MIT TUD ÉS MIBŐL GYÁRTJÁK A FESTINA KARÓRÁKAT

MIT TUD ÉS MIBŐL GYÁRTJÁK A FESTINA KARÓRÁKAT

Túlzás nélkül, a svájci Festina karóra a legjobb invesztáció az Ön szépségébe, karrierjébe, és az emberek közti jó kapcsolatba.Minőségi három az egyben karórát a mai piacon nem nagyon talál. E karóra miatt sem kell eladnia golf felszerelését , vagy  odaigérni a már majdnem felnőtt lányát egy arab sejknek.

Lehet azt gondolja, hogy sok esetben a három egyben kiszerelés nem jelent semmi jót. Például a hajkozmetikánál a három egyben soha nem jelent jót, sőt itt az a mondás a „ minőség csökken a mennyiséggel”.De a luxus Festina karóra teljesen kivétel ebben a szabályban! Bármelyik típust választja, biztos lehet benne, hogy tökéletessé teszi az imagét a munkahelyén, otthonában és soha tőbbé nem fog késni. Örömmel fog a karórára tekinteni olyan gyakran, hogy soha nem fog elkésini a megbeszélt találkozóról.

Mi mindent is tud?

Átugorjuk a sok általános ismert funkciókat, mint a stopper, dátum kimutató vagy a napok kimutatója, összpontosítsunk inkább a karóra ügyességére, melyeket nem tudunk elképzelni sem.

Chronograph -kronográf. Ez a megnevezés azokról a karórákról szól, melyeknek a számlapján található több kisebb szubszámlap, melyeket  a „korona” alatti és feletti gombokkal állíthatunk be. A kisebb számlapok segítségével lemérhetünk rövidebb időszakokat (pl. mennyi időbe telik feleségünknek attól a mondattól kezdve”csak hozom a táskámot, és megyek” amíg igazából beül a kocsiba , ahol Ön biztosan türelmesen várja).Olyan analóg stopperról van szó, mely nélkül egy sportos karóra sincs meg. Kronográfus Festina karórából van több klasszikus és divatos, de csak férfi.  Női karórák általábam nem diszponálnak kronográffal, mert a nőket nem a sok funkció, de inkább a külső kinézet érdekli –   egyszerű vagy kövekkel díszített.

Tachymeter a megnevezése és feladata is nagyon hasonlít a tachométerhez, melyet ismerünk a kocsinkból. Külömbség az, hogy nem azt mutatja mekkora távolságot tettünk meg, hanem megbízhatóan kimutatja , milyen gyorsan.Ma már kevés karórán található, mert a funkcióját helyettesítették az okos mobiltelefonok. De minél több számlap, annál luxusabb kinézetű a karóra.

Na és a fénylést -limineszcenciát ismeri?Ez olyan tompított zöld fluoreszcens óramutató és index   kiémelő, mely lehetővé teszi a idő leolvasását a naplemente útán.Napfényből felszív energiát, mely fokozatosan fogyadozik és „kialszik” teljesen.Tehát nem várhatja, hogy ha reggel négykor felkel, működni fog.Ilyen esetben, nézzen utána olyan karórának, melynek van kivilágosító funkciója -pl. divatos férfi karóra Festina 20270/2 magas színvonalú vizállósággal 100M.

MIBŐL KÉSZÜL A TOKA?

Leggyakrabban használt alapanyag az acél, kimagasló szilárdságának és relatív könnyű súlyának  köszönhetően . A modern technológiának köszönhetően az acélt be lehet festeni, hogy összhangban legyen a többi kiegészítővel (gyűrű, karkötő, ruházat stb.).Legtöbb típus viszont fiatalos ezüst  színben kapható, mert az ezüst ékszerek ma trendibbek mint az arany.Ennek ellenére az arany színű órak még mindig a második helyen vannak. Az ékszeriparban a harmadik helyen a rózsaarany van, melynek pici bronz árnyalata van. Az előző két lehetőségtől egyedi,jól néz ki, luxus és lehet kombinálni arany és ezüst kiegészítőkkel is. Ha esetleg beszerez egy Festina karórát rózsaarany színben , tényleg viselheti bármikor és bárhol.

A mi webáruházunkban megtalálhatja a Festina karórákat, melyek toka acél PVD bevonattal van. Ez mit jelent? Egyszerűen azt, hogy az elmúló évek során is, az Ön karórája hibátlan lesz, mint a kedvese az első randin.PVD egy nagyon minőségi felszíni kezelés, ellenálló a karcolás , forróság, korrózióval szemben. Ellentétben más karóráktól, melyek csak színes bevonattal vannak ellátva a karóra testén, nálunk nem fordulhat elő, hogy a színe a karórának leperegne.

Kapós manapság 3 anyag is, melyek közé sorolhatjuk a műanyagot, titánt és kerámiát.Műanyag karórákat inkábba sportolók keresik, nem mint divat kiegészítőt, inkabb vízállóságuk, alergén mentességük miatt.

Alergikusok, akik divatos karórára vágynak, titán karórát keressenek maguknak(kemény, könnyű és stílusos) esetleg a Festina kerámikus karóra  – paradox hogy legkeményebb ( high-tech anyag), manapság nagyon keresett árucikk a karóra kedvelőknél.Első látásra nehéz felismerni a fém karórától!

MILYEN SZÍJAL KOMBINÁLHATÓ?

Leggyakrabban acéllal. Fém karórák már több tized éve (lehet 100 éve) az első helyet foglalják az eladásban.Tökéletesen igazolják a gondolatot , hogy a szépség az egyszerűségben található, tehát nem kell magunkra vonni a figyelmet feltűnő szíjal. Női és férfi Festina karóráknak tökéletes a számlapja, kár lenne más szíjal elvenni róla a figyelmet. Így egyedi szép, játszva egyenlővé válhat a „Rolex -el”. De azért  a bőr szíjak is menők. Nem formálisak, jobban kifejtik divatstílusunkat.

Nem egész 800 márkás modell férfi, női, unisex s gyerek Festina karóra vár Önre itt.  

Keresem
Keresem
up