Vásárlás előnyei

A webáruházunkban történő vásárláskor nemcsak hogy beszerezheti a megálmodott karórát, parfümöt vagy hajkozmetikumot, de a nálunk történő vásárlás bizony sok előnnyel is jár. Bízunk abban, hogy az „azonnali előnyökkel és szolgáltatásokkal járó csomagunk” kellemessé teszi a Brasty.hu-n történő vásárlást, és hogy a jövőben is szívesen vásárol majd nálunk. 

Hogy pontosan mit is kínálunk? 

  1. Eredeti márkás termékeket
  2. A legjobb ajánlatot a piacon
  3. Ajándékot (ingyen)
  4. Visszaküldési vagy árucsere lehetőséget 30 napon belül
  5. Élethosszig tartó visszaküldési lehetőséget a még nem használt termékek számára
  6. Jótállás lejárta utáni szervizt (élethosszig tartó)


Eredeti márkás termékek

Karóráinkat kizárólag ellenőrzött beszállítóktól szerezzük be.  Az ajánlatunkban megtalálhatóak a leghíresebb karóra-, divat- és fodrászmárkák: Casio,  Festina, Invicta, Hugo Boss, Rosefield,Timex, Chanel, Gucci, Versace, Guess, DKNY, Burberry, Dior, Calvin Klein, Matrix, L'Oréal, Wella, Kérastase…stb. Karóráinkat már 7 éve forgalmazzuk Csehországban és más külföldi országokban. Eredetiségüket már több millió elégedett vásárló igazolja. 


Legjobb ajánlat a piacon

Folyamatosan azon dolgozunk, hogy a webáruházunk ne csak „egy stand legyen csábító árakkal”, de olyan hellyé váljon, ahol Ön jól érzi magát, és szívesen visszalátogat. Ezért minden nap összehasonlítjuk az árajánlatainkat a konkurens webáruházak áraival, és a lehető legalacsonyabb árat biztosítjuk az Ön számára. Továbbá nagyon fontos számunkra: a vásárlókkal való kommunikáció (erről a call centrum hölgy tagjai gondoskodnak), a gyors kiszállítás és az olcsó szállítási költség. 


Ajándék

Minden rendelésnél ajándékot kap tőlünk. Az ajándékok időről időre változnak, így mindig valami új dologgal lepjük meg Önt. Itt megnézheti az aktuális ingyenes ajándékunkat. 


Visszaküldési vagy árucsere lehetőség 30 napon belül

Azt biztosan nagyon jól tudja Ön is, hogy fogyasztóként jogában áll az áru átvételétől számítóan 14 napon belül visszaküldeni a terméket az eladónak. Na, mi ezt az időtartamot megduplázzuk.
Tisztában vagyunk azzal, hogy az online vásárlás bizonyos értelemben Totó-Lottó. A táskákat nem érintheti meg, a parfümöket és a hajkozmetikumokat nem szagolhatja meg… Ilyen szempontból a normál üzletek előnyben vannak. Pl egy parfümnél nincs lehetősége arra, hogy kipróbálja, hogy az adott illat illik-e Önhöz vagy sem. Nem beszélve arról, hogy minden illatnak 3 fázisa van, melyeknél mindig más illateszencia válik dominánssá - fej, szív és alap. Az illatszerboltban csupán csak a „fejjel” ismerkedhet meg (ráadásul ezzel sem teljesen, mivel a levegőben további „fejek” terjengnek). Az „alapra” viszont néha több órát is kell várni, és megtörténhet, hogy az eredmény nem nyeri el a tetszését. Épp ezért, a parfüm megszagolása az illatszerboltban nem garantálja a teljes elégedettséget.
Még nagyobb bizonytalanságot a minőségi márkás órák vásárlásánál élnek át az emberek, hiszen egy óra a parfümmel és a hajkozmetikumokkal szemben sokkal nagyobb befektetés, épp ezért nem csupán hónapokra, de évekre szóló örömet kell, hogy szerezzen a tulajdonosának. Hogy az óra kinézete megfelel-e az Ön ízlésének vagy sem, ez 2 héten belül biztosan kiderül, továbbá az is, hogy mennyire ül biztosan a csuklón és hogy nem gátolja-e Önt a mindennapi tevékenységeknél.
Ezen okokból kifolyólag, bármilyen terméket is rendel tőlünk, indok nélkül 30 napon belül visszaküldheti vagy kicserélheti azt. Természetesen a terméken nem látszódhatnak a kopás vagy a használat jelei.  Visszaküldés esetén a termék árát visszautaljuk.  


Élethosszig tartó visszaküldési lehetőség a nem használt termék számára

Biztosan az Ön számára is ismerős  az érzés, hogy megvásárol valamit, ami nélkül úgy érzi elképzelhetetlen az élet, és bizony egy idő eltelte után a véleménye megváltozik… Vagy meglep valakit egy szép ajándékkal, majd kiderül, hogy a megajándékozottnak más az ízlése… Így vagy úgy, nálunk mindkét helyzet könnyedén orvosolható.
Női és férfi márkás karóra vásárlás nem egy olcsó mulatság. Épp ezért teljes mértékben megértjük a vásárlásnál a bizonytalanságát. Ugyanakkor a webáruházunkban való vásárláskor megszabadul a kétségektől! Ugyanis a nem használt és nem sérült karóra könnyedén bármikor visszaküldhető. Abban az esetben, ha tényleg úgy néz ki „mint az új”, szívesen kicseréljük egy új modellre vagy visszautaljuk a teljes árát.


Jótállás lejárata utáni szerviz (élethosszig tartó)

Az autókhoz hasonlóan az karóráknak is szükségük lenne (kb. 2-3 évente) szervizelésre. Csak így lehetünk biztosak a 100%-os működésükben. Különös figyelmet kell fordítanunk a vízálló órákra. Ha pl. sós vagy túl hideg/meleg vízzel érintkezik az óra, a só vagy a hő agresszív hatásának köszönhetően a víz beszivároghat az óra belsejébe. Amint észrevesszük a nedvességet (általában bepárásodik a karóra üvege), azonnal vigyük el az órát ellenőrzésre. Megfelelő karbantartás esetén akár 80 évig is képes lesz tökéletesen működni az óra.
Szüksége van szervizelésre, elemcserére vagy javításra, de nem tudja, hogy kihez forduljon? Küldje el nekünk az órát, és mi gondoskodunk róla. Nem számit mikor vásárolta a karórát tőlünk. Segíteni fogunk.