MAGAZÍN

A legjobb parfümök az idei télre

Farkas Dóra | 7. 1. 2020

Itt van a tél, és vele együtt a lenyűgöző téli illatok választéka. Melyik parfüm alkalmas a hideg, hóbaborírott, szürke felhőkkel teli napokra, vagy akár a gála estekre, hangulatos kávézók vagy szórakozóhelyekre is?

Teljes cikk

5 tipp egy nagyszerű szilveszteri partihoz

Török Zoltán | 27. 12. 2019

Ünnepeld stílusosan az év utolsó napját! Hamarosan itt van a szilveszter, olvasson utána, hogy milyen sminket válasszon ebben az évben, vagy miért lehetnek hasznosak a csillagszórók. Van 5 tippünk az Ön számára, hogy biztosan jól érezze magát a szilveszteri partin.

Teljes cikk

A parfümök világa: Illatanyagok típusai

Török Zoltán | 23. 12. 2019

Milyen illatot válasszon? Fás vagy virágos? És hogyan különböznek valójában a különféle illatanyagok? Olvassa el a mai cikkünket. Ezen felül adunk tippeket az egyes kategóriák legjobb parfümjeihez.

Teljes cikk

Karácsonyi Pandora - Miért adjon neki esélyt?

Papp Anita | 19. 12. 2019

Miért vágynak a nők annyira a Pandora ékszereire? És hogyan válasszuk ki a megfelelő méretű karkötőt vagy a legjobb gyöngyöt? Karácsony előtt a Pandora sok otthonban és párkapcsolatban az egyik legfelkapottabb téma. Uraim, mi tudjuk, hogy vizsgázzon jól az idén!

Teljes cikk

Hogyan élvezheti a stresszmentes karácsonyt

Török Zoltán | 16. 12. 2019

A mai karácsonyi ünnepek gyakran a stressz szinonimái, igényes vásárlások, zsúfolt üzletek, felkészülés és nagytakarítás. Szeretné, hogy ez az év ismét nyugodt és békés legyen, ahogy lennie kellene? Ne támogassa a káoszt, és nézze meg, hogyan kerülhető el a karácsony előtti stressz.

Teljes cikk

Hogyan válasszuk ki a megfelelő esti illatot?

Török Zoltán | 12. 12. 2019

Erőteljes illatok? Miért ne! Akár egy estélyre, akár egy nagyobb esti rendezvényre megy, megengedheti magának. Hogyan válasszuk ki a megfelelőt?

Teljes cikk

Niche parfümök - miért pont azt adja karácsonyra?

Farkas Dóra | 9. 12. 2019

Nincs olyan,hogy a parfüm,csak parfüm. Azok a  parfümök, amelyek niche jelzővel vannak ellátva,rácáfolnak erre a kijelentésre. E név alatt rejtett eredeti parfümök vannak, amelyeket máshol nem talál meg, és amelyekre nehéz alternatívát kitalálni. Miért ajándékozná ezeket karácsonyra?

Teljes cikk

Itt a karácsony! Ajándékötletek a nagyszülők számára

Török Zoltán | 6. 12. 2019

A nagyszüleinek megfelelő ajándékok kiválasztása időnként nehéz kihívás lehet. Nem minden korábbi születésű fogja értékelni a luxus parfümöket és az órákat, közülük sokan szerények lesznek. Olvassa el a cikkünket, és inspiráljon a nagyszülők számára nyújtott ideális ajándékból.

Teljes cikk

Itt a karácsony! Ajándékötletek anyukáknak

Farkas Dóra | 5. 12. 2019

A megfelelő ajándékok kiválasztása édesanyja számára időnként nehéz kihívás lehet. Nem minden nő kedveli a luxus parfümöket és ékszereket, mások értékelik a modernséget és az időtlen eleganciát. Olvassa el a cikkünket, és inspirádjon az ideális ajándékhoz édesanyja számára.

Teljes cikk

Itt a karácsony! Ajándékötletek édesapák számára

Tóth Katalin | 4. 12. 2019

Egy édesapának megfelelő ajándék kiválasztása néha nehéz kihívás lehet. Az összes férfi nem egyforma, és míg egyesek a luxust keresik, mások a mérsékelt eleganciát fogják értékelni. Olvassa el a cikkünket, és inspiráljon az édesapjának ideális ajándékához.

Teljes cikk

Itt a karácsony! Ajándékötletek partnerének

Papp Anita | 3. 12. 2019

A partnernek megfelelő ajándékok kiválasztása időnként nehéz kihívás lehet. Az összes hölgy nem egyforma, és míg egyesek a luxust keresik, mások a mérsékelt eleganciát értékelik. Olvassa el a cikkünket, és merítsen ihletet az ideális ajándékhoz a partnerének.

Teljes cikk

Mikulás már az ajtóban van: tippek eredeti ajándékokra a kicsiknek

Farkas Dóra | 3. 12. 2019

Hamarosan jön a karácsony, de előtte van egy szakállas úriember, aki kis ajándékokat ad a gyermekeknek. Kitalálta,helyes, a Mikulásról van szó. Az édességek és a kis ajándékok egy örök klasszikus, de mi lenne, ha meglepné gyermekeit valami igazán eredetivel? Ne várjon karácsonyig!

Teljes cikk

Itt a karácsony! Ajándékötletek partnerének

Török Zoltán | 2. 12. 2019

A partnernek megfelelő ajándékok kiválasztása időnként nehéz kihívás lehet. Az összes férfi nem egyforma, és míg egyesek a luxust keresik, mások a mérsékelt eleganciát értékelik. Olvassa el a cikkünket, és merítsen ihletet az ideális ajándékhoz a partnerének.

Teljes cikk

A legjobb óraüveg? A válasz meg fogja lepni

Farkas Dóra | 25. 11. 2019

Minden óra egyik fontos paramétere kétségkívül az üveg vagy az anyag, amelyből készül. A legjobb a műanyag,az ásványi vagy esetleg a zafír? Mi a különbség? Ezekre a kérdésekre a cikkben válaszolunk.

Teljes cikk

Hajápolás télen - milyen termékeket használjon?

Papp Anita | 22. 11. 2019

Télen a hajunk nagyon sérülékeny. Tehát egy gyönyörű hajkoronához kicsit több erőfeszítés és gondozás szükséges. Bemutatjuk a legjobb termékeket, amelyek még a téli hónapokban is segítik a haj fényét és egészségességét.

Teljes cikk

Nincs olyan,hogy parfüm,az csak parfüm: hogyan különbözteted meg őket?

Farkas Dóra | 13. 11. 2019

Ha valaha parfümöt választott, akár magának, akár a drága párjának,nem maradhatott ki az árkülönbség megfigyelése. Az egyetlen látható különbség (az áraktól eltekintve) a toaletvíz, az parfümvíz és a parfüm szó volt. Mit jelent a parfüm megkülönböztetése? Erre a cikkünkben válaszolunk.

Teljes cikk

Milyen frizurák hóditanak idén? Válasszon arc típusa szerint

Farkas Dóra | 7. 11. 2019

Divatos frizurák az idei bálszezonban? Tudjuk, hogyan kell csinálni! Olvassa el, mi hódit ebben az évben és milyen frizura felel meg az arcformájának. Ebben az évben felejthetetlen lesz a táncparketten.

Teljes cikk

Hogyan lehet öregedni méltósággal?

Szabó Anna | 4. 11. 2019

Nem kell sebészhez fordulnia ahhoz, hogy tökéletesen nézzen ki még idősebb korban is. Kezdjen el időben vigyázni magára és meglátja! Van tippünk az Ön számára.

Teljes cikk

Vigyen új életet a hajába brazil keratinnal

Farkas Dóra | 1. 11. 2019

Miért próbálja ki a brazil keratint? Talán azért, mert a haja visszanyeri erejét és szépségét. Az összekuszálódott szálak kiegyenesednek, és sima tapintásúak lesznek. További információ a mai cikkben.

Teljes cikk

Hogyan lehet a Halloween estét a legjobban eltölteni? Azt tanácsoljuk, hogyan

Török Zoltán | 29. 10. 2019

Fél? Kellene! Itt van a Halloween, és ezzel együtt jön a Halloween partik ideje. Nézze meg tippjeinket arról, hogyan lehet a legjobban eltölteni a Halloween estét.

Teljes cikk

A boldog kapcsolat 10 szabálya

Török Zoltán | 25. 10. 2019

A hosszú távú boldog kapcsolat mindannyiunk álma. Szeretné, ha az Öné évekig tartana? Olvassa el ezt a 10 szabályt, és merítsen ihletet. Ez jelentősen növeli annak valószínűségét, hogy harmóniában és hosszú távú elégedettséggel él a partnere mellett.

