A LEGJOBB KARÁCSONYI AJÁNDÉKOK FÉRFIAKNAK

  • MAGAZIN
  • A LEGJOBB KARÁCSONYI AJÁNDÉKOK FÉRFIAKNAK

A LEGJOBB KARÁCSONYI AJÁNDÉKOK FÉRFIAKNAK

Ajándékok megtekintése


Divattal és a szépséggel teli Karácsonyi ünnepek

Hamarosan bekopog a karácsony, és még mindig gondolkodik, hogy milyen ajándékkal kedveskedjen szeretett párjának, édesapjának, nagypapájának, testvérének vagy barátjának? Ebben az esetben a Brasty karácsonyi tanácsadója jól jöhet, és inspirációval szolgál Önnek a legjobb karácsonyi ajándékokhoz minden korosztály számára.


Garantáljuk a kiszállítást Karácsonyig még:

MÁR NEM GARANTÁLJUK A KISZÁLLÍTÁST KARÁCSONYIG


Ha nincs ideje sokáig gondolkodni, és a karácsonyi ajándékok kiválasztása minden évben stresszt jelent az Ön számára, ne féljen az évek óta bevált klasszikusok közül választani. Ajándékai talán nem fognak sokkolni eredetiségükkel, de biztos lehet benne, hogy mosolyt varázsolnak az ajándékozott arcára.

A stílusos divat kiegészítők vagy a minőségi kozmetikumok mindig örömet szereznek. Mit választana?


Az óra minden férfinak megfelel

Ha rendes ajándékot keres, amely valódi örömet okoz és ugyanakkor praktikus is, nézzen egy férfi órát. Egy helyesen megválasztott darab valóban illik minden férfi csuklójára, a férfiak ugyanis éppen az órával mutatják meg stílusukat és ízlésüket. Szükséges azonban jól választani.

A férfiak általában a robusztusabb darabokat részesítik előnyben, tartós és jó minőségű órákat. Választhat például a nagyon ízléses férfi Tommy Hilfiger karórák közül, amely egyaránt kínál minimalista és összetettebb számlapokat, valamint bőr és acél szíjakat. Jó választás lesz a Guess óra is, amely különösen azoknak a férfiaknak fog tetszeni, akik a díszesebb modelleket kedvelik. A hagyományos darabok kedvelői számára itt van például az ikonikus Festina, amely a klasszikus modellek mellett a népszerű sportosabb Originals és Chronograph kollekciókat felkínál.

Válasszon férfi órát


A férfi ékszerek is lehetnek ízlésesek

Bár igaz, hogy az ékszerek túlnyomórészt a nők területe, és néha felmerülnek olyan vélemények, hogy viselése férfiak esetében nőiesnek tűnik, ne hagyja magát félrevezetni. Ha a megfelelő darabot választja, azok remekül fognak mutatni, és tökéletesen aláhúzzák az illető személyiségét.

A férfiak számára a legnépszerűbb ékszer egyértelműen a karkötő és a medál egy láncon vagy bőrön. Tehát melyiket választja kedvesének? Ha hagyományosabb és egyben magabiztosabb típus, akkor jól fog mutatni a rozsdamentes acélból készült ékszerekkel, például néhány Sector vagy Guess karkötővel és medállal. Összességében azonban a legkeresettebb a bőr és az acél kombinációja, amely alkalmi benyomást kelt és nagyon népszerű a férfiak körében. A Tommy Hilfiger és a Police is kínál ilyen darabokat.

Válasszon férfi ékszereket


A minőségi kozmetikum biztos fogadás

A férfiak is szeretnek gondoskodni magukról, és véleményünk szerint jó ebben támogatni őket. Biztosan azt szeretné, hogy az Ön pratnere is jól nézzen ki. Bár a kozmetikumok nem tartoznak a legeredetibb ajándékok közé, biztos lehet benne, hogy nem maradnak a szekrény alján, amig az év tart - ha jól választ, és a minőség mellett teszi le a voksát.

A férfiak leginkább a minőségi hajkozmetikumokat használják ki, akár samponok és balzsamok, akár hajformázó termékek, például különféle hajpaszták és habok formájában. De örömet szerezhet a borotválkozás utáni vagy testápoló kozmetikumokkal is. Már régen nem érvényes ugyanis, hogy ilyen termékeket csak nők használnak.


Egy finom parfüm minden alkalomra

A parfümök egyértelműen a legnépszerűbb ajándékok közé tartoznak a férfiak számára. A nőktől eltérően a férfiak szeretik hagyni, hogy partnereik, barátaik vagy lányaik illatot válasszanak, így a siker szinte biztos lesz. Javasoljuk azonban, hogy kerülje a nehéz és keleti parfümöket, amelyeket egyesek szeretnek ugyan viselni, de ezek a férfiak mindenképp a kisebbséget alkotják.

Válasszon inkább fás, citrusos vagy úgynevezett vizes férfi parfümöket, amelyek sokoldalúbbak. Kétségtelenül a legnépszerűbbek a Hugo Boss, a Versace vagy a Dolce & Gabbana parfümök.

Válasszon férfi parfümöt