Hagyja magát elkápráztatni a Festinával

  • MAGAZIN
  • Hagyja magát elkápráztatni a Festinával

Hagyja magát elkápráztatni a Festinával

Kezdődik a szépség ünnepe!

Festina, ezek a karórák szó szerint elbűvölik Önt egyediségükkel. Unalmasnak biztosan nem mondhatóak. S ha egyszer megszereti, biztosan nem felejti.Gyorsan felkelti érdeklődését annak ellenére, hogy a megnevezés a latin mottó „Festina Lente”, mely azt jelenti „Lassan siess”-ből  volt levezetve. 

Melyik karórával hagyja magát elbűvölni?

 

Divatos női karóra, mint a Festina Mademoiiselle , biztosan örömet szerez az analóg kör alakú karórák szerelmeseinek.Ízlésés, kifinomult nagyon elegáns. Elbűvölő lesz bármilyen eseményen. Néhány modellt Swarovszki kristály díszíti. Nem hiányzik a klasszikus modellek színes varriációja sem.  

 

 

Továbbá kellemesen meglepi Önt a Festina Boyfriend kollekció is. Többnyire női karórákról van szó, de megtalálható férfi karóra is. Többnyire mindennapi viselésre alkalmasak ezek a karórák. Kinézetük nem zavaró, jól állnak farmer nadrághoz, sportosabb szoknyához, ruhához.

Figyelemre méltó a férfi kollekció The Originals. Ezeket a sportos, analóg karórákat biztosan értékelik a profi futók vagy a profi kerékpározók. Kék, piros, feket esetleg bézs színben. A klasszikus lehetőségekből itt a Festina Automatic, és a igazi nagy sportolóknak pedig a Festina Chrono Bike.

Végül is ismerős tény , hogy 1998 -ban a Festina lett a Tour De France hivatalos időmérője.

Végül is bármelyiket választja -  biztosan nem csalódik. Sok részlet meglepi, ami első látásra nam látszik. Mindig van mit felfedezni, és kellemesen meglepődni. Mi többet is kívánhatnánk? Még nem találta meg azt az elbűvölő modellt, mely elnyerte tetszését? Nem baj.

Választhat sok érdekes, nem mindennapi modellből. Esetleg beszerezhet több modellt, melyeket kombinálhat további kiegészítőkkel. Örökkévaló szórakozás, tele varázslattal és ragyogással, kezdődik …...