Mondd meg,mit tanulsz,és megmondom,milyen órát válassz!

  • MAGAZIN
  • Mondd meg,mit tanulsz,és megmondom,milyen órát válassz!
25. 9. 2019

Mondd meg,mit tanulsz,és megmondom,milyen órát válassz!

Az egyetemi évek egy olyan időszak,ami soha nem felejthető.Lépj be az egyetemi testületekbe egy olyan óra kiséretében,amely szolgálni fog az egész tanulmányi ideje alatt.Hogy válassz?Inspirálódj cikkünkből!

Hát itt a szeptember! Ez hozza magával rendszerint a rideg valóságot.Visszamegyünk az iskolába.Ez nem csak a középiskolára igaz,de a legtöbb egyetemi iskolára is igaz.Te is igy vagy vele?Akkor lépj bez új kezdetbe felkészülten.Az egyetemi talaj nemcsak felelősséget,önállóságot és pontosságot vár el tőlünk,de csinos és új felszerelést is.Lehet órával kellene kezdeni?Tegyél fel a csuklódra egy képzeletbeli érettséget és érkezz a szeminárra stilusosan! :)

Elegáns a tisztelt ügyvédeknek

Fém szijjak vagy bőr szijjak, fekete vagy barna, klasszikus analóg tárcsák arany tokban. Nincs különbség,de elegancia és komolyság a szó legjobb értelmében. Kifogás? Ezen darabok ellen aligha lesznek. Próbáld ki és meglátod. 

Szines a művésznek

Friss modellek ,szines szijjakkal és érdekes előlappal megindit minden vidám művész lelket. Tudod,hogy a múzsa néha elrugaszkodik a valóságtól és a fellegekben jár,ihletet keresve? Visszaérkezni időre olyan egyszerű....Ezek az órák itt tartanak a valóságban,de ugyanakkor kellően támogatják és fejlesztik a kreativitást.

Minimalista mérnököknek és tervezőknek

Tiszta és érthető vonal, semmilyen felesleges diszitő elemek. Ezek a XXI.század legújabb trendjei.A mérnök és tervező tanulók nem hordanak semmilyen túldiszitett darabokat. Egyenes és érzékelhető minimalizmus az, ami itt fut. Válassz valamelyik időtlen darabból!

Virág motivumok és ekobőr a természetvédőknek

Hagyd virágozni csuklódat diszitett előlappal és szijjal virág mintákkal. A természet és állatvilág szerelmesei biztosan értékelik a lehetőséget, hogy ekobőrt választhatnak. Kukkants rá a természetes, föld szinekre, amik úgy illenek majd rád, mint egy kesztyű. Figyelmedbe ajánlunk olyat, mint a napelemes, vagy eco-drive, ami nem terheli a természetet az elemek cseréjével.

Sportos a sportóknak

Mérd le a legjobb futási idődet, ússz egyet a medencében vagy mérd le a lépteid számát. A spotórákat értékelni fogja minden edző,tornatanár és sportreménység. Digitális vagy kombinált lapja, vizállósága, kronográf és kiváló minőségű gyanta vagy titán szijja bármilyen versenyt képes kezelni.

Arany és diszitett közgazdászok és bankárok számára

Nem mintha támogatnánk a kialakult sztereotipiát,de ami fénylik és csillog, biztos,hogy megfelel a jövendőbeli üzletemberek vagy bankárok izlésének. A pénz mozgatja a világot, tehát ne tegyünk úgy, mintha nem igy lenne. A látványos aranyórák és gazdag, massziv előlapok felkészitenek a sugárzó karierre, ahogyan lennie kell.

Funkciókkal tele tudósoknak

A tanulásban a fizika, matematika, vagy a kémia útját választottad? Az óráink tele érdekes funkciókkal sok új elérhetőségeket biztositanak. Fedezd fel rajta a holdfázist, a dagályt vagy az apályt, a barométert vagy az iránytűt.

Akármilyen órát választasz is,mi kivánunk neked sok új élményeket a tanulásban,amiket az egyetem kinál neked!