Teljes cikk

5 ok, hogy miért válassz drágább órát az olcsó helyett

Tóth Katalin | 23. 10. 2019

Azon gondolkodik, hogy mitől különbözik a drágább óra az olcsótól? Miért kell egyáltalán drágábbat vásárolni? A mai cikkünkben megindokoljuk, miért éri meg a legtöbb esetben drágább órát venni az olcsó helyett és nem ezen spórolni.

Teljes cikk

Chronograph - mit csinál, hogyan működik, és miért akarja?

Török Zoltán | 18. 10. 2019

Valószínűleg már találkozott ezzel a dátummal, amikor egy órát választott. De mit jelent a kronográf? Szeretném őt az órámba? És hogyan kell vigyázni rá? Erre a cikkünkben válaszolunk.

Teljes cikk

Hideg őszi időjárás - íme 5 tipp a rossz hangulat leküzdésére

Tóth Katalin | 16. 10. 2019

Az őszi időjárás nem csak színes levelek és kellemesen hosszú séták. A hűvös időjárás időnként hideget és esőt hoz, amelyek egy napsütéses nyár után depressziós lehet. Ebben a cikkben öt tippet fogunk megnézni a rossz hangulat leküzdésére.

Teljes cikk

Ön eredeti órát hord? Ajánlunk önnek

Tóth Katalin | 14. 10. 2019

Eredeti órát viselni, az nem csak úgy megy. Bár úgy tűnhet ,hogy ez egy egyszerű feladat, a gyakorlatban azonban ez szinte már egy tudományág. Megmutatjuk önnek, hogy melyik kézen kell hordani a karórát helyesen és hogy milyen alkalomra milyen órát érdemes választani.

Teljes cikk

Hogyan tisztítsuk meg az ékszereket otthon? Megtanácsoljuk, hogyan

Tóth Katalin | 11. 10. 2019

Az ékszerek nem csak minden nő dekorációja, hanem a férfiaké is. Míg a hölgyek ügyesek különböző dísztárgyak, például karkötők, fülbevalók, gyűrűk vagy nyakláncok viselésére, az urak még mindig csak felfedezik a megfelelő kiegészítőket. De nem csak szép ékszerek vásárlásakor, hanem vigyáznia kell a tisztitásukkor is, különben a ragyogás megszűnhet, és a szemét csak sírni hagyja. A következőkben tanácsoljuk, hogyan kell gondoskodni az ékszerekről otthon.

Teljes cikk

Hangolódjon rá az őszi hullámra 5 lenyűgöző parfümmel

Farkas Dóra | 9. 10. 2019

Az ősz teljes lendülettel itt van, és még nem volt ideje beszerezni egy új parfümöt? Tehát itt az ideje, hogy tegyen valamit. Hagyja a virág- és a citrus illatot a nyárra, október a fás és fűszeres tónusokról beszél. Kiválasztottuk a legjobb ötöt az Ön számára!

Teljes cikk

Milyen szijjat vegyünk az óránkhoz?

Farkas Dóra | 4. 10. 2019

Szeretne karórát venni,ami igazán illik Önhöz és hosszú ideig tart?Csak ne feledkezzen meg még a megfelelő szijjról sem.Az anyag,amivel a kakórák gyártva vannak,jelentősen változik.Mindegyiknek van előnye és hátránya.Taertson velünk és váéassza ki az Önnek legmegfelelőbbet.

Teljes cikk

Mikor tegye le az intelligens óráját, és vegye fel a klasszikusat?

Török Zoltán | 30. 9. 2019

A mai csuklókon egyre gyakrabban találjuk meg intelligens változatukat, a klasszikus órák helyett. Bár tele vannak funkciókkal, néhány esetben csak a kijelző nem passzol. Hová ne vegyünk fel intelligens órát,ahová nem illik? Cikkünk erre válaszol.

Teljes cikk

14 tipp az őszi hétvégére kettesben.Végezzen az unalommal!

Tóth Katalin | 27. 9. 2019

A nyár határozottan eltűnt, és azon gondolkodik, hogyan lehet szórakozni szeretteivel a  hétvégén? Olvassa el a tippeket, és nem kell aggódnia a sztereotípiák és az unalom miatt a kapcsolatokban. Még ősszel is sok mindent megtehet! A romantikától a szórakozásig :)

Teljes cikk

Mondd meg,mit tanulsz,és megmondom,milyen órát válassz!

Török Zoltán | 25. 9. 2019

Az egyetemi évek egy olyan időszak,ami soha nem felejthető.Lépj be az egyetemi testületekbe egy olyan óra kiséretében,amely szolgálni fog az egész tanulmányi ideje alatt.Hogy válassz?Inspirálódj cikkünkből!

Teljes cikk

Köszöntünk ősz!

Papp Anita | 23. 9. 2019

Barátok, szeptember 23-a a csillagászati ősz, és hivatalosan véget ér a nyár.De talán nem kell ezt tragikusan venni. Rengeteg lehetőség van a szezon élvezésére. Hogy nem jut semmi eszébe? Ezért vagyunk itt, és szívesen tanácsot adunk Önnek, mit kezdjen az őszi napokkal és estékkel.

Teljes cikk

Pandora - ékszerek,amit szeretsz

Szabó Anna | 19. 9. 2019

Szereti az olyan kiegészitőket, ékszereket,amiket mindenhol hordhat? Van az Ön széméra egy csodás hirünk! Legyen menő és alakitsa ki a saját stilusát önmaga szerint. A Pandora szellemében. Miért van ez a márkanév igy elnevezve? A következő cikkünk erre választ ad.

Teljes cikk

Kezdődik az európai mobilitás hete-jöjjöjn ön is!

Papp Anita | 16. 9. 2019

Szeptember 16-án startol az Európai mobilitás hete, egy világméretű autómentes nap keretein belül. Használja ki a napot és hagyja otthon az autóját. Üljön biciklire, vagy menjen gyalog legalább egy kis távolságra munka vagy iskolába menet. Tegyen valamit bolygónkért és élvezze a mozgás szabadságát.

Teljes cikk

Női parfümök a vénasszonyok nyarára

Török Zoltán | 5. 9. 2019

Tudja,hogy milyen illatú a vénasszonyok nyara? Egy darabja el van rejtve abban az öt parfümben,amelyet kiválasztottunk ma önöknek.Próbálja ki valamelyik egyikét és érezze a kései nyár illatát!

Teljes cikk

Az idei nyár tökéletes illata

Papp Anita | 17. 6. 2019

Melyik nyári illat abszolút bolondító és milyennek kell lennie a parfümnek, amely után biztosan nyúlni fog? Ez egyszerű – mindenekelőtt frissítőnek! A legjobb parfümök listájával készültünk az Ön számára, amelyeket beszerezhet a nyárra!

Teljes cikk

Hogyan válasszunk esküvői ajándékot?

Török Zoltán | 10. 6. 2019

Szeretne egy kedves ajándékot adni esküvői tanúinak és szüleinek? A tanúk és a koszorúslányok számára egy szép kis ajándék lassan új hagyomány lesz. Ez nem szükséges, de minden bizonnyal jó gesztus az esküvői előkészületekhez való segítségükért. Szülők pedig megérdemelnek egy kis ajándékot köszönetként felnevelésünkért és a ránk áldozott időért. Mivel is tudunk örömet okozni nekik?
 

Teljes cikk

Természetes samponok és ökológiai karórák. Mit gondol?

Farkas Dóra | 4. 6. 2019

A World Environment Day június 5-én vár ránk. Hogyan kíméli Ön a környezetet? Először is próbálja meg haját és a fejbőrét kímélni,ezért próbálja ki a természetes hajkozmetikumokat. Mik az előnyei? Ezt a következő cikkben fogjuk megvitatni.

Teljes cikk

Ez a nap a gyerekeké

Papp Anita | 27. 5. 2019

A gyerekeknek  ma van a nagy napjuk. Június 1-jén ünnepeljük a Nemzetközi Gyermeknapot! Természetesen ez magában foglalja a szórakoztató elfoglaltságokat is! Milyen ajándékkal lepjük meg a legkisebbeket, hogy ne csak szórakoztassa őket, hanem hasznos is legyen? Mitől ragyognak fel  a szemeik?

Teljes cikk

Hogyan válasszunk nászajándékot a boldog ifjú párnak?

Tóth Katalin | 22. 5. 2019

Meghívást kapott egy esküvőre. Természetesen megtiszteltetés,  de most mit is tegyünk?Nagy készülődés vár Önre, megfelelő ruházat kiválasztása, és végül, de nem utolsósorban az esküvői ajándék kiválasztása. Hogyan válasszunk olyan ajándékot, ami igazán örömet fog okozni az ifjú párnak?

Teljes cikk

Afrika exotikus illata

Farkas Dóra | 20. 5. 2019

Közeledik egy nap, ami nem hasonlít semmi máshoz. Afrika napja nem csak azokra a problémákra emlékeztet, amelyeket nem lehet figyelmen kívül hagyni, hanem az Afrikai egységet ünneplő ünnepnap is. Végül, de nem utolsósorban az egzotikus ízek és a lenyűgöző illatok napját is jelenti. Mi fogja Önt elbűvölni?

Teljes cikk

Hová menjünk nyáron kirándulni és mit ne felejtsünk otthon?

Török Zoltán | 15. 5. 2019

Ismét közeledik egy olyan időszak, amelyet minden évben nagyon várunk. Nyári vakáció. Nagy tervezés és néha nehéz döntésekkel jár. Hová utazzun? Inkább itthon maradjunk vagy külföldre menjünk? És mi az, amit  soha, de soha nem szabad elfelejteni, amikor külföldre utazunk?

Teljes cikk

7 top trend idén tavaszon

Papp Anita | 7. 5. 2019

Érdeklik Önt a legújabb trendek? Modern és stílusos szeretne lenni? Ez a hét divatcikk lesz a tavasz folyamán a menő.Próbálja ki!

Teljes cikk

Felejtse el a prokrasztinációt

Tóth Katalin | 29. 4. 2019

Néha biztosan Önnel is megtörténik, hogy rengeteg feladat gyűlik össze  de mindaddig, amíg csak tudja, félreteszi megoldásukat. Úgy érzi, hogy soha nem lesz vége? Cikkünkben megtudhatja, hogyan kell véget vetni ennek egyszer és mindenkorra!

Teljes cikk

Legjobb tavaszi illat az Ön táskájába

Csilla Klementova | 23. 4. 2019

A tavasz végül visszatért! Kényeztesse magát, és próbálja ki a legjobb tavaszi parfümöket, melyek nem hiányozhatnak táskájából! Melyek is ezek? Ezt a cikkünkben olvashatja.

Teljes cikk

Hogyan lehet tökéletes álmai esküvője?

Török Zoltán | 15. 4. 2019

Biztosan eszébe jutott vagy legalább egyszer elképzelte, hogy milyen is lesz az Ön nagy napja . Hogyan kell kinéznie egy megfelelő esküvőnek? Hogyan élvezheti az esküvő napját szükségtelen stressz nélkül? Olvasson tovább, hogy ezt megtudja.

Teljes cikk

Húsvéti hagyományok, melyekről még biztosan nem hallott

Papp Anita | 8. 4. 2019

Húsvét szinte az ajtón kopogtat. Biztosan eszébe fognak jutni  a hagyományos dolgok mint a  - húsvéti tojás, sült bárány és locsolás. Tudja -e hogyan ünneplik a húsvéti ünnepeket a világ más részein?

Teljes cikk

Tommy Hilfiger eredeti stílusa

Tóth Katalin | 1. 4. 2019

Nem egy tuctos márkáról van szó.Ellenkezőleg! Ahhoz, hogy értékelni tudja a Tommy Hilfiger márkát, először is meg kell hogy ismerje történetét. Azután biztosan másként fog nézni a Tommy Hilfiger márkára. Szerintem vágyakozóan.

Teljes cikk

Ne hagyjuk, hogy befolyásoljon az óraátállítás

Farkas Dóra | 27. 3. 2019

A nyári időszakra való áttérés idén március 31-én éjjel vár ránk, és minden alkalommal, egy órával átállítunk minden órát. Ez a rendszeres változás az emberek többségének nagy probléma. Remélhetőleg egyszer eljön az az idő, hogy utoljára fogjuk átállitani óránkat...

Teljes cikk

Titok az idő méréséről 3 : mechanikus óra

Török Zoltán | 22. 3. 2019

Szeret olvasi a múltban történt felfedezésekről, például régi karórákról? Utolsó, befejező része cikkünknek az idő mérésének titkairól már itt van.Most a mechanikus órákról tudhat meg érdekességeket... 

Teljes cikk
Keresés
Keresem
Keresem
up