MAGAZIN

Miért válasszon klasszikus órát

Miért válasszon klasszikus órát

A klasszikus órák analóg kijelzővel és bőrszíjjal olyan kiegészítők, amelyekkel soha nem ronthat el semmit. Ugyanakkor határozottan nem unalmasak és nemcsak konzervatív személyiségek számára alkalmasak játékosság és spontaneitás nélkül. Gyönyörű és hagyományos megjelenésük a régi szép időket tükrözi, és igazi nemességgel fognak feltűnni minden csuklón. Miért válassza ezt a stílust?
Stop a fekete pontoknak

Stop a fekete pontoknak

A mitesszerek a bőrproblémák csoportjába tartoznak, amelyektől sokunk szenved. Bár nem annyira láthatóak, mint a klasszikus pattanások, a bőr nekik köszönhetően határozottan nem néz ki szépen. Egyáltalán lehetséges megszabadulni tőlük? Hogyan lehet megelőzni a mitesszereket és tenni ellenük anélkül, hogy a bőrön gyulladást okozna? Kezdjen velünk a fekete pontok elleni harcba, mi pedig megosztjuk a legjobb trükköket, amelyeknek köszönhetően újra puha és hibátlan lesz a bőre.

informace

AKCIÓK, ENGEDMÉNYEK ÉS ÚJDONSÁGOK AZ EMAIL FIÓKRJÁRA

Legyen jelen és kövesse nyomon az aktuális kedvezményeket

info
Hogyan gondoskodjon a bőréről, hogy az mindig szép legyen és ne öregedjen

Hogyan gondoskodjon a bőréről, hogy az mindig szép legyen és ne öregedjen

Az átfogó és rendszeres öregedésgátló bőrápolás olyan befektetés, amely mindenképpen megtérül. Éppen a bőr az ugyanis, ami feltárhatja előttünk nemcsak az életkort, hanem az egészségtelen életmódot vagy az elégtelen ellátást is. A gyönyörű és fiatalos megjelenésű bőr az Ön számára is elérhető, ha megfelelően gondoskodik róla. Hogyan? Megfelelő bőrtermékek használatával elegendő alvással és további lépésekkel, amelyeket ebben a cikkben feltárunk. Akár részben megelőzheti az öregedés jeleit, például a oly nagyon gyűlölt ráncokat.

Bestsellerek TOP árakon
Divat-, klasszikus- és sportórák. Ismerjük a különbséget!

Divat-, klasszikus- és sportórák. Ismerjük a különbséget!

A karóra egyértelműen az egyik legnépszerűbb divatkiegészítő. Természetesen sokan továbbra is elsősorban az időt vagy a dátumot olvassuk róla, de az is igaz, hogy az utóbbi időben elsősorban a kiegészítő szerepét tölti be. Ha Ön is szereti az órákat, akkor talán kíváncsi lesz arra, hogy mi a különbség az egyes típusok között. Gyakran találkozhat olyan megnevezésekkel, mint a klasszikus, divatos, sportos ... miben különböznek pontosan egymástól? Ma ezt tárjuk fel Ön előtt.

TOP 10 gyümölcsös parfüm

TOP 10 gyümölcsös parfüm

A legnépszerűbb parfümök közé egyértelműen a virágos, fás vagy keleti illatok tartoznak. De mit szólna ahhoz, ha a palackban egy gyümölcsös koktélt találna a kedvenc gyümölcseiből? A gyümölcsös parfümök egyszerűsége mögött bonyolult kompozíciók állnak, amelyek ellenállhatatlan frissességet és édességet kölcsönöznek az illatnak.

2021-es TOP tavaszi parfümök

2021-es TOP tavaszi parfümök

A tél néha pokolian hosszú. Február és március fordulóján a legtöbben már alig várják a tavaszt. Ahogyan a napok egyre hosszabbodnak, és a napsugarak erősödnek, a hangulatunk is gyorsan javul. Különösen mi nők már nagyon várjuk, hogy végre a kabátokat és sálakat a szekrény mélyére zárhassuk. Helyüket pedig a magassarkúk, balerinák és szoknyák vegyék át. Éppen a tavasz, mint a szeretet, a remény és az elvárások időszaka, kiváló alkalom arra, hogy új parfümöt engedjen az életébe, amely energiát és kedvet ahhoz, hogy mindent maximálisan élvezzen.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő árnyalatú rúzst

Hogyan válasszuk ki a megfelelő árnyalatú rúzst

Képzelje el, hogy az üzletek folyosóján bolyong, és különböző színű és típusú rúzsokat nézeget. Tehát szeretné megtalálni a legmegfelelőbbet, amelyik tökéletesen illik Önhöz. Akár hangsúlyosabbat, amellyel nem kerüli el senki figyelmét, vagy lágyabbat, ami tökéletesen aláhúzza nőies szépségét. A gyártók olyan sokféle tónust, konzisztenciát és kompozíciót kínálnak, hogy a rúzs vásárlása vidám figyelemelterelésből igényes küldetéssé vált.

10 + 1 tipp a rakoncátlan és szálló haj megszelídítésére

10 + 1 tipp a rakoncátlan és szálló haj megszelídítésére

A hajjal néha nem egyszerű. Mindannyian gyönyörű és egészséges fürtökre vágyunk, amelyek puha tapintásúak és gyönyörűen csillognak. Sajnos a legtöbben rakoncátlan fürtjeinkkel küzdünk. A haj nagyon rugalmatlan lehet, nemcsak nyáron, de télen is, amikor sapkák alatt kínozzuk, és a munkát kedvezőtlen időjárás a fűtött helyiségekben lévő meleg levegővel kombinálva fejezik be. Ezekkel a kedvezőtlen hatásokkal azonban lehet küzdeni, és most eláruljuk, mely fegyverek segítenek a győzelemben.

6 lépés a tökéletesen puha bőrért

6 lépés a tökéletesen puha bőrért

A puha, rugalmas és egészséges bőr a női szépség egyik fő jellemzője az ősidők óta. Ez még évezredek alatt sem változott meg. Már az ókori Egyiptomban is a nők különféle illóolajokat dörzsöltek a bőrükbe, hogy megakadályozzák a ráncok kialakulását. Az ókorban nem haboztak ólmot tartalmazó púdert használni, amely gyönyörű alabástrom bőrrel látta el a hölgyeket, mellyel maga Aphrodité, a szerelem istennője is büszkélkedett. Mit ne mondjunk ez a nyereség erősen mérgező volt.

TOP 10 legcsábítóbb női parfüm, amelynek minden férfi megadja magát

TOP 10 legcsábítóbb női parfüm, amelynek minden férfi megadja magát

Tudta, hogy elsősorban illat alapján választjuk partnerünket? Egyesek egyszerűen jobban illatoznak számunkra, mint mások. Néhányunknak pedig egyáltalán nem tetszik az illata, akármennyire is szimpatikusnak tűnt a fotók vagy a barátaink elmondása alapján.Természetesen a megjelenés is fontos szerepet játszik a pár kiválasztásában. Aki ezt tagadja, csak nézzen önmagába :-) Az illatot nem szabad lebecsülni. Tehát, ha meg akarja találni a kiválasztottat, gondoljon az illatra. Helyesen megválasztott parfümmel is vonzhatja!

Keresem
Keresem
up