A boldog kapcsolat 10 szabálya

  • MAGAZIN
  • A boldog kapcsolat 10 szabálya

A boldog kapcsolat 10 szabálya

A hosszú távú boldog kapcsolat mindannyiunk álma. Szeretné, ha az Öné évekig tartana? Olvassa el ezt a 10 szabályt, és merítsen ihletet. Ez jelentősen növeli annak valószínűségét, hogy harmóniában és hosszú távú elégedettséggel él a partnere mellett.

A boldog kapcsolat 10 szabálya 


1) Perspektíva

Ha megkérdezi az arany esküvőt ünneplő párokat, mi tartotta őket együtt évek óta, mit gondol, mit válaszol? Szerelem? Igen, természetesen anélkül nem megy. De az a fontos képesség, amelyet el kell sajátitania egy boldog kapcsolathoz, a perspektíva. Meg kell tanulnia, hogy ne vegye magára a dolgokat, és képes legyen elháritani az alkalmadta mérgező megjegyzéseket, amelyek mindenki szájából kicsúszhatnak. Ezért, amikor a partner legközelebb az orra alatt morog, hogy már MEGINT odaégette a vacsorát, mosolyogjon, és hagyja kommentálás nélkül. Tényleg el akarja rontani az egész estét egy ilyen hülyeség miatt? Tanulja meg, hogyan kell helyesen reagálni, ne vágja meg partnerét, és ne hagyja, hogy megjegyzései kiboritsák. Talán egyáltalán nem gondolta komolyan, csak nehéz napja volt a munkában, és önre boritotta a stresszét. Ez minden bizonnyal nem jó, és nem azt akarjuk mondani, hogy mindent engedjen meg. De tartson ki néha, és maradjon csendben. Ez kifogja a szelet vitorláiból, és idegessége egy pillanat alatt eltűnik, ugyanolyan gyorsan, mint a gőz az edény felett.

2) Vigyázzon magára

Sok nő úgy gondolja, hogy ha van "biztos" férjük,nem kell aggódniuk maguk miatt. Otthon nem adnak a hajuk kinézetére,járkálhatnak zsiros hajjal akár,járkálhatnak kinyúlt pulóverekben és régi ingekben. Végül is otthon van, szóval miért is foglalkozna vele? Magára ismer? Szóval le kell állnia. Minden férfi megérti, hogy nem mindig fog kinézni olyan szexi bombaként, amellyel az első randevún találkozott, de háború alakulhat ki, ha nem ad magára. Akkor nem szabad meglepődnie, hogy minden szoknya után megfordul, és talán hamarosan lelép. Tehát, kedves hölgyeim, itt az ideje, hogy elkezdjenek befektetni magukba. Menjen rendszeresen fodrászhoz, kozmetikushoz és manikűröshöz. Készítsen minőségi kozmetikumokat a bőrre, a testre és a hajra. Kényeztesse magát parfümmel vagy toaletvízzel, amelyet otthoni használatra is használhat! Időről időre menjen a boltba, és vásároljon új ruhákat. Hagyja a régi melegitőket a kertben, de otthon nézzen ki jól! Látni fogja, hogy mekkora szeretettel fog Önre nézni partnere, és hogyan fog vigyázni Önre. Mi lenne, ha valaki levadászná a gyönyörű feleségét? A férfiak vadászok, tehát támogassa őket, és nyert.

3) A külön-külön töltött idő művészete

Amikor két ember elkezd randevúzni, minden percet együtt akarnak tölteni. Az idő múlásával azonban múlik a szerelmes időszak, és az emberek elkezdenek vágyni valamilyen autonómiára,egy kis szabadságra, amelyet a sport, a barátokkal töltött idő vagy a hétvégi vakáció PARTNER nélküli házban jelent. Leