Élvezze a hónapot sok szerelemmel…

  • MAGAZIN
  • Élvezze a hónapot sok szerelemmel…

Élvezze a hónapot sok szerelemmel…

Nem tudjuk, Ön hogyan gondolja, de mi a májust az év egyik legkedvezőbb hónapjának látjuk. Végre kimehetünk a természetbe csak "könnyedén" öltözve, élvezhetjük a virágzó fák illatát,az emberek optimizmusát és a levegő csodálatos illatát. Akár egyedülálló tavaszi frissességet, akár luxus parfümöt érezünk a levegőben, hirtelen sokkal jobb hangulatunk van, ami pozitívan tükröződik  új vagy meglévő kapcsolatok kialakításában is… Ezért határozottan egyetértünk a májusról jól ismert szlogennel – május a szerelem hónapja. Ezt nap mint nap láthatjuk körülöttünk.

Mivel a szerelem az egyik legszebb emberi érzelem, tiszteletben kell tartanunk,védenünk kell, mint a legértékesebb kincset. Az egyátalán nem fontos, hogy egy másik személyt, kutyát, munkát,  pihenést, táncot, olvasást, sportolást, étkezést, bevásárlást, gondoskodást vagy utazást szeret … Őrizze ezt a kincset , mert csak hála neki tud igazán teljes boldog életet élni.
 

Ki szédítette el?

 
 

 

Megünnepli Ön is május 1-jét, mint a "szerelem  idejét"? Akkor találni kell néhány virágzó cseresznyefát, hogy alattuk megcsókolhassa kedvesét. De mi van, ha egy nagy városban él, ahol nincs esélye  cseresznyfát találni? Elég ahhoz egy virágzó fa és egy érzéki parfüm, mely új energiát ad! Kínálatunkban felfedezheti a legnépszerűbb női parfümöket, amelyek tele vannak csodálatos virág, lédús gyümölcs és értékes fűszer illatvarázzsal.. És közvetlenül cseresznye virág illat ?  Például az Amour (Kenzo) tématikus nevezetű női parfüm vagy a Fleur de Parfum (Chloé).

De nem mindenki üdvözli lelkesen a hónap elejét csak azért, mert a "szerelem a levegőben érezhető". Ne felejtsük el azt sem, hogy május 1-jét a munka ünnepeként is ünnepeljük! És hogyan lehet jobban megünnepelni a munka ünnepét, mint a pihenéssel?... Ne menjen sehová, tegye fel a lábát, és élvezze ki a csodálatos semmittevést. Az összes ajándékot, parfümöt és kiegészítőket kiszállítjuk az otthonába.

 

Imádja a Michael Kors karórákat? Hála nekünk, már nem kell elrejtenie az érzéseit… Válasszon  300 női és férfi modellből,válasszon az álmai karórái közül. A nagy része (az ünnepre )most jelentős árkedvezménnyel. És mi több? Minden karórához kap tőlünk ajándékot is. Ingyenes szállítás és ingyenes garancia utáni szerviz is jár hozzá.

Daniel Wellington is tudja, hogyan nyerheti el mind a férfiak, mind a nők szimpátiáját.... Bár a klasszikus bőrszíj karórák most nagyon menőek, DW karórák ebben királyok. Bűvöljék el Önt is.Ha most  vásárol tőlünk, akkor a fent emlitett előnyöket is megkapja.

Elárulunk Önnek egy fontos tényt: a nők érzékenyebb szaglással rendelkeznek, mint a férfiak. A kozmetikumok, parfümök és tisztítószerek vásárlása ezért nekik szórakoztató dolog. De még így is mindig imádnak  gyönyörű illatos ajándékokat kapni. Tehát, ha őszintén szeretné kifejezni érzéseit kedvesének , fejezze ki ezt egy kellemes parfümmel! Ne feledje, hogy az Ön parfümje is fontos neki… Legyen Ön is Boss !

Néhány hölgy automatikusan rövidíti haját, amikor a hőmérséklet emelkedik. Némelyikük a nagyobb kényelem miatt, mások azért, mert a tél után súlyosan megsérült a hajuk, és nem látnak más megoldást… Ez nagy kár! A kiváló minőségű hajápoló kozmetikumokkal visszatérhet a hajuk szépsége. Kezelje a haját egy maszkkal, olajjal, szérummal vagy hajpakolással, amelyet a világ fodrászai fejlesztettek ki. Látni fogja a különbséget.

WELLA