Legjobb Valentin-napi ajándékok

  • MAGAZIN
  • Legjobb Valentin-napi ajándékok

Legjobb Valentin-napi ajándékok

Ismét eljött a nap, amikor az szerelmesek szerelmet vallanak egymásnak, és amikor néhány pár még közelebb kerül egymáshoz. Miért van ez így? Ismerjük meg egy kicsit közelebbről a február 14-i dátumot. A naptárban e dátum mellett a Valentin, Bálint nevet találjuk, ezt már tudjuk. De hogy ki is volt Szent Bálint, akit minden szerelmes ünnepel ezen a napon, valójában még mindig nem ismert. Sem születésének és halálának helye, időpontja nem ismert. Amikor I. Gelasius pápa 496-ban először február 14-re tette Szent Bálint tiszteletét, kijelentette, hogy ő egyike azoknak, akiknek a nevét joggal tisztelik, de tetteiket csak Isten ismeri.

Azóta a Valentin-napot a szerelmesek ünnepeként ünneplik. Örvendeztesse meg szerelmét ajándékkal! Lepje meg egy márkás parfümmel vagy kozmetikummal. Mutassa ki szeretetét egy aprósággal, és meglátja, hogy kedvese mennyire örülni fog, hogy eszébe jutott.

 

Kinek keres ajándékot?

 

Cilovka_Valentyn_Zeny_300x300_HU
Cilovka_Valentyn_Muzi_300x300_HU

 

Parfümök

A parfüm nőknek és férfiaknak egyaránt örömet szerez. Univerzális ajándék, amely szó szerint bármilyen alkalomra megfelel. Rendelhet egy jól bevált klasszikust, azaz olyan parfümöt, amelyet szerelme használ, vagy kísérletezhet, és rendelhet egy parfümöt az összetétel alapján. Tudja, hogy a barátnője imádja a virágos illatokat? Akkor csak szűrje ki az összes virágos parfümöt, és válassza ki az igazit. A barátja szereti a fűszeres parfümöket? Válasszon több tucat fűszeres illat közül. Választékunkban megtalálja az ízlésének pontosan megfelelő illatot.

Kozmetikumok

Nem választott parfümöt? Ne essen kétségbe, a márkás kozmetikumok megmentik a helyzetet! Kínálatunkban márkás samponokat, kondicionálókat, krémeket, szérumokat, tisztító géleket, sminkeket, szempillaspirálokat, rúzsokat vagy púdereket talál. Férfi kozmetikumokat is kínálunk, mind a haj, mind a bőr ápolására. Kényeztesse szerelmét valami extrával, és válasszon luxuskozmetikumokat kedvező áron.