8 tanács, hogy vegye rá a férfit, hogy szerelmes legyen

  • MAGAZIN
  • 8 tanács, hogy vegye rá a férfit, hogy szerelmes legyen

8 tanács, hogy vegye rá a férfit, hogy szerelmes legyen

Mindegyikünk egy valódi szeretetteljes kapcsolatra vágyik. Hiszen a szeretet az alapvető emberi szükségletek egyike. Na, de hogy tudjuk ezt elérni? És miért nem keverendő össze a szeretet a szerelemmel, és a szerelem a testi vonzódással? És hogy növeljük meg annak a valószínűségét, hogy a választottja Önbe szeressen?

Az ”igaz tiszta szeretetet” nehéz körülírni és megmagyarázni. Van aki a filozófia szempontjából próbálja definiálni, van aki pszichológia esetleg kémia szempontjából közelíti meg, és sokan pedig egyszerűen  „emberi” módon érzékelik. Szerintünk minden megközelítésben van némi igazság, és semmiképp sem szabad csak egy szempontot figyelembe venni.

Ez a sok megközelítés azonban egy dologban megegyezik, mégpedig abban, hogy a szeretetet minden esetben megelőzi a szerelem érzése. Míg egy nő egy pillanat alatt képes szerelembe esni, addig a férfi körülnéz, felméri a terepet, és osztályozza a nőket a szexuális ösztönének köszönhetően. Amint érzi, hogy a kiszemeltjével nem működik a nélkülözhetetlen kémia, nem vesződik további az ismerkedéssel, és folytatja a keresést. Ha azonban a kiválasztottal hasonlóságot érez, minden szabad percét azzal tölti, hogy minél jobban megismerje az illetőt.

És ebben a fázisban adódik a kivételes lehetőség arra, hogy a nő meghódítsa a férfit, hogy a bőre alá férkőzzön, egyenesen a szíve közepébe. Mert ha a férfi igazán szerelmes, akkor más nőre rá sem néz. Ön lesz az egyetlen számára. És ha a szerelem érzése Önt is eltölti, akkor megállíthatatlanul közeleg életük legszebb és legmeghittebb időszaka.

Kívánjuk, hogy a kedvesét kápráztassa el egy igazán érzéki illattal, és hogy a szerelembe esés időszaka gyorsan bekövetkezzen.LEGYEN ÖNMAGA

Egy férfi meghódításához sajnos nem létezik kézzel fogható útmutató, melyet ha betart, eléri hőn áhított célját. Egy biztos, a „hogy érjem el hogy szeressen”, „hogyan legyek ellenállhatatlanul vonzó” és a „hogy szerezzem meg Őt” témájú könyvek megvásárlásával nem sokra megy. A legjobb, amit tehet, hogy legyen önmaga. Így szerelme megismerheti és beleszerethet az Ön valódi énjébe. Ne élje más nők életét. Élje a sajátját és legyen vele elégedett.

NEVESSEN

A nevetés az élet sója. Nélküle az élet csupán egy ízetlen étel, melyet nagyon gyorsan eltol magától az ember. Viccelődés egy férfitársaságban jóleső érzés lehet, de összehasonlíthatatlan azzal a szívből jövő, igaz és könnyfakasztó nevetéssel, melyet egy férfi az igaz szerelmével tud megélni. Mutassa meg párjának, hogy Önnel bizony nem fog unatkozni.

LEGYEN HATÁROZOTT, ÉS ÉREZTESSE, HOGY POTOSAN TUDJA MIT AKAR

Semmi nem bosszantja fel a férfit jobban, mint a nő döntésképtelensége. Ha egy étteremben ülve a férfi 3 perc alatt választ, míg párja az étlap háromszori átolvasása után sem tudja mit akar, az kiborító tud lenni. Ismerős a helyzet, igaz? Bár mi nők, ezt nem szándékosan tesszük. Csupán hajt a tökéletesség utáni vágyunk. Egy közös éttermi ebéd vagy vacsora értékes pillanat számunkra, és szeretnénk, hogy a tökéletes ételválasztás is felejthetetlenné tegye a pillanatot. Ugyanakkor a túlzott igyekezetünkkel és a hezitálásunkkal nem érünk el egyebet, mint a pillanat megmérgezését. Ezért vessen véget a határozatlanságának! Válassza azt az ételt, melyet az első pillanatban megkíván, és ezáltal felejthetetlen élményt biztosít párja számára. Mert ha a féri azt látja, hogy milyen határozott a véleménye az ételválasztásnál, kíváncsi lesz, hogy vajon mi mindenre terjed még ki határozottsága.

HIGGYEN ÖNMAGÁBAN

Ha az önbizalma csorbult, azonnal kezdje el újraépíteni. A mai világban a „motiváció” és az „önmegvalósítás” nagyon ismert fogalmak, így könnyedén el tud merülni a tanulmányozásukban. Ha azt szeretné, hogy a kiszemeltje szerelmes legyen Önbe, előbb meg kell tanulnia Önmagát szeretni. Ha nem érzi jól magát a bőrében, ezt a párja is megérzi.
Ezért folyamatosan dolgozzon a „lelki egészségén” – dicsérje meg magát, írja le a sikereit, értékelje hangosan az előnyeit, jutalmazza meg magát és legfőképp tanulja meg elfogadni a bókokat! Meglátja, hogy a megnövekedett önbizalma úgy hat majd szerelmére, akár egy mágnes. 


