Tommy Hilfiger: változtass az életeden

  • MAGAZIN
  • Tommy Hilfiger: változtass az életeden

Tommy Hilfiger: változtass az életeden

A vezető amerikai márka, Tommy Hilfiger, 1985-ben alakult. Alapítója Tommy Jacob Hilfiger divattervező. Tinédzserként rajongott a farmerekért, a divat csúcsához vezető útja nem volt éppen könnyű. A szülei teljesen másképp képzelték el a jövőbeli karrierjét - gépészt szerettek volna belőle. Első kísérlete csődbe ment. De nem hagyta abba, tanult hibáiból, és megpróbálta újra. Ezúttal sikeresen! Ma az egyik leghíresebb divattervező. A kitartása alapján bekerült a legjobbak közé.

Ruhadarabokon kívül,biztosan lenyűgözi Önt karóra és parfüm kollekciója is.

Bizonyosodjon meg róla saját szemmel.


Tommy Hilfiger karórák

Merüljön el Tommy Hilfiger női karóráinak titkaiba. Minden alkalomhoz illő, friss és egyszerű dizájnal büszkélkedhet, amely semmilyen körülmények között nem zavaró. Az egyszerűségben hatalom van. Próbálja ki ezt az évek óta elismert klasszikát. A rangsorban lélegzetelállító női karórák is megtalálhatók, finoman díszített számlappal. Nagyon ízléses, szelíd és az enyhe virágminta első látásra elnyeri tetszését. Nem csak egy - de sok más modell enyhén díszített számlappal nagyon nőiesnek tűnik.

p>Milyenek Tommy Hilfiger férfi karórái? Hiteles, észrevétlen, finom és ízléses! Nemcsak a minőségük, hanem az eleganciájuk miatt is szeretni fogja őket. Tökéletesek úgy, ahogy vannak. Egyszerűek mégis nagyszerűek. Ők azok. Divatosak, klasszikusok és sportosak is. Mindennapi viseletre és ünnepélyes alkalmakra is. A lényeg az, hogy jól fogja magát érezni vele. A csuklója megbízható és teljesen természetes részévé válik egy ilyen karóra.


Tommy Hilfiger ékszerek

A Tommy Hilfiger ékszereieredetiségükkel, szépségükkel és egyszerűségükkel elnyerik az Ön tettszését. Választjon külömböző karkötők, fülbevalók és medálok közül. Hölgyek és urak is egyaránt találhatnak maguknak kedvükre valót.


Tommy Hilfiger parfümök

 

Tommy Hilfiger parfümök - mind a nők, mind a férfiak esetében - finomságot, mérsékeltséget és egyéniséget mutatnak. Szabadság és frissesség az első szagon nyilvánvaló. Optimista virágos illat a nőknek,és frisses illat a férfiaknak. Senkit nem hagy hideget. Ideális minden úriembernek és kifinomult érzéki hölgynek.

Hagyja magát kényeztetni. Próbálja ki az amerikai stílust, mely biztosan elkápráztatja Önt.