Csillogó Pandora

Csillogó Pandora

Azt kérdezi, mi teszi az ékszereket specifikussá? A válasz egyszerű. Bevonja Önt az alkotásba!


Válasszon


A Pandora társaság 1982-ben alakult Koppenhágában. Egy dán házaspár alapitotta, akik beleszerettek a figyelemfelkeltő thai ékszerekbe. Az Enevoldsen házaspár úgy döntött, hogy kipróbálja a thai féle ékszereket, és az ötleteik nagy sikert arattak az egész világon.

Hagyja magát elbűvölni!


Alkoss egyedül – Pandora gyöngyök

A Pandora társaság a legismertebb az eredeti gyöngyeivel. Hogy miért?

Szeretett volna valaha olyan ékszereket, amelyeket elkészithet magának anélkül, hogy anyagokat kellene keresnie hozzá? Most van esélye rá!

A gyöngyökből, amit kiválaszt, egyszerűen alkothat pl. egy stilusos karkötőt, egyedi tervezésűt. Csak meg kell szereznie a gyöngyöket és klipszeket, amik a legjobban érdeklik. Milyen motivum érdekli a legjoban? 

Bagoly, macska, kutya, élet fája, teknőc, bőrönd, bolygó, repülő, netán valamilyen betű vagy szó? Mivel dobná fel a karkötőjét vagy más kiegészitőjét? A Pandora rendeteg érdekes ötletet ad, amit máshol biztosan nem talál meg, és amennyiben ez érdekli Önt, olyan örömöt fog okozni, hogy azt fogja kivánni, hogy megismételhesse minél hamarabb.

Válasszon


Pandora karkötők

Csaknem minden nap aláhúzhatja és hangsúlyozhatja egyedi tulajdonságait, az alakját vagy az arcvonásait. A Pandora ezüst karkötői egyszerű designnal és a kreativitás stimulálásának képességével is büszkélkedhet. Mindenféle öltözékhez és minden helyzethez tökéletesen passzol. 

Válasszon


Pandora fülbevalók

Finom és kidolgozott, modern és komplikált... A Pandora fülbevalói egyet biztosan elárulnak Önről: hogy kifinomult izlése van, ami nem vész el a tömegben. Vigyen a napjaiba egy kis csillogást, legyen bármelyik férfi múzsája, akivel csak találkozik. A jól kidolgozott Pandora fülbevalóival ez könnyű lesz.

Válasszon


Pandora medálok

Ha Önnek az egyszerű medálok tetszenek, amik diszitik a nyakát és a csuklóját és saját tervezésűek, minden bizonnyal nem fosztja meg magát a lehetőségtől, hogy kifejezze önmagát.

Ön egy izgatott utazó, aki a romantikus Párizsban úgy érzi magát, mint hal a vizben? Szerezzen be egy Eiffel tornyosat. Eltervezett irányba halad, vagy még csak most keresi azt? Diszitse magát egy rózsával. Szereti a trópusi mezőket? Akkor a pálmafás medálok biztosan szembetűnnek majd – ilyen még sok mást megtalál e-shopunkban.

Válasszon


Rose & Shine

Az ékszerek nem kell, hogy csak arany vagy csak ezüst legyenek. Elegáns fém, ami tökéletesen kifejezi az igazi énjét, ez a rózsaarany. A Pandora Rose kollekcióban rálelhetsz a pótolhatatlanul romantikus és szerelmes oldalára. A rózsaarany megszemélyesiti a szerelemet és az eleganciát, ami boldoggá teszi Önt egész nap.

A ragyogó arany szerelmesei – a Pandora Shine kollekciója felragyogtatja Önt, mint csillagot az éjszakai égbolton. Ezzel az ékszerrel biztosan nem tűnik el a tömegben. Ha Önt igazán szereti a párja, akkor biztosan örömet okoz Önnek a Pandora Shine gyönyörű és aranylóan csillogó kollekciójával.

Válasszon


Ne féljen megmutatni a többieknek,hogy mi van önben! Ne fogja vissza magát és kezdjen el alkotni!