7 top trend idén tavaszon

7 top trend idén tavaszon

Papp Anita | 7. 5. 2019

Érdeklik Önt a legújabb trendek? Modern és stílusos szeretne lenni? Ez a hét divatcikk lesz a tavasz folyamán a menő.Próbálja ki!

Ebben az évben nagy lesz a választék. Válassza ki azt,ami az Ön részére a leginkább tetszetős, és amit élvezni fog. Nincs értelme arra kényszeríteni magát, ami egyáltalán nem illik Önnek - ami nem növelné magabiztosságát. Tehát győződjön meg róla, hogy egy olyan kombinációt választ, amelyben jól érzi magát.

Most egy kicsit többet arról, mi is vár Önre:

1. Állat motívum

Idén az állatminták nem csak  blúzokon és ruhákon találhatók, hanem a kézitáskákon és a kiegészítőkön is. Leopárd vagy a kígyó minta  telitalálatot jelent idén. Bár ez nem teljes újdonság, mivel hasonló minták jelentek meg az elmúlt évben is, de néhány dologot nem rossz megismételni. Még nem próbálta ki az állati motívumokat? Ebben az évben tökéletes lehetőség van!

Milyen karórákkal kombináljuk az állatimintákat?

Mi tippünk:

2. Természet motívum

Készüljön fel a természetes szépség igazi ünnepségére, mert ez idén kívánatos lesz! Természetesen ez magában foglalja a különböző természet motívumokat és vidám tavaszi színeket.

Társaságba készül, és nem szeretne semmi túl feltűnőt felvenni? Ne aggódjon. Válasszon egy alkalmi ruhát, amely decens,de nem fog elveszni a tömegben. Idén minden bizonnyal elhódít mindnekit egy fehér kisestélyiben finom virágmotívumokkal.

Mivel kombináljuk?

Mi tippünk:

3. Neón és neutrál színek

Úgy tűnik, mintha látszólag összeegyeztethetetlen kontraszt lenne, de idén élvezheti mind a szembetűnőbb színek, mind a természetesebbek népszerűségét. Tettszetősek lesznek a bézs és zöldes árnyalatok, de a korál és a fényes sárga szín is a kézitáskák, cipők, kis kiegészítők, blúzok, szoknyák és tavaszi ruhák esetében.

Mi tippünk:

  • kombinálható női sportos karórákkal,melyeket sok színben megtalál
  • színes variációkban és különböző kék árnyalatokban Michael Kors vagy Festina Boyfriend karórákat is megtalál

4. Ingruha

Hosszú ingre emlékeztető női ruha, övvel, vagy öv nélkül, nyugodtan viselheti munkahelyén és otthon is. Ön egyszerre lazán mégis elegánsan fog kinézni. Megfelelő kiegészítőkkel, kézitáskával és magassarkú cipővel lenyűgöző hatást fog kelteni.

Milyen ékszert viseljünk hozzá?

Mi tippünk:

 

5. Tollazat és rojtok

Ruhák, felsőrészek, kézitáskák,sőt cipők is - mindegyiket megtalálhatja rojtal és tollazattal díszítve. Például egy kis indián look befonott hajjal nagyon menő. Mit szól ehhez,ki meri próbálni? Akár egy rojtos ruhát, akár más ruhadarabot választ, ahhoz egy hasonló stílusú kézitáskát kell viselni. Ha nem szeretne olyan táskát ami csupa rojt ,választjon olyat, amelyet csak néhány nem feltűnő rojt díszít.

Mi tippünk:

6. Batikolt darabok

Következő példák jellegzetes élénk színekre a batikolt ruhák, sálak és kiegészítők.Batikolt ruhadarabokat kombinálja időtlen kiegészítőkkel. Ennek köszönhetően nem fog elavultnak vagy unalmasnak kinézni, ami nyugodtan megtörténhet .

Megfelelő kiegészítő?

Mi tippünk:

7. Lerövidített kosztüm

Mit kell elképzelni ez alatt? Hát egy női nadrágkosztümöt, de nem hosszú, hanem rövidnadrágga! El tudja képzelni? Váratlan, de működik. A rövidnadrág kifinomult, szexi és határozottan divatos. Egy hasonló outfitben találkozhat barátaival és a munkahelyén is megállja helyét.

Mit hozzá?

Mi tippünk:

Ne féljen kipróbálni egy kis szokatlan kombinációt is. Praktikus, ügyes kiegészítők széles választékát találja meg webáruházunkban. Hisszük, hogy jól fog szórakozni, és megtalálja a saját megfelelő stílusát ezen a tavaszon...

AKTUÁLIS: INGYENES SZÁLLÍTÁS TÖBB MINT 2500 TERMÉKRE! Még több itt

AKTUÁLIS: INGYENES SZÁLLÍTÁS TÖBB MINT 2500 TERMÉKRE! Még több itt

Keresem
Keresem
up