MAGAZIN

10 tipp a kellemes felfrissüléshez a forró napokon

Tóth Katalin | 7. 7. 2020

Már itt van a nyár! Ha a hőmérő higany 25 fokot eléri akkor a nap már rendesen éget! Ha nem a trópusi meleg szerelmese, és a lángoló napra nézve, inkább a vére forr, mint sem egy mosolyt csalna az arcára, de emiatt ne essen pánikba. Tippjeinkkel segítünk Önnek a meleg megbírkózásával!

Teljes cikk

Hogyan kell felöltözni egy állásinterjúra?

Papp Anita | 29. 6. 2020

Nem elégedett a munkahelyével, és szeretne végre egy olyan állást találni, amelyet szeretni fog? Az álompozíció felé vezető első lépés az állásinterjú sikeres teljesítése. Hogyan lehet felkészülni egy állásinterjúra, hogy lenyűgözze az összes HR szakembert, és az új munkáltató Ön mellett döntsön? Milyen ruházatot kell viselni egy találkozón, és mit kell elkerülni?

Teljes cikk

Az okos órák milyen funkcióit nem ismerte talán még eddig

Farkas Dóra | 24. 6. 2020

Okos órát szeretne vásárolni? Ha kíváncsi, hogy milyen érdekes funkciókkal rendelkeznek ezek az egyre népszerűbb divat kiegészítők, akkor tetszeni fog a mai cikkünk. Előfordulhat, hogy rájön, hogy modern smartwatch nélkül nem is akar majd megjelenni.

Teljes cikk

Milyen parfümöt vigyen magával a nyaralásra?

Török Zoltán | 22. 6. 2020

Mindannyian tudjuk, hogy akár csak ha elmegyünk a barátainkkal borozni, egy színházba vagy egy céges partira, a legjobbakan akarjuk érezni magunkat. Kényelmesen. Nem csak magunknak szeretnénk tetszeni, hanem másoknak is. A jó közérzethez tartozik a megfelelő parfüm is, amely hozzánk illő. Ahogy nekünk tetszik, ugyanúgy a partnerünknek is. De hogyan is néz ki egy parfüm a nyaralásra? Figyelem, nem egy kunyhóban, egy tábortűznél lévő házban vagy egy vidéki kunyhóban töltött két hétről beszélünk. Melyik parfüm az igazi például a Horvátországi, az Olaszországi vagy a Görögországi útra?

Teljes cikk

Testreszabott részmunkaidős állás

Farkas Dóra | 17. 6. 2020

A brigádok minden elképzelhető iparágban léteznek, könnyen hozzáférhetők, viszonylag jól fizetnek és rendkívül rugalmasak. Sok részmunkaidőben dolgozó munkavállaló számára a munkaidőt úgy alakítják ki, hogy munkáját megfelelően összekapcsolja például a fő foglalkozásával. A részmunkaidős munka egyszerűen a rengeteg előnnyel jár a kezdetben. De mielőtt lelkesen venné az első ajánlatot, amely épp az útjába kerül, gondolja át elvárásait és elképzeléseit. Valójában tudja, mi a fő motivációja egy részmunkaidős álláskereséshez?

Teljes cikk

Parfümöt választunk esküvöre, avagy TOP 10 illat, amely fehívja önre a figyelmet.

Tóth Katalin | 11. 6. 2020

Esküvőre megy, és azon gondolkozik, melyik illatot válassza? Áttekintést nyújtunk Önnek az esküvőre legmegfelelőbb parfümökről. Olvassa el a cikkünket és használja inspirációként az illata kiválasztásához. Varázsolja el az esküvői vendégeket egy tökéletesen választott parfümmel.

Teljes cikk

A legjobb esküvői ruhák anyukáknak: milyet válasszon?

Farkas Dóra | 8. 6. 2020

Milyen ruhát válasszon az édesanyjának az Ön esküvőjére? Milyen ruhák a divat manapság, kényelmesek-e és ugyanakkor kellően reprezentatívak? Erről a cikkben fogunk beszélni. Tanácsokkal látjuk el, hogyan válasszon ruhát édesanyjának az Ön esküvőjére.

Teljes cikk

Ahogy a férfi látja: egy sztereotípia, amelyet meg kell cáfolni

Tóth Katalin | 4. 6. 2020

„A férfiakat csak az érdekli, hogy hogyan néz ki egy nő!" Ugyan ki mondja ezt? Csak nem Ön? És mi lenne, ha valaki azt állítaná Önről, hogy túl sokat beszél, egy évszázadokat tölt a fürdőszobában, és csak a cipőkre és a parfümökre tud gondolni? Ideje lezárni az előítéletek háborúját, és megérteni, hogy ugyan valami van bennük, viszont közös erőfeszítésekkel valójában megcáfolhatjuk ezeket.

Teljes cikk

5 nagyszerű arcbőrtisztító technika, amit feltétlen ki kell próbálnia

Papp Anita | 2. 6. 2020

Miért fontos a bőr tisztítása? És mi a különbség a bőr tisztítása és a smink eltávolítása között? Ezekre és más kérdésekre a következő sorokban talál választ. Annak érdekében, hogy a bőre friss és szép legyen, napi néhány percet kell eltöltenie.

Teljes cikk

DIY: Hogyan tisztítsuk meg az ékszereket?

Tóth Katalin | 28. 5. 2020

Víz, por, verejték, parfümök - mindezek nyomot hagynak az ékszereinken. Ezért szükséges, hogy időről időre egy kis odafigyelést fordítsunk rájuk. Hogyan tisztítsuk meg otthon az ékszereket, és érjük el, hogy azok újra ragyogjanak? Ezt a következő tippekben fogjuk elárulni:

Teljes cikk

AKTUÁLIS: INGYENES SZÁLLÍTÁS TÖBB MINT 2500 TERMÉKRE! Még több itt

AKTUÁLIS: INGYENES SZÁLLÍTÁS TÖBB MINT 2500 TERMÉKRE! Még több itt

Keresem
Keresem
up