Brasty vélemények

Cégünk 2012-es alapítása óta egyetlen jövőképünk van. Azt akartuk, hogy a BRASTY a megfizethető luxus és a bizonyított minőség szinonimája legyen. Kínálatunkat életstílus részeként értékeljük, ezért kiemelten fontos számunkra, hogy a világ leghíresebb márkáinak ékszereit, óráit, parfümjeit és kozmetikumait a lehető legszélesebb választékkal tudjuk bemutatni, ami teljes mértékben aláhúzza az egyes vásárlók egyedi ízlését. Célunk, hogy világhírű márkák exkluzív termékeit kínáljuk a legmagasabb minőségben, ugyanakkor nagyszerű vásárlási élményt nyújtsunk. A weboldalunk látogatásának nemcsak céltudatosnak, hanem inspirálónak is kell lennie, és a legigényesebb ügyfeleknek is pontosan azt kell nyújtania, amit keresnek.

Tekintse meg az akciós termékeket

Arról, hogy erőfeszítéseink sikeresek, egyebek mellett a BRASTY-ról szóló vélemények tanúskodnak. Az ár-összehasonlító oldalakat és független értékelési portálokat sem kell már bemutatni hazánkban. Sok ügyfél számára ezek az elengedhetetlen eszközök, amelyek nemcsak egyszerűsítik a döntéseket, hanem lehetővé teszik a kényelmes vásárlást. Ezért nem meglepő, hogy rendkívül büszkék vagyunk a Heureka portál által szervezett az Év Shopja 2019 verseny minőségi díjának - Divat és kiegészítők 2019 kategóriában elért győzelmünkre. Ez a díj megerősítette, hogy az ügyfelek elégedettsége a legnagyobb jutalom. Meggyőződésünk, hogy 3 tényező volt döntő a győzelmünk szempontjából: remek árak, eredeti termékek és mindenekelőtt a legjobb ügyfélszolgálatunk. Mindig garantáljuk ügyfeleinknek, hogy megrendelésüket a lehető legrövidebb idő alatt feldolgozzák, az árukat a lehető leggondosabban csomagolják és azonnal kiszállítják. Az esetleges panaszokat azonnal kezeljük, és az egyéni megközelítést részesítjük előnyben az ügyféllel szemben. Mindig betartjuk az átlátható kommunikáció, a nyílt visszajelzés szabályait, és folyamatosan keressük a javulás mindig az ügyfelek érdekeit szemelelőtt tartó lehetséges módszereit. Nagy örömünkre szolgál, hogy ezt a megközelítést nemcsak a Cseh Köztársaságból származó ügyfeleink értékelik, hanem tíz másik EU-országban is, például Szlovákia, Németország, Ausztria, Lengyelország, Magyarország, Bulgária, Olaszország vagy az Egyesült Királyság, ahová szintén sikeresen küldjük termékeinket.


Példák elégedett vásárlóink véleményeivel

"Többször vásároltam itt, és soha nem volt probléma. A csomag másnap mindig rendben megérkezett."

 

"Elégedett vagyok az órával. Hosszú ideig válogattam és döntöttem a márkák között, de végül Michael Kors volt a legjobb választás. Gyorsan, fényűzően csomagolva érkeztek. Köszönöm."

 

„Márkás kozmetikumok nagyszerű kínálata, jó áron. A parfümériákhoz képest például akár több ezer forinttal is olcsóbb! Gyors szállítás. Minden OK."

 

"Általában máshol veszek parfümöket, de a webáruházról szóló vélemények meggyőztek arról, hogy kipróbáljam őket. Nem bánom, és a parfümön is spóroltam. Határozottan ajánlom. "

  

"Azok a kozmetikumok, amiket szerettem volna, akciósak voltak a brastyn és a vélemények is kiválóak voltak. Azóta rendszeresen vásárolok itt. Ajánlom. "

 

"Elégedett vagyok az órákkal. Gyorsan megérkeztek és jól be voltak csomagolva, ezért mindenképpen ajánlani tudom. Köszönöm a kérdőívet, és további sok elégedett ügyfelet kívánok. ”