11. születésnapját ünnepli a Brasty

  • MAGAZIN
  • 11. születésnapját ünnepli a Brasty

11. születésnapját ünnepli a Brasty

11 éve itt vagyunk az Önök számára! A BRASTY tizenegyedik születésnapját ünnepli, és ez nagyon boldoggá tesz minket. Nagyon örülünk, hogy lehetőségünk van arra, hogy az embereket elégedetté tegyük a divat világából származó márkás termékekkel. Ezalatt az idő alatt parfümök, órák, kozmetikumok és ékszerek elismert értékesítői lettünk.

Ezidő alatt az EU 11 országában terjeszkedtünk el és igyekszünk tovább növekedni. Célunk mindenkelőtt továbbra is a vásárlók maximális elégedettsége. Mert csak Önöknek, ügyfeleinknek köszönhetően tudunk tovább növekedni és egyre több újdonágot kínálni. Rengeteg ötletünk van, tehát elhiheti, hogy van még mire várnia.

És hogy velünk együtt várakozhasson az évfordulóra, különleges ajánlatot készítettünk Önnek a kiválasztott márkákból. Kedvezményes könyvet kap tőlünk, a kiválasztott márkák kedvezmény kódjaival. A kedvezményeket szimbolikusan 11% -ra állítottuk.


Mivel szeretne örömet szerezni?


Kedvezményes könyv

Kod: 2010JETH11HU

Kod: 2010WATH11HU

Kod: 2010HC5HU

Kod: 2010JE7HU

Kod: 2010JEPA10HU

Kod: 2010PE5HU

Kod: 2010WAHBHU

Kod: 2010PEGU7HU

Kod: 2010WACI10HU

Kod: 2010WA7HU

Kod: 2010PENI10HU


A kedvezménykódok felhasználhatóak 1. 11. 2020-ig


Nézze meg közelebbről a legnépszerűbb márkákat

Karórák

A Tommy Hilfiger, Guess, és Festina órák valószínűleg nem igényelnek túlzott bemutatást. Ezek a márkák a legnépszerűbbek közé tartoznak és valamennyiük egyértelmű választás ha minőségi karórát keres. Portfóliójukban ezek a márkák divatos női és minőségi férfi karórákat kínálnak. Lepje meg magát vagy szeretteit egy márkás karórával, verhetetlen áron.


Kozmetikumok

A francia Bioderma Laboratories Dermatologique kozmetikai vállalat több mint 40 éve működik a piacon, ez idő alatt a márka óriási népszerűségre tett szert az emberek körében. Ugyanabból az országból származnak a Nuxe kozmetikumok, amelyek nagyszerű tápláló hajbalzsamokat, hajmaszkokat, géleket kínálnak. És a Chanel? Valószínűleg a minőségi kozmetikumok minden kedvelője ismeri ezt a márkát. Most megtalálja nálunk a Chanelt, amely hidratáló, tápláló krémeket és minőségi dekoratív kozmetikumot kínál.


Ékszerek

Az ékszerek szerelmesei valószínűleg lelkesek lesznek, mivel a Pandora, Guess és Tommy Hilfiger közkedvelt ékszereit is belefoglaltuk születésnapi akciónkba. Medálok, karkötők, nyakláncok, fülbevalók közül válogathat. Itt egy nagyszerű esély azoknak az uraknak is, akik meglepnék feleségüket vagy barátnőjüket. Ne habozzon tehát és rendelje meg ezeket a márkás divat kiegészítőket kedvezményes áron.


Parfümök

A parfümök sem hiányozhatnak születésnapi rendezvényünkről. Szeretjük a parfümöket, és folyamatosan próbáljuk bővíteni kínálatunkat újdonságokkal és egyre több márkával. Most Hugo Boss, Calvin Klein, Dolce & Gabbana, Lacoste, Paco Rabanne és Davidoff parfümöket vásárolhat kedvezményes áron. A népszerű márkák kínálatában friss EDT-et és fűszeres EDP-et találhat. Élvezze a tökéletes illatokat, ellenállhatatlan áron.


Hajkozmetikumok

Közeledik a száraz őszi időjárás, és ezzel együtt a hajnak kedvezőtlen körülmények. Ezért most sokkal jobban kellene vigyáznia a hajára. Kínálatunkban az Olaplex, a Wella és az Alterna márkák minőségi hajkozmetikumait is megtalálja. Kedvezményes áron rendelhet balzsamokat, samponokat, védő spray-ket, valamint erősítőket. Vigyázzon a hajára a legjobb hajkozmetikumok egyikével. Kényeztesse magát az utánozhatatlan luxus érzésével. Látni fogja, hogy cserében egészséges megjelenéssel jutalmazzák majd haját, a változást pedig a környezete is minden bizonnyal észreveszi.