Gant karóra: tökéletes stílus

  • MAGAZIN
  • Gant karóra: tökéletes stílus

Gant karóra: tökéletes stílus

Ezt a márkát 1949-ben alapították az Egyesült Államokban. „Gant Shirtmakers“ céget Bernard Gantmacher látnok alapitotta, így keletkezett az első divatmárka Amerikában, mely csak férfi öltözékkel foglalkozott. A márka híres minőségéről, innovatív ötleteiről, kreativitásáról, nem formális megjelenéséről, de az ügyfél megértéséről is. Már az 1960-as években a Gant lett a második legnagyobb ingek gyártója, így egyre nagyobb elismerést és népszerűséget szerzett.

A márka főleg a ruhák, ingek, pulóverek, pólók, cipők, napszemüvegek és végül, de nem utolsósorban a női és férfi karórák gyártásával foglalkozik. Cég jelenlegi tulajdonosa svájci Maus Fréres mégis az alapvető jellemzők és Amerika Európával való összeköttetése  mindig nyilvánvaló minden Gant termék esetében.

Gant karórák

Klasszikus és kiváló minőségű, ez egyszerűen tökéletes kombináció - ezek a Gant karórák. Decens kinézetét,minőségét  a gyártók tökéletesítették. Mégis minden karóra teljesen más. Melyik az,ami Önt leginkább lenyűgözi?


Férfi Gant karórák

Férfi Gant karóra –  elegancia és luxus a megfelelő áron. Minőségi, nem túl extravagáns, mégis eredeti. Praktikus társ és ízléses divat-kiegészítő lesz az Ön számára. Gant az európai és amerikai stílus kombinációja. Bőr, acél, textil és szilikon szíjjal – csak válassza ki.

Még a színváltozatok is meglepőek. A karóra toka még a népszerű rózsaarany színben is megtalálható, ami nagyon fényűző és ugyanakkor decens is - még egy sötétzöld szíjjal is, ami a karórának egy kis sportos fazont ad.

Válassz


Női Gant karórák

A női kollekcióban számos színt, anyagot és stílust találhat . Már az első pillanatban egy kicsit finomabbnak tűnnek, mint a férfi karórák, így egy nagyon karcsú csuklón is jól mutatnak. Tökéletesen kiegészítenek minden divatstílust. Ezüst, fekete, zöld, barna, szürke és kék színben,  kék vagy barna számlappal - egyes kombinációk először meglepőek, de a végén így is hódítóak.

Válassz

Legyen saját stílusa. Helyesen választott karóra több ezer szónál. Elég egy pillantást.