Bloggereket keresünk

Bloggereket keresünk

Érdekel a divat világa és annak újdonságai? A szabadidőd nagy részében a fashion magazinokat bújod, figyeled a legújabb ruhadarabokat, kiegészítőket és illatos kozmetikumokat? Sőt, a barátaid súlyos függőséggel gyanúsítanak? Akkor itt az idő, hogy teljesítsd az álmod, és keress pénzt a hobbiddal!


Mint a Brasty webáruház bloggere rendszeresen tesztelni, értékelni és ajánlani fogod kincseinket, melyekkel már rendelkezünk, vagy melyeket épp beszerezni készülünk. Ennek köszönhetően rengeteg klasszikus darab és újdonság kerül majd a kezedbe, melyekről más divatkedvelőnek még fogalma sincs.

 
Tetszik az ötlet? Akkor jelentkezz minél előbb és légy a bloggerünk! Kevés ember ért igazán a divat nyelvén és még kevesebb képes erről érdekesen írni – ezért hasznosítsd a tehetséged és jelentkezz!

 

Mit várunk el Tőled?

Hogy lelkesedni fogsz az általunk kínált termékek őszinte értékelésének elkészítéséért. Az előre egyeztetett együttműködési feltételek szerint rendszeresen küldünk Önnek márkás parfümöket, haj-, test- és bőrápolási termékeket, amelyeket Ön szakértő szemmel értékel, kipróbál és véleményez.

 
Videókat is készítesz? Szuper! Minél több rajongót szólítasz meg, annál nagyobb lesz a jutalmad.

  
Keress pénzt divat kiegészítőkről, parfümökről és hajkozmetikumokról szóló recenziók írásával/forgatásával. Jelentkezz az info@brasty.hu e-mail címen.