Ajándék tippek a legjobb apák számára

Tóth Katalin | 6. 6. 2019

Bár az apák napja nem olyan elterjedt ünnepnap, mint az anyák napja, még is érdemes erre a napra is figyelni. Ez egy másik nagyszerű alkalom arra, hogy örömet szerezzünk annak, akit megbecsülünk. Szeretné tudni, mivel okozhat örömet az apukáknak? Megtalálja cikkünkben.

Sok országban, köztük a miénkben, az apák napját júniusban ünneplik, idén pontosan június 16-án. Ez nem hivatalos ünnep – legalábbis hazánkban, de sokan szeretik. Miért nem ünnepelhetjük azt a napot, amely rámutat az apa szerepének fontosságára az életedben? Tegye boldoggá apukáját egy szép ajándékkal, emlékeztesse rá, hogy nagyon szereti őt.

Mit értékel minden apa?

Karórát sok hasznos funkciókkal

Lehet ez egy dizájn dolog is. Mit szeret az apukája? Sok időt tölt el a munkahelyén vagy a barátokkal? Esténként sportol vagy otthon van? Ezeknek a kérdéseknek a megválaszolása kulcsfontosságú a megfelelő férfi karórák kiválasztásában. Szeretné megismerni a legjobb módot a tökéletes karóramodell kiválasztására? Inspirációt találhat cikkünkben, amely arra összpontosít, hogy hogyan válasszuk ki az ideális karórát a férfiaknak.

Keresgélhet olyan márkák között, mint Michael Kors, Festina, Hugo Boss, Casio vagy Fossil mindezek a márkák klasszikus férfi karórákat kínálnak, amelyek számos nagyszerű funkcióval rendelkeznek.

Egy verhetetlen tartós karóráról van szó? Ezután a Casio G-Shock karóra egyértelmű választás!

Wellness üdülés vagy kirándulás egy sörgyárba

Szüksége lenne lassítania egy kicsit, és pihenni? Akkor élvezni fog egy hétvégi wellness üdülést. Imádja a sört, akkor biztosan nem lép félre,ha egy sörgyárban lévő kirándulás mellett dönt. Beleértve természetesen egy kóstolót is, ahol az apa úgy fogja érezni magát, mint a paradicsomban.

Kirándulás

Ha egy személyre szabott ajándékot szeretne adományozni, próbálja meghívni apukáját egy utazásra. Egy közös kerékpártúrának vagy kirándulásnak minden apa örül. Nem annyira az utazásról van szó, hanem az együtt töltött időről.

Friss férfi parfüm

Szinte mindenki szereti a márkás illatokat. Például a Hugo Boss férfi parfümök, nagyon kellemes illatúak, minden korosztály energikus apáinak alkalmasak. Meglátja,édesapja nagyon gyorsan megkedveli Hugo Bossot, és amikor legközelebb meglátogatja, akkor nagyon jó illatú lesz.

Kiegészítők

Szeretne inkább egy kedves apró dolgot ajándékozni édesapjának, amit mindig magával vihet, és amikor ránéz, Önre gondol? Ha az apukája elegáns, jól öltözött és szereti a  különféle divat kiegészítőket, lehet, hogy egy diszkrét karkötő (Tommy Hilfiger, Sector) vagy érdekes lánc medállal  (Sector, Tommy Hilfiger) örömet okozna neki – nálunk  biztosan megtalálja a megfelelő ékszert. És ne felejtse el - ez a jó szándékról szól.

Hajkozmetikum

Férfi hajápolási termékek biztosan hasznosak lesznek apukája számára. Ha tudja, milyen márka a kedvence, nyert ügye van. Higgye el, hogy  egy minőségi férfi hajkozmetikum csomagnak is tudnak a férfiak örülni. 

Valami apró finomság

Kedvence az indiai konyha, vietnami specialitás, vagy oda van az  olasz pizzaért? Használja ki!  Hívja meg  edesapját vacsorázni egy elegáns étterembe. Szereti a márkás italokat? Ajándékozzon neki egy üveg minőségi whiskyt vagy rumot.

A legjobb Apák napját kívánjuk!