5 tipp egy nagyszerű szilveszteri partihoz

  • MAGAZIN
  • 5 tipp egy nagyszerű szilveszteri partihoz
27. 12. 2019

5 tipp egy nagyszerű szilveszteri partihoz

Ünnepeld stílusosan az év utolsó napját! Hamarosan itt van a szilveszter, olvasson utána, hogy milyen sminket válasszon ebben az évben, vagy miért lehetnek hasznosak a csillagszórók. Van 5 tippünk az Ön számára, hogy biztosan jól érezze magát a szilveszteri partin.

És itt van. Mindig olyan gyorsan eltelik, hogy nem érkezünk csodálkozni. Az utolsó pár nap, és itt az új év. És ez egy nagyszerű ok az ünneplésre. Akár akarjuk, akár nem, nem kerülhetjük el az egyensúlyt december és január fordulóján. Visszaemlékezünk arra, hogy mit hozott nekünk ez az év, és mit tudnánk másképp és jobban csinálni legközelebb. Az új év új kezdete és lehetősége a változásnak, az álmok megvalósulásának,és a járatlan ösvények kipróbálásának. De mielőtt jönne, zárjuk be ezt az évet! És ha szeretne ragyogni szilveszter estén, van néhány tippünk az Ön számára. 

Dobja magát estélyibe 

Mivel ez a lehetőség ebben az évben nem fog megismétlődni, vigyázzon a ruhával. Végül is, az év vége csak évente egyszer van, és a ruházat kiválasztása hozzátartozik az ünnepi légkörhöz. Jelenleg ez az a pillanat, amikor ki kell húznia a szekrényből az elegáns ruhát, amelyet különleges pillanatokra tartogatott. Természetesen a megfelelő idő is a csillogó ékszerekhez. Érdekes fülbevalók vagy jellegzetes nyaklánc teszik ruházatát tökéletessé. És ha a társaságba tart, akkor mindenképpen válasszon egy szép cipőt és kézitáskát, amely megfelel az outfit-jéhez.

Ragyogó smink

Felejtse el a "láthatatlan" sminket, amit szokásos módon akkor visel,amikor dolgozni megy.  A partik mindig remek alkalmak valami új kipróbálására, és valóban kiemelik az erősségeket, amelyekkel minden nő büszkélkedhet. Szeretné a műszempillákat kipróbálni? Csak bátran. Még egy megkülönböztetett vörös rúzs is megengedhető a szalonban egy gála este során. De itt óvatosnak kell lennie, és olyan tartós termékeket kell választania, amely az első itallal nem tűnik el az ajkairól. Kipróbálhatja azokat a csillogásokat is, amelyek nem csak szemhéjfesték formájában vannak, hanem az arcán, vagy szemöldökén vagy akár a haján is. Bármit is választott fentiekből, mindig olvassa el a fontos szabályt. MINDENT MÉRTÉKKEL. Biztosan  nem szeretné, hogy egy rossz bohóc paródia érkezzen a partira az érzéki királynő helyett.  

Lehetőség luxus parfümre  

Mikor máskor, ha nem ma? Az év vége nagyszerű nap, és ha igazán szeretne lenyűgöző lenni, akkor nem csak a látványt kellene megmutatnia. Ahogy a hölgy elhalad, parfümje egy ideig a levegőben marad. És tudatalattian mindenki figyelmét a szobában magára fordítja. Mert nem csak a szemünk, hanem az orrunk is érzékeli a környezetünket. Ez az oka annak, hogy a szilveszteri party az erősebb esti illathoz alkalmas esemény. Mi lenne,ha kipróbálná a magával ragadó Guerlain Mon Guerlain-t vagy a Versace-i keleti virág Crystal Noir-t?

Mosoly az arcán és a jó hangulat

Ez a parti teljes élvezetének előfeltétele, de nincs csak smink vagy gyönyörű frizura. Ennek alapja egy vidám hangulat és mosoly az ajkán. Szórakozzon jól, beszélgetni barátaival, táncolni, enni, játszani ... és ami a legfontosabb, pihenjen előtte. Nincs semmi rosszabb, mint fáradtan és morgorván partin részt venni. És ha továbbra sem sikerül, menjen el, és rendeljen egy pohárral kedvenc italából. Amúgy sem hiányzik egy újévi másnaposság, és legalább a kellemetlen hangulat és a fáradtság hamarosan feloldódik egy jó adag alkoholban.

És végül egy kis kérés - próbálja meg idén tűzijáték nélkül 

Mindannyian szeretnénk élvezni az év utolsó napját. És az ünnepségek hagyományosan tűzijátékot és petárdákat is tartalmaznak. Talán az éves mérleg alkalmas a jó cselekedetekhez és az időnként felelőtlen viselkedésünk következményeinek megfontolásához. Nem vagyunk egyedül a bolygón, és a szilveszter az a nap, ami rendszeresen stresszeli a legtöbb háziállatot, madarakat és erdei állatokat. Tehát próbáljunk meggyújtani egy csillagszórót ebben az évben. Nem szakítja le senki az ujjait, nem okoz pánikot az állatok körében, és felidézi az ünnepi pillanatot :)

Akár kedvenc eseményét ünnepli, akár egy baráti társasággal ünnepel otthonában, valóban élvezetes szilvesztert kívánunk Önnek, jó egészségben, rengeteg energiával és elég erős akarattal az álmai megvalósításához.