ezen változtatni! Egy kis inspirációval bizony úgy nézhet ki, és úgy érezheti magát akár egy Istennő.

Teljes cikk

Parfümök harca: Light Blue kontra Acqua di Gioia

Tóth Katalin | 27. 4. 2018

Bár sok a hasonlóság ennél a két női illatnál, mégsem mondhatóak egyformának. Nézzük csak, melyik apró tulajdonság dönt majd a győztesről?

Teljes cikk

6+1 tavaszi illat, melyet mindenképp érdemes kipróbálni

Tóth Katalin | 28. 3. 2018

Tavasszal minden változik, a parfümünk is. Míg a téli hónapokban a nehezebb és erőteljesebb illatokat részesítjük előnyben, addig a napsugarak megjelenésével a könnyedebb és üdébb illatokra vágyunk – citromos, virágos, gyümölcsös.

Teljes cikk

Tavaszi méregtelenítés

Tóth Katalin | 12. 3. 2018

A tavasz kezdete ideális időszak a test méregtelenítésére. A téli időszak alatt a test tele lesz zsiradékkal és különböző toxinokkal. Ehhez a kedvezőtlen állapothoz hozzájárul a csökkentett fizikai aktivitás, és a kevés mozgás a friss levegőn. A tavaszi méregtelenítés fájdalommentes és úgy érzi majd magát tőle, mintha újjászületett volna.

Teljes cikk

NUDE szín

Tóth Katalin | 1. 3. 2018

Gyakran találkozik internetvásárlás közben vagy divatcikk olvasásánál a „nude” szócskával? Tudja mi a jelentése? Ha nem, akkor olvassa el a következő sorokat, egyszer és mindenkorra tegyen pontot a rejtély végére. 

Teljes cikk

Karóra bálba? Miért is ne! Csak jól kell tudni választani…

Tóth Katalin | 15. 2. 2018

Ha valahol azt olvassa, hogy egy karóra nem illik bálba, akkor gondoljon arra, hogy bizony minden bál más és más. Természetesen, a formális táncestek között is megtalálhatóak a „felsőbb tízezer” számára rendezett események (pl. Business bál, Operabál), melyeknél kötelező a szmoking és a fényűző női ruhaköltemény. De ha Ön ezen eseményeket nem látogatja túl gyakran, akkor ne legyen ilyen szigorú önmagához.  

Teljes cikk

Recenzió: Yves Saint Laurent – Black Opium

Tóth Katalin | 8. 2. 2018

Yves Saint Laurent a 20. század egyik legbefolyásosabb és legelismertebb divattervezője sajnos már nincs közöttünk, de a „tegyük a világot szebbé” üzenete tovább tejed a világban. Ennek ékes példája a női Black Opium parfüm.

Teljes cikk

8 tanács, hogy vegye rá a férfit, hogy szerelmes legyen

Tóth Katalin | 9. 11. 2017

Mindegyikünk egy valódi szeretetteljes kapcsolatra vágyik. Hiszen a szeretet az alapvető emberi szükségletek egyike. Na, de hogy tudjuk ezt elérni? És miért nem keverendő össze a szeretet a szerelemmel, és a szerelem a testi vonzódással? És hogy növeljük meg annak a valószínűségét, hogy a választottja Önbe szeressen?

Teljes cikk

OKTOBERFEST – ÁTÉLNI ÉS „TÚLÉLNI”

Tóth Katalin | 25. 9. 2017

Akár sör imádó, akár csak alkalmanként iszik egyet, biztosan tudja, hogy a német Oktoberfest az egyik legnagyobb sör és gasztrofesztivál a világon. Ez az oka annak, hogy évente több millió látogató már izgatottan várja ezt az "autoterápiás" többnapos folyékony aranyat nyújtó festivált. Ön is készül ? Akkor olvasson el néhány tippet, hogy teljes mértékben kiélvezze ezt a nagy eseményt.

Teljes cikk

Nagy számlapos karórák a trendik!

Tóth Katalin | 15. 8. 2017

Férfi karóra  nagy számlappal – legkeresetebb szavak közé tartozik az inernetes kikeresési lapokon  egy karóra vásárlásánál. 

Teljes cikk
Keresés
Keresem
Keresem
up