BRASTY tapasztalatok

Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy hosszú évek során sikerült valami többet felépíteni, mint egy átlagos e-üzletet. A kozmetikumok, parfümök, ékszerek és órák eladói közötti nagy verseny ellenére megszereztük vevőink bizalmát, és létrehoztunk egy olyan nevet, amely garantálja az eredetiséget, a minőséget és a megbízhatóságot. A projekteket csak egy irányba fókuszáljuk: úgy döntöttünk, hogy teljesítjük vásárlóink kívánságait, és exkluzív, márkás termékeket kínálunk elfogadható áron, hogy mindenki élvezhesse a hamisítatlan luxust. Ez a lenyűgöző termékcsalád, a szokásosnál magasabb ügyfélorientáltsággal és az abszolút professzionalizmussal kombinálva, már meghozta gyümölcsét.

Tekintse meg az akciós termékeket

A BRASTY számára a pozitív vásárlói tapasztalatok a kínálatunk folyamatos fejlesztése és tökéletesítése iránti valódi hajtóerejévé és motivációjává váltak. A BRASTY csapata minden erőfeszítést megtesz annak érdekében, hogy ügyfelei számára olyan egyedi órákat, ékszereket, parfümöket és szépségápolási termékeket válasszon, amelyek a világszerte elismert minőséggel büszkélkedhetnek. Különösen a kozmetikai termékek esetében figyelünk oda arra, hogy a termékek valóban teljesítsék az ígért hatást, és az ebből adódó arc-, bőr- és hajápolás teljes mértékben kielégítse ügyfeleink igényeit. Áruházunk kínálatában megtalálhatóak ugyanúgy bevált márkák hosszú évek tradícióival, mint úttörő kezdők a világ minden tájáról, amelyek új kutatásokkal tovább bővítik a kozmetikumokkal kapcsolatos bevált ötletek határait. Tehát nem véletlen, hogy talál olyan arckrémet, hajmaszkokat, testápolót vagy sampont, amelyek megtalálhatóak olyan csillagok fürdőszoba polcán is, mint például Katie Holmes, Kylie Jenner vagy Eva Mendes. Arra törekszünk, hogy a márkás termékek kínálata ne csak a világdivat alakulásával járjon kéz a kézben, hanem a fenntarthatóságot és biztonságot érdemlő környezetvédelmi kezdeményezésekkel is.

Azt, hogy erőfeszítéseink megtérülnek 11 uniós ország vásárlóinak pozítív tapasztalatai is megerősítik, akikhez egyenesen az olomouci székhelyünkről küldjük termékeinket. A jövőképünk az, hogy továbbra is bővítsük kínálatunkat és hatókörünket,szigorúan ügyfél-barát szemlélettel, aminek köszönhetően megszerezhettük az Önök bizalmát is, sőt elismerést az Év Shoppja 2019 versenyén Minőségi Díj formájában a Divat és kiegészítők 2019 kategóriájában nyert első hellyel a Heuréka.cz szervezésében Csehországban.

Elégedett vásárlóink tapasztalatai

"Már vásároltam órákat és parfümöt a Brasty-nál. Az üzlet mindkét esetben zökkenőmentesen zajlott. Gyors szállítás, szépen csomagolva. Nincs panaszom. "

"Luxusóra, amit sehol máshol nem tudtam beszerezni. Örülök, hogy Brasty-nál meglett. Szuperek! "

“Kiváló ár, a megrendelések gyors feldolgozása. Abszolút elégedettség. Az első vásárlásom a Brasty-n és az ügyfelek tapasztalatai valóban igazak. Megbízható e-shop"

Szép és átlátható weboldal, a vásárlás egyszerű. Kedves kiszolgálás. Tapasztalataim és értékelésem a brasty-nál 5 *. "

„Az óra még szebb, mint a képen! És nagyon jó áron! ”