MAGAZIN

Ismeri a Dr. Hauschka kozmetikumokat?

Tóth Katalin | 25. 8. 2020

A bőrének gondozása nem csak a napi smink eltávolításról, az arckrém használatáról vagy a peelingről szól. A legfontosabb dolog a megfelelő kozmetikumok kiválasztása, lehetőleg bio minőségben. Ezért is ideális választás a Dr. Hauschka  természetes kozmetikumok.

Teljes cikk

Nagy útmutató a parfümök kiválasztásához

Farkas Dóra | 19. 8. 2020

Az érzéki parfümök évezredek óta körülveszik az embereket. Még a gyönyörű Kleopátra is felhasználta varázslataikat, hogy elcsábítsa az akkori egyik legbefolyásosabb uralkodót. Ezeket a  gyönyörű illatokat még ma  is szeretjük, úgyanúgy mint őseink generációkkal előttünk. Honnan erednek ezek a varázslatos illatok, és milyen fontos szerepet játszanak a parfümök napjainkban? Szeretné tudni, mi a különbség az egyes illatanyag fajták és típusok között, melyek tartoznak minden idők legjobb parfümjei közé? A mai nagy parfüm útmutatónkból mindent megtudhat a parfümök világáról, és további érdekes és hasznos információhoz juthat, amelyek segítenek Önnek az elképzeléseinek megfelelő legjobb illat kiválasztásában.

Teljes cikk

Hogyan válasszon napszemüveget?

Farkas Dóra | 22. 7. 2020

Hogyan válasszon férfi napszemüveget? És milyen női napszemüveg a divat az idei évben? Érdemes polarizált napszemüveget vásárolni? Hogyan védheti meg szemét a naptól?

Teljes cikk

Hogyan ápoljuk körmeinket

Farkas Dóra | 20. 7. 2020

Tudta, hogy a kéz és a köröm az egyike azon testrészeknek, amit elsőként szemügyre veszünk egy másik emberrel való találkozáskor? Ezért nagyon fontos, hogy odafigyeljen állapotukra és megfelelően ápolja őket. A mai cikkben tippeket adunk Önnek arra, hogyan lehet gyönyörű és egészséges körmöket varázsolni, ami biztosan a büszke is lehet.  

Teljes cikk

10 tipp a kellemes felfrissüléshez a forró napokon

Tóth Katalin | 7. 7. 2020

Már itt van a nyár! Ha a hőmérő higany 25 fokot eléri akkor a nap már rendesen éget! Ha nem a trópusi meleg szerelmese, és a lángoló napra nézve, inkább a vére forr, mint sem egy mosolyt csalna az arcára, de emiatt ne essen pánikba. Tippjeinkkel segítünk Önnek a meleg megbírkózásával!

Teljes cikk

Hogyan kell felöltözni egy állásinterjúra?

Papp Anita | 29. 6. 2020

Nem elégedett a munkahelyével, és szeretne végre egy olyan állást találni, amelyet szeretni fog? Az álompozíció felé vezető első lépés az állásinterjú sikeres teljesítése. Hogyan lehet felkészülni egy állásinterjúra, hogy lenyűgözze az összes HR szakembert, és az új munkáltató Ön mellett döntsön? Milyen ruházatot kell viselni egy találkozón, és mit kell elkerülni?

Teljes cikk

Az okos órák milyen funkcióit nem ismerte talán még eddig

Farkas Dóra | 24. 6. 2020

Okos órát szeretne vásárolni? Ha kíváncsi, hogy milyen érdekes funkciókkal rendelkeznek ezek az egyre népszerűbb divat kiegészítők, akkor tetszeni fog a mai cikkünk. Előfordulhat, hogy rájön, hogy modern smartwatch nélkül nem is akar majd megjelenni.

Teljes cikk

Milyen parfümöt vigyen magával a nyaralásra?

Török Zoltán | 22. 6. 2020

Mindannyian tudjuk, hogy akár csak ha elmegyünk a barátainkkal borozni, egy színházba vagy egy céges partira, a legjobbakan akarjuk érezni magunkat. Kényelmesen. Nem csak magunknak szeretnénk tetszeni, hanem másoknak is. A jó közérzethez tartozik a megfelelő parfüm is, amely hozzánk illő. Ahogy nekünk tetszik, ugyanúgy a partnerünknek is. De hogyan is néz ki egy parfüm a nyaralásra? Figyelem, nem egy kunyhóban, egy tábortűznél lévő házban vagy egy vidéki kunyhóban töltött két hétről beszélünk. Melyik parfüm az igazi például a Horvátországi, az Olaszországi vagy a Görögországi útra?

Teljes cikk

Testreszabott részmunkaidős állás

Farkas Dóra | 17. 6. 2020

A brigádok minden elképzelhető iparágban léteznek, könnyen hozzáférhetők, viszonylag jól fizetnek és rendkívül rugalmasak. Sok részmunkaidőben dolgozó munkavállaló számára a munkaidőt úgy alakítják ki, hogy munkáját megfelelően összekapcsolja például a fő foglalkozásával. A részmunkaidős munka egyszerűen a rengeteg előnnyel jár a kezdetben. De mielőtt lelkesen venné az első ajánlatot, amely épp az útjába kerül, gondolja át elvárásait és elképzeléseit. Valójában tudja, mi a fő motivációja egy részmunkaidős álláskereséshez?

Teljes cikk

Parfümöt választunk esküvöre, avagy TOP 10 illat, amely fehívja önre a figyelmet.

Tóth Katalin | 11. 6. 2020

Esküvőre megy, és azon gondolkozik, melyik illatot válassza? Áttekintést nyújtunk Önnek az esküvőre legmegfelelőbb parfümökről. Olvassa el a cikkünket és használja inspirációként az illata kiválasztásához. Varázsolja el az esküvői vendégeket egy tökéletesen választott parfümmel.

Teljes cikk

ÉPP MOST! INGYENES SZÁLLÍTÁS TÖBB 3600 TERMÉKNÉL. TÖBB ITT

ÉPP MOST! INGYENES SZÁLLÍTÁS TÖBB 3600 TERMÉKNÉL. TÖBB ITT

Keresem
Keresem
up