Mindennapos „önbizalom tuningként” tökéletes egy virágos és citrusos női parfüm.  Segítségével folyamatosan friss, üde és szexi marad, és ezt párja is értékelni fogja. 

 

LEGYEN ÁPOLT, FOGLALKOZZON MAGÁVAL

Annak ellenére, hogy a férfiak előszeretettel viccelődnek azon, hogy feleségük mennyi időt tölt a fürdőszobában, ne higgyen nekik. Mert a valóság az, hogy minden férfi vágyódik egy gyönyörű nő után, és tudják jól, hogy ehhez szükséges a szépítkezésre szánt idő.

Ne érezze rosszul magát attól, hogy szeret gondoskodni hajáról, körmeiről, fogairól és bőréről. Fésülje meg a haját, fesse ki arcát és ne foglalkozzon az idővel. Mert ha szépnek érzi magát, az kihat az ember hangulatára, és pozitív irányba alakítja az életét. És az ezt követő megérdemelt bókáradat, csupán hab a tortán.

És sose szűnjön meg nőként viselkedni. Mert semmi sem olyan illúzióromboló, mint egy ápolt nő vulgáris megnyilvánulásai, mely elriasztja még a mindent bevállaló kamionsofőrt is.

NE SAJNÁLJA A GARDRÓBJA FELFRISSÍTÉSÉRE SZÁNT ÖSSZEGET

Ne feledje, Ön már nem egy kislány, de egy jól kereső felnőtt nő! Ne hallgasson a mélyen gyökerező félelmeire, mely arra inti Önt, hogy „feleslegesen ne költekezzen”. Felejtse el a túlzott spórolást, és éljen


Az élet véges, ezért tisztelje a pénzt, de ne Istenítse. Tegye élvezetessé az életét általa, hiszen erre lett kitalálva!
Minden invesztíció, melyet a gardróbjára költ, kifizetődik. Ez a pont ugyanis szorosan összefügg az előző kettővel. Töltse fel szekrényét olyan ruhadarabokkal, melyeket szívesen hord, és jól érzi magát bennük. 


Már a vásárlásnál figyeljen oda, hogy mit mivel fog párosítani. Viszont ha még keresi a stílusát, kezdje egyszerűen. Vegyen egy jó farmert, egyszínű trikót, egy szép kardigánt, divatos karórát, teniszcipőt vagy félcipőt és az outfitjéhez passzoló táskát. Így biztos lehet benne, hogy jól fog kinézni, és a karórának köszönhetően többé már nem fog elkésni a randevúról.TÖREKEDJEN A FÜGGETLENSÉGRE

A függetlenség nem összekeverendő a feminizmussal! A férfinek éreznie kell, hogy a kedvese egy törékeny rózsaszál, melynek szüksége van a gyengéd és folyamatos gondoskodásra. Épp ezért engedje és élvezze az ajtónyitást és a dolgok leemelését a magas polcról. Ne utasítsa el a vacsora- vagy mozi meghívást, és a közös wellness hétvégét sem. Jól jegyezze meg, a férfiak a természetüknél fogva keményfejűek, hiúak és senki sem tudja rávenni őket arra, amit nem szeretnének. És ha meg akarják Önt hívni valahová, akkor azt tényleg úgy is érzik. Amint megakadályozza őket ebben, elrontja a kedvüket. 


Váljon függetlenné abban az értelemben, hogy ne malmozzon otthon esténként arra várva, hogy hazaérjen kedvese és elkezdje Önt szórakoztatni. Természetesen a közösen eltöltött idő nagyon fontos egy jól működő kapcsolatban, de meg kell tanulnia „énidőzni” és jól érezni magát önmaga társaságával. Tornázzon rendszeresen, járjon színházba, előadásokra, kiállításokra, találkozzon inspiráló emberekkel, tegyen bármit, amitől jól érzi magát. És ha este találkozik kedvesével, mesélje el élvezetes napját. Fertőzze meg őt is lelkesedésével! Higgye el, hogy ezen tulajdonságáért imádni fogja Önt. 

HALLGASSA MEG ŐT


A világon elterjedt sztereotípia szerint a nők sokkal többet beszélnek a férfiaknál. Ugyanakkor tanulmányok bebizonyították, hogy ez nincs így. A férfiak ugyanolyan beszédesek (ha nem jobban), csak éppen nem mindenkivel, kizárólag baráti társaságukkal (férfitársaság).


Ezért hallgassa meg őt. Ne beszéljen csak Önmagáról, sem a nap nem sikerült dolgairól. Röviden ismertesse a napját és hagyja őt beszélni. Legyen ellenállhatatlan!


Abban az esetben, ha egy befelé forduló férfivel van dolga, aki épp most ismerkedik a rendszeres kommunikációval, akkor óvatosan vegye át az irányítást és dobjon fel pár beszédtémát. Amint beszélni kezd, ne vegye át a szót, hagyja őt kiteljesedni.

 

LEGFONTOSABB TANÁCS

Ne legyen túlságosan analizáló, és ne vegye „szentírásnak” a szakértők tanácsait. Ezek a tanácsok csupán irányt mutatnak és inspirálnak. Hallgasson a szívére, az eszére, tapasztalataira és intuíciójára. Hiszen minden páros különbözik, máshogy működik és más az értékrendje. Ezért nagy mosollyal induljon a nagy Ő keresésére, és közben ne feledje élvezni az életet. Mi mindenesetre nagyon szorítunk Önnek!