Orientális Rasasi parfümök

Orientális Rasasi parfümök

 

A Rasasi parfümök elvarázsolják a keleti illatok minden szerelmesét, de vonzóak lesznek azok számára is, akik a könnyebb és frissítő kompozíciókat kedvelik. A Rasasi parfümöknek valóban mindenki számára van mit kínálniuk.

 

 

A Rasasi egy 1979-ben alapított családi vállalkozás. Ismert és népszerű keleti illataik közé tartozik a Rasasi La Yuqawam parfüm víz - a női változat élénk szantálfát, finom fahéjat és pézsmát tartalmaz, míg a férfi változat borostyánt, bőrt és velúrt,fás tónusokkal kiegészülve. Ez egy parfüm, amelybe az első próbánál beleszeret, és amelynek szó szerint megadja magát.

Ha valami klasszikusabbra vágyik, kipróbálhatja a Rasasi Blue Lady parfümöt, amelynek illata olyan, mint egy csokor friss virágé, egy lehelletnyi citrusfélével. A gyümölcsös és virágos tónusok a Rasasi Hawas for Her hihetetlenül érzéki és bájos parfümjének is az alapjai. Ez az illat férfiak számára is elérhető, ezúttal borostyán, bergamott és narancsvirág tónusokkal. Meglátja, hogy ebbe a parfümbe is már elsőre beleszeret. Ezek olyan nem hagyományos illatok, amelyek elbűvölik a környezetét, és amelyek az egyediség érzesét keltik.

 

A legnépszerűbb parfümök

Rasasi Rumz Al Rasasi 9325 Pour Lui Eau de Parfum férfiaknak 50 ml 9 509 Ft
Rasasi Shuhrah Pour Femme Eau de Parfum nőknek 90 ml 6 602 Ft
Rasasi La Yuqawam Homme Eau de Parfum férfiaknak 75 ml 21 912 Ft
Rasasi Tasmeem Men Eau de Parfum férfiaknak 100 ml 5 389 Ft
Rasasi Oud Al Mubakhar Eau de Parfum uniszex 100 ml 4 135 Ft
Rasasi Safina Eau de Parfum nőknek 100 ml 3 111 Ft
Keresem
Keresem
up