Recenzió: Daniel Wellington – Classic Petite Melrose karórák

Recenzió: Daniel Wellington – Classic Petite Melrose karórák

Török Zoltán | 15. 3. 2018

Néha úgy tűnik számunkra, hogy a nők csak egy szempontot vesznek figyelembe az óraválasztásnál – minél több csillogó kő, annál jobb. De a karóra valódi szépsége nem a csillogásban rejlik.  

Be kell vallanunk, hogy igenis digitális világban élünk. Az okostelefonok, okosórák, sőt még az okoszemüvegek is abban segítenek minket, hogy multifunkciósak legyünk, hogy több életet élhessünk egyszerre, és hogy képesek legyünk legyőzni minden akadályt (pontosan, mint Chuck Norris)… Akkor miért is akarna valaki „offline” órát venni, mely a körülvevő világot egyáltalán nem érzékeli?  

A válasz nagyon egyszerű. Mert van stílusa.

Nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy a karórát azért hozták létre, hogy mutassa az időt, és hogy parádézhassunk benne. Se több se kevesebb. És bár számunkra is lenyűgöző az iWatch, mégis a „klasszikushoz” maradunk hűségesek, mert nyugalmat áraszt.  Nagyra értékeljük azt, hogy legalább egy darabig semmi nem villog, nem pittyog és nem motivál nagyon teljesítmény elérésére. Ez az óra minket szolgált és nem mi őt. És szerintünk ez így helyes.  

DANIEL WELLINGTON MOZGATJA A VILÁGOT

Örömmel elmondhatjuk, hogy a klasszikus analóg karórák eladása emelkedő tendenciát mutatnak, de a Daniel Wellington órák messzemenőleg uralják a piacot. Ugyanis tökéletesek – a történetükkel, kinézetükkel és praktikusságukkal levesznek a lábunkról. Végre létezik méltóságteljes és illedelmes karóra férfi zakóhoz!  Ugyanakkor egy bermudanadrághoz és egy teniszcipőhöz is tökéletesen illik. A széles választékú fekete- vagy barna szíjnak köszönhetően könnyedén párosítható bármilyen cipővel, övvel vagy táskával. És hogy melyik Daniel Wellington női karóra a kedvenc? Megmutatjuk…

CLASSIC PETITE MELROSE

Annak ellenére, hogy a DW márka közül sok női divatos bőrszíjas karóra van a kínálatunkban, itt is az egyértelmű befutó a minél díszesebb és csillogóbb darab.

A Classic Petite Melrose női karóra kollekciója modern rose gold színű. Az utóbbi években ezt a színt választják a nők leginkább. Hogy miért? Mert erőteljes és gyengéd, ünnepélyes és szabadidős, és ami a legfontosabb, könnyen kombinálható az arany és ezüst ékszerekkel! És ahogy Ön is láthatja, nagyon jól párosítható a fekete és fehér színekkel is.

Mindkét változat fiatalos, üde és időtálló. Így mindig hibátlanul kiegészíti Önt, mindegy hogy milyen hangulatban ébred (ünnepélyes, komoly, romantikus, laza vagy kicsit rockos).

A számlap (32mm) és a szíj (14mm) szélessége tökéletesen összehangolódik minden női kézzel. Az óra épp olyan nagy, hogy messziről lenyűgöző látványt nyújtson, és épp annyira kicsi, hogy azt sugallja, jólesik egy  erős férfi ölelés. Az óra tokja tökéletes (magassága mindössze 6mm), jóval alacsonyabb a többi óra tokjánál, ennek köszönhetően ezek a rózsaszín csodák még inkább összemosódnak az alkarral.  

Az óra nem hagyományos ki- és bekapcsolását egy ideig szokni kell, de elég egy kis gyakorlás és azonnal belejön.

Ezen egyedülálló női karóra részét képezi egy egyedi luxus kinézetű boboz. A fekete szín örök divat marad, és ezt Daniel Wellington nagyon is jól tudja…

A doboz belesében mélyedést talál, ahová biztonságosan elhelyezheti az új Wellingtonját. Így megóvhatja a portól és az üveget a karcolástól (otthonában vagy az utakon). A bélés alatt még egy kellemes meglepetés várja: egy boríték gyönyörűen kidolgozott útmutatóval és egy szíjcserére létrehozott eredeti DW segítővel, hogy a cserét az otthonában is könnyedén meg tudja oldani.

Daniel Wellington órák még egy exkluzív tulajdonsággal büszkélkednek. Minden DW óraszíj könnyedén cserélhető és kombinálható! Hogy hogyan? Itt megtekintheti. Így 1-2 óraszíj beszerzésével tulajdonképpen több órához jut hozzá egy csapásra. 

Összességében a DW óra értékelése igen pozitív. Tetszik a kinézete, kicsi súlya, precíz tervezése, a szíj cserélhetősége, a márka története és a viszonylag alacsony ára. Mindenképp a mai TOP klasszikusai közé soroljuk.

Önnek hogy tetszik? Használja ki az egyedülálló kedvezményes árainkat, és ajándékozza meg magát vagy környezetét egy ilyen órával.

AKTUÁLIS: INGYENES SZÁLLÍTÁS TÖBB MINT 2500 TERMÉKRE! Még több itt

AKTUÁLIS: INGYENES SZÁLLÍTÁS TÖBB MINT 2500 TERMÉKRE! Még több itt

Keresem
Keresem
up