Miért olyan népszerűek a digitális órák?

Miért olyan népszerűek a digitális órák?

A digitális órák népszerű divatos kiegészítők a klasszikus órák mellett, mind férfiak, mind nők számára. A digitális órák általában az időt egyszerűbben mutatja, sokkal több funkcióval bírnak, mint a klasszikus kézi órák.

A digitális órák, ahogyan a férfiak, úgy a nők és a gyermekek számára is olyan funkciókkal találhatók, mint a dátum, ébresztőóra, világítás, stopper, időzítő, világidők, a hét napja, a hónap, a 12/24 órás mód, rádió vagy bluetooth vezérlésű. A piacon lévő kiváló minőségű órák a Casio digitális órák, amelyeket egy japán cég gyárt, és amelyeket számológépek gyártására készítettek, de idővel tevékenysége kiterjed a digitális órákra is. A klasszikus órákhoz hasonlóan a digitális órákból is többfélét találhatunk.

Az órák alapvető megoszlása nem szerint történik, nevezetesen a nők digitális óráira és a férfiak digitális óráira. Meg kell említeni a gyermekek digitális óráinak kategóriáját is.

A férfi digitális órák mindig robusztusabbak, mint a másik két kategória. Ha a Casio G-Shock Original modelljét nézzük meg, akkor találunk olyan kültéri férfi napelemes digitális órákat, amelyek műanyag tokkal és ásványi üveggel ellátott műanyag szíjjal vannak ellátva, és ellenállnak az ütéseknek, az rázkódásnak, a mágneses mezőknek és a rezgéseknek.

Ezek a funkciók kiváló minőségűvé teszik az órát, és zord környezetre tervezték őket, akár 200 méteres merülés lehetőségével is. Az óra a következőkkel funkciókkal rendelkezik : automatikus LED-diódavilágítás, naptár, stopper, maximális pontossággal, legfeljebb 24 órán belül, időzítő, 5x ébresztőóra, 12/24 órás üzemmód, dátum, a hét napja, bluetooth, gomb hang, akkumulátor állapotának ellenőrzése, rádióvezérlés, világ idő és hónap mutató. A napenergiát egy minőségi Tough Solar rendszer biztosítja. 

Mi nem csak ezeknél a szabadidős óráknál fogunk maradni, mivel a Casio stílusos és dizájn férfi digitális órákat is kínál, amelyek minden ember luxusának és stílusának részévé válhatnak. Az acél szíjjakkal rendelkező digitális órák modellei a digitális óralap és a klasszikusabb órastílus kombinációját kínálják. Minden digitális óra a tulajdonosának olyan képernyőmegvilágítási funkciót kínál, amik gyakran hiányoznak a klasszikus óráknál, így nehezen lehet őket leolvasni sötétben.

A női digitális órák szélesebb választékot kínálnak a megjelenés szempontjából, mivel minden hölgy szeret órákat vásárolni egy adott típusú ruházathoz. Ezért sem kivétel, hogy a nők ruházati szekrényében több óra van, amelyet ruháikhoz kiegészítőként használnak. Ellentétben a férfiakkal, akik inkább egy órát vásárolnak, amely a drágább modellek kategóriájába tartozik. A férfi digitális órákhoz hasonlóan a női digitális órák is megtalálhatók a formatervezésben, kültéri vagy alkalmi ruházatban acél-,műanyag- és gumi szíjjakkal.

A gyermekek digitális óráinál általában az elsődleges választási szempont egy időmérő a gyermek számára, főleg a digitális kijelző miatt, amely sokkal könnyebben olvasható gyermekek számára, mint egy klasszikus óra. Általában ajánlott az első babaórát legkésőbb 6 éves korig megvásárolni, például születésnapi ajándékként vagy első osztályba beiratkozáskor. A gyermekek digitális órái elsősorban a színes karakterek, márkák,mese hősök azok,amikkel próbálják vonzani a gyermekeket. A digitális gyerek óráknak ellen kell állniuk mind az ütéseknek, mind a víznek.

És gyakorlatilag mindig elemmel működő gépezetnek kell lenniük, hogy a gyermekek ne felejtsék el óráikat felhúzni, például a Casio kínál ilyen gyermekórákat. A Casio Children's Edition Casio Chronograph vagy Casio Classic Chronograph kínálatot kínál.

Mindkét kollekció digitális számlappal van ellátva, és fiúk, valamint lányok óráiként készültek, azaz unisex néven. A kis divatos rajongók számára a Casio a Baby-G kollekciót kínálja, amely áttetsző, nagyszerű megjelenést kínál édességek színében, és a kézen ellenállhatatlan. A Casio gyermek digitális karórák megfizethető gyermekórák, így a szülőknek nem kell tépni a hajukat, ha gyermeke véletlenül elveszíti az órát, vagy valamilyen módon megsérül.

A digitális órák a leggyakoribb választás azoknak a sportolóknak, utazóknak és más kalandoroknak, akiknek olyan órákat kell tartaniuk a kezükön, amelyekre támaszkodhatnak, és nem kell őket gondozniuk. A digitális órák nemcsak tartósak, hanem számos funkcióval is rendelkeznek, a hagyományos órákkal ellentétben, de jól néznek ki. Ha 100% -ban pontos órára van szüksége, érdemes rádióvezérlésű női vagy férfi digitális órát vásárolni. A gyártók garantálják, hogy 1 millió évenként legfeljebb 1 másodperc késést kapnak. A hagyományos óráknál a kvarc mozgása kevesebb, mint 0,5 másodperccel, napi körülbelül 2 másodperccel késik. A férfi Casio G-Shock digitális órái rádióvezérlésűek, tehát 100% -kal pontosabbak az időmérők. 

A klasszikus órák és a digitális órák összehasonlítását tekintve a digitális órákat azok a felhasználók választják, akik az órától nagyobb funkcionalitást várnak el, és nagyobb mechanikai ellenállást várnak el, amint azt a cikk is említette: a digitális órák jobban olvashatók és háttérvilágítottak is, az a képesség, amik a manuális órák túlnyomó részéből hiányzik. A digitális órákat nagyrészt akkumulátor vagy napelemes rendszer táplálja, így nincs szükség az órák felhúzására, mint a jobb minőségű manuális órák esetében. Választáskor a legfontosabb eldönteni, hogy az órát mihez fogja használni.

Épp most! Ingyenes szállítás több, mint 3160 terméknél! Több itt.

Épp most! Ingyenes szállítás több, mint 3160 terméknél! Több itt.

Keresem
Keresem
up