Hogyan lehet reklamálni

Többszörös kilépési ellenőrzéseket állítottunk fel, és a raktárban lévő kollégáinkat rendszeresen kiképzik, hogy hogyan kapja meg a tökléletesen becsomagolt terméket kézhez, így az áruk szállítás közben nem sérülhetnek meg. Mindig csak ellenőrzött beszállítóktól vásárolunk árukat, és üzletünk értékelése azt mutatja, hogy az ügyfelek maximálisan elégedettek szolgáltatásainkkal és termékeinkkel. Még az Év Shop egyik kategóriáját is elnyertük. A Brasty üzlet pozitív értékelései nagyon boldoggá tesznek és motiválnak minket a munka folytatására. Mindig igyekszünk mindent megtenni vásárlóink számára.

Előfordulhat azonban, hogy valamilyen oknál fogva az áruk nem úgy működnek, ahogy elképzelte. Anyaghibák lehetnek, kopás vagy sérülés keletkezhet a szállítás során. Hasonló esetekben természetesen lehetséges az árura való reklamáció. Az összes új termékre, amelyet kínálunk az e-üzletünkben a garancia 24 hónapig érvényes, itt megismerheti a panasz feltételeit.

Hogyan lehet reklamálni a termékre? 

Amint megkapta az terméket, kérjük, mielőbb ellenőrizze azt. Ha véletlenül úgy találja, hogy az áru bármilyen módon megsérült, kérjük, azonnal értesítsen minket a hibáról. Többféle módon felveheti velünk a kapcsolatot:

  • az üzemeltető e-mail címére info@brasty.hu 
  • postai úton az üzemeltető címére (lásd alább)
  • telefonon : +36 1445 3590  

Amint kapcsolatba lép velünk, közösen megállapodunk a következő lépésekről. Ha az termék valóban sérült, akkor eredeti csomagolás vagy megfelelő szállítócsomagolás esetén elküldheti vagy kézbesítheti azokat, a hiba leírásával és az értékesítési okmány másolatával az üzemeltető címére:

BRASTY GROUP s.r.o.
Velkomoravská 479/19
Olomouc, 779 00

A panaszról általában azonnal, bonyolultabb esetekben az áruk kézhezvételétől számított 3 napon belül döntünk. A panaszt legkésőbb a panasz benyújtásától számított 30 napon belül rendezik, hacsak másképp nem állapodunk meg önnel. Panasz benyújtásakor igyekszünk a lehető legnagyobb mértékben kielégíteni ügyfeleink igényeit.

A reklamációs formanyomtatvány itt letölthető (PDF).

Szeretne kedvezményes áron vásárolni árukat?

Használja ki a különleges ajánlatokat, és szerezzen a legjobb árakon márkás órákat, parfümöket, kozmetikumokat vagy ékszereket. Ne felejtsen el feliratkozni a hírlevélre, hogy ne hagyja ki a kínálatunkban szereplő kedvezményeket és híreket. Rendszeresen elküldjük hűséges ügyfeleinknek a Brasty kedvezményes kupont akciós áron.