MAGAZIN

Ismeri a Hugo Boss parfümöket?

Ismeri a Hugo Boss parfümöket?

Amikor azt mondjuk, hogy Hugo Boss, mindannyiunk előtt a divat, az elegancia és a luxus képe merül fel. Ezt a márkát tiszteletben kell tartani, mert a divatiparban az egyik abszolút csúcs, már a kezdetektől fogva. A luxus divat mellett a parfümök gyártására is összpontosít, amelyek a legnépszerűbbek közé tartoznak. A múltból azonban jelentős hegeket hordoz, ami természetesen nem is csoda. Milyen volt Hugo Boss útja a hírnév felé? És miben rejlik a parfümjeinek sikere?

Hogyan ápolja a haját nyáron

Hogyan ápolja a haját nyáron

Itt a nyár, ami nagyszerű hír a napsütés, a meleg és a hosszú napok minden kedvelőjének. Ez viszont azt is jelenti, hogy fel kell készülnie a következő nyári hónapokra - különösen a hajának. A forró hónapok szárazak, ugyanakkor a magas páratartalom jellemzi őket. Ha számba vesszük a hőt, klórt, sós vizet, káros UV-sugarakat és hajformázókat vagy hajfestéket, mindez rendkívüli terhet jelent a haj számára.

informace

AKCIÓK, ENGEDMÉNYEK ÉS ÚJDONSÁGOK AZ EMAIL FIÓKRJÁRA

Legyen jelen és kövesse nyomon az aktuális kedvezményeket

info
TOP parfümök a horoszkóp jegyek szerint

TOP parfümök a horoszkóp jegyek szerint

Nem tudja, hogyan válasszon parfümöt? Próbálja meg születési dátumának megfelelően kiválasztani a legillatosabb parfümöt! Nem fogja megbánni. A horoszkóp jegyeinek megfelelő TOP illatok érdekes inspirációt jelenthetnek Önnek, hogyan válasszon a személyiségének és temperamentumának megfelelően. Fedezze fel még ma a jegyének legmegfelelőbb illatot!

Summer sale
A legvonzóbb orientális illat

A legvonzóbb orientális illat

A történelem hajnalától ismert orientális illatok nagyon érzékiek, intenzívek és titokzatosak. Ezek a parfümök, az egyik legelterjedtebb illattípust alkotják, amelyek már az első cseppükkel utazásra invitálnak minket a titokzatos legendákkal teli Kelet földjeire. Az orientális tónusú, fényűző, finoman fűszeres és édes illatok szinte misztikus légkört teremtenek, így tökéletesen érthető, hogy ez az egyik legnépszerűbb döntés, ha parfümválasztásról van szó. Mi az orientális illatok története? Melyek a fő összetevőik, hol lehet őket viselni és melyiket érdemes választani?

Hogyan kell ápolni az irritált és érzékeny bőrt

Hogyan kell ápolni az irritált és érzékeny bőrt

Az érzékeny bőr kifejezéssel gyakran találkozhatunk nemcsak a kozmetikai termékek csomagolásán, hanem a mindennapi beszélgetések során is. Sokunknak van tapasztalata az érzékeny bőrrel - legyen szó különféle allergiás reakciókról, bőrpírról, túlszáradt területekről és hasonlókról. Az ember sokat szenvedhet tőle. Hogyan kell kezelni az érzékeny bőrt? Mi segít és mi árt neki?

Hogyan válasszunk sportórát

Hogyan válasszunk sportórát

Bár a trendek egyértelműen azt mutatják, hogy az okos órák sütkéreznek a reflektor fényben, még mindig léteznek okok miért kerüljük az okos órákat és válasszunk inkább klasszikus órát. Ha olyan darabot keres, amelyik ellenálló, mindig jól fog kinézni, és csak úgy nem megy ki a divatból, jól fog illeni egy inghez és zakóhoz is, tartós és megbízható, a sportóra remek választás lesz az Ön számára.
Csodatévő szérumok és kezelések a hajra, amelyeket ki kell próbálnia

Csodatévő szérumok és kezelések a hajra, amelyeket ki kell próbálnia

Ha odafigyel a haja ápolására, akkor otthon biztosan számtalan olyan hajápolási terméket tart, amelyek támogatják a haja szépségét. Minőségi sampont és kondícionálót használ, hetente egyszer maszkkal kezeli a haját, és speciális spray-kel védi a hőtől és a naptól. Miben különlegesek és melyek ezek?

7 ok a niche parfüm vásárlására

7 ok a niche parfüm vásárlására

Parfümöt nem csak a magunk örömére viselünk, hanem azért is, hogy megkülönböztessük magunkat másoktól és egyediek legyünk. Számos okból választhatunk egy bizonyos palackot - mint márka, illat, népszerűség... A piacon kimeríthetetlen mennyiségű illatot talál, a kereskedelmi és közismertektől kezdve az egyedi és kevésbé elterjedt illatokig, amelyeket gyakran a niche parfümként neveznek. Az egyik csoport a tömegpiacnak szól, a másik pedig azoknak az embereknek, akik valami különlegesre vágynak. Honnan tudja valójában a különbséget, és mit rejt a titokzatos niche megnevezés?

TOP 10 karóra a hollywoodi filmekből

TOP 10 karóra a hollywoodi filmekből

Néhány filmszereplő egyszerűen halhatatlan. Bizonyára mindenkinek megvan a kedvence. Legyen szó James Bondról, Indiana Jones-ról, Vinnetou-ról vagy a gyönyörű Arwenről, minden egyes alkalommal csodálattal nézi ezt a filmet.

Hogyan sminkeljen

Hogyan sminkeljen

A megfelelő smink szó szerint elvarázsol. Ha a megfelelő terméket választja és jól alkalmazza, akkor gyönyörűen kiegyensúlyozza a bőr tónusát, és az arca úgy fest majd mint a magazinokban. Az egyik legfontosabb lépés az alkalmazás, amelyet megfelelően kell elvégeznie. Ha ez nem sikerül, akkor a tökéletes smink helyett egy elrontott sminkű bohócra hasonlíthat és ezt biztosan nem akarja. A legnagyobb hiba, amit elkövethet, az, hogy egyenletesen sminkel az egész arcán. Ezzel csak maszkhatást ér el, amely extra természetellenesnek fog tűnni. Tehát hogyan alkalmazza a sminket helyesen? Erre több módszer is van, mi pedig ma felfedjük Ön előtt, hogyan kezdjen bele.

Keresem
Keresem
up