MAGAZIN

Parfümök 2020 tavaszán

Tóth Katalin | 8. 4. 2020

Az első meleg napsütéses napokkal a pozitív energia és az életerő új hulláma felébred bennünk. A tavaszi szezon könnyű, friss és levegős illatot tartalmaz, amely ösztönöz minket, és frissesség érzetét kelti. A parfümben a virágok, a citrusfélék, a menta, a zöld tea vagy a lédús gyümölcsök illata érhető el.

Teljes cikk

Hogyan lehet regenerálni a hajat természetes módon?

Papp Anita | 5. 4. 2020

A haj minden nő éke, de gyakran nem bánunk vele úgy, ahogy kellene. Festjük, stilizáljuk és különféle (akár szörnyű) frizurákba fésüljük, amelynek sok festékre van szüksége, hogy megőrizze alakját, és mindaddig kitartson, amíg viselik. Ebben a cikkben talál néhány nagyszerű tippet a haj természetes visszanyerésére.

Teljes cikk

Húsvéti hagyományok napról napra

Tóth Katalin | 3. 4. 2020

Az őseink hogyan ünnepelték a Húsvétot? Milyen szokásoknak és hagyományoknak kell követniük a húsvétot? Megtalálhatja a Brasty magazin cikkében.

Teljes cikk

A legjobb női parfümök, amelyeknek a férfiak nem tudnak ellenállni

Török Zoltán | 1. 4. 2020

A megfelelő illat kiválasztása a női outfit egyik legfontosabb kiegészítője. Minden nő olyan illatotokat választ, amelyek összhangban vannak az ízlésével, és ugyanakkor úgy véli, hogy ezeknek megfelelő hatása lesz egy adott környezetre. Ezért a nők általában több parfümmel rendelkeznek, amelyeket különböző alkalmakkor használnak. Különböző típusú parfümök is alkalmasak minden napszakra. Az alkalmi viselethez friss tónusokat kellene választani, a nehezebb és erősebb parfümök leginkább a különleges alkalmakra és a fontos esti eseményekre megfelelőek.

Teljes cikk

9 férfi illat, amely minden nőt elcsábít

Farkas Dóra | 30. 3. 2020

Manapság a parfüm használata a nemi szerepek eltörlése idején, már nem kizárólag női kérdés. Elmúltak azok az idők, amikor egy igazi férfi prototípusa a keményen dolgozó sportolónak sajátos szaga volt. Annak érdekében, hogy lenyűgözzék az ellenkező nemet, manapság a férfiaknak nemcsak a megjelenésükről kell gondoskodniuk, hanem arról is, hogy ne váljanak visszatazsítóvá a kívánt partner számára éppen a kellemetlen szaga miatt, amelyet az egész napos tevékenységek után egyikünk sem kerülhet el.

Teljes cikk

Hogyan válasszuk ki a megfelelő női parfümöt?

Török Zoltán | 27. 3. 2020

Beleszeret az elsőre egy illatba, vagy egyszerűen nem a megfelelő, és tovább kell néznie? Ezenkívül fontos megtudni, hogy az illata hogyan alakul ki a bőrén. Ismert, hogy ugyanaz az illat mindannyiunkon különbözően érződik. Ön hogyan választ parfümöt?

Teljes cikk

Milyen virágot ajándékozzon a csillagjegy szerint?

Tóth Katalin | 25. 3. 2020

A virágokat ideális ajándéknak tekintik minden nő számára. Bármilyen alkalomra alkalmasak, és bizonyos esetekben nélkülözhetetlenek, különösen, ha fontos esemény, például érettségi ünneplésére van szükség. A nők általában egy bizonyos virágfajtát részesítenek előnyben. Ha bizosan nem akar mellé nyúlni, akkor hasznos lehet, ha a csokor összetételét a csillagjegy alapján választja meg, mert hozzákapcsolja például a kedvenc illatát vagy színét. Milyen virágokat szeretnek az egyes jelek?

Teljes cikk

Miért olyan népszerűek a digitális órák?

Török Zoltán | 24. 3. 2020

A digitális órák népszerű divatos kiegészítők a klasszikus órák mellett, mind férfiak, mind nők számára. A digitális órák általában az időt egyszerűbben mutatja, sokkal több funkcióval bírnak, mint a klasszikus kézi órák.

Teljes cikk

Imádni fogja a Chanel parfümöket

Farkas Dóra | 23. 3. 2020

Nem csoda, hogy a Gabrielle Bonheur Chanel a divat királynőjének számít. Ennek a márka alapítójának sikerült elbűvölnie az egész világot, nem csak a ruháival, hanem parfümjeivel is.

Teljes cikk

Hogyan lehet vonzó a férfiak számára?

Papp Anita | 21. 3. 2020

Szeretné, ha egy férfi észrevenné Önt? Szeretne ellenállhatatlan és bájos lenni? Akkor több szabályt is be kell tartania. A szépség nem minden, és gyakran nem elég ahhoz, hogy megtalálja álmai férfiját. Szüksége van valami extrára.

Teljes cikk

Aktuális: Ingyenes szállítás több mint 2000 termékre - Még több itt

Ingyenesen kiszállítjuk Önnek  – Még több itt

Keresés
Keresem
Keresem
up