Összes tudnivaló a Festina társaságról

Összes tudnivaló a Festina társaságról

Előbb vagy utóbb elege lesz abból, hogy a tökéletes mobiltelefonja után kapjon, mikor azt szeretné megtudni, hány óra van. Abban a percben, elkezd vágyakozni egy szép karóráról, és a tapasztalatok alapján, automatikusan egy „svájci karóra” fogja érdekelni ,esetleg egyből a „Festina”.

Egész világon Svájc jelenti a karórák „minőségi jegyét”.Ez azért van, mert a termékeit szilárd, erős pillérre építi hagyományos értékben, becsületességgel, minőségi alkatrészekkel és luxus dizájnal. Ez által nincs konkurenciája és ellenállhatatlan . Divatos Festina karórák ezt a koncepciót teljesen igazolják, több mint 100 éves kitartó munkája alkotójának köszönhetően a svájci karóra iparnak a csúcspontján találhatók.

VALAMI PICIT A TÖRTÉNETÉRŐL

A Festina társaság gyökerei egészen 1902- ig nyúlnak vissza, konkrétan La Chaux-de Fonds kis városba, mely  hírneves órás tradícióval rendelkezik. Alapításától több tulajdonos váltáson ment keresztül, de a legismertebb 1984 -ben történt. Új tulajdonosa , spanyol magánvállalkozó Miguel Rodriguez, kezdte mozgósítani az eddig mechanikusan fehúzott karóra gépezetét elem segítségével (ez a quartz gépezet), mivel bebiztosította cége hírnevét az egész világon. Az ő vezetése alatt a Festina elkezdett együttműködni több más márkával mint a Lotus, Jaguar, Candino és Calypso. Ez az erős ötös megalapította a Festina Group-ot , elkezdtek forgalmazni egész világon luxus karórákat csúcs minőségben és fényűzű külsővel.

Mapa Švýcarska

A társaság szíve (székhelye) spanyolországban, Barcelónában található, az esze  ( gyártó központja)  viszont megmaradt a cég születésenél – tehát Svájcban. Mivel a Festina Group ellátja majdhogy az egész világot minőségi, divatos karórákkal, egy éven belül 5 millió új darabbal, nem maradhat  további leanyvállalatai segítsége nélkül, melyek székhelye pl. Mexiko, Chile, Franciaország, Németország,Lengyelország és Csehország is.

Vásárlók minden korosztályban,pozízióban, preferenciában és divat érzékkel nagyon sok kollekcióból választhatnak, de ami mindig összeköti a Festina karórákat az, hogy pompásak, minőségi feldolgozásúak az utolsó részletig.

KIT TÁMOGAT

A Festina társaság lelkesen érdeklődik minden szép és technológiailag rendkívüli dolgok felől. E szenvedélyét aplikálja minden új tervében, mely aztán elindítja a  legyszebb és kiváló minőségű karórák gyártását a világon.  

Lehetséges, azért is aktívan angazsál sok sportágban, mert éppen a profi sportolók ábrázolják a tökéletes összhangot a türelemben, céltudatosságban, lenyűgöző eredményekben, melyek a Festina márkához olyan közeliek. Egy sportágba viszont kicsit jobban beleszeretett – ez a kerékpársport.

Ezért aktívan részt vesz benne, nem csak a saját kerékpár csapatával ( több esetben érmes), de működik mint hivatalos időmérő a legpresztízsebb világ versenyeken.

2015-ig a Festina biztosította be a pontos eredményeket a Tour de France és a Tour of Spain -on. Ma ezt a tevékenységet folytatja a legnehezebb kerékpár versenyen Giro d' Italia és presztizs Tour of Britain.Ha Ön is szereti azt az érzést minkor rálép kerékpárja pedáljára és elszáguld minden gondja elől? Legyen a célja a Chrono Bike állomomás. Ez a kollekció akkor jött létre, mikor a Festina még szó szerint a Tour de France-nak élt. Ezért eldöntötte hogy megrendez egy saját versenyt, saját magával......Úgy mint a profi sportolók minden évben a maximumot adják magukból, olyan célal, hogy legalább egy picit jobbak legyenek az előző évtől, a Festina is piacra dobott legjobb sport karórákat, melyek idén nagyon sikeresek lettek.

Kizárólag férfi karórak Chrono Bike kollekció tőkéletes  összhang a legmagasabb minőséggel, luxus dizájn, multifunkciós (tipikus a legtöbb sportolónak).A teste tele van tesztoszteronnal, így mindenki tettszését elnyeri. Választhat  modelleket acél, plastik vagy gyanta szíjal .Sok magas színvonalú funkció a karóránal természetes dolog .A vízállósága 100M , így az úszók is meg lesznek elégedve.

Szolgálatot tesz Önnek például a Festina 16973/1 a Chrono Bike kollekcióból.Acél tok és zafír üveg garantálja, hogy nem törik össze az extrém szituációban sem.

Mellesleg, mit szól Ön  az idei  Tour de Franc 4. szakaszában a szlovák bajnok Peter Sagana  kizárásához? Egyetért a zsűri véleményével, hogy a versenytársát Mark Cavandishet szándékosan leterítette könyökével?

A kerékpársporton kívül a Festina támogatja a maratonokat is( Berlin, Hamburk, Miláno), olasz kosárlabda csapatot, BMX versenyt Lengyelországban vagy a magyar vitorlázó világbajnokságot.

Csehországban is megjelent a Festina név, főleg a jéghoki területén. Már évek óta partnerek a CSOB biztosító Pardubice jéghoki klubbal.  Egy kerékpárversenyen a Festina hivatalos  időmérő, ahol évente 27000 versenyző, abból 8000 gyerek vesz részt.   

 

 

 

Keresem
Keresem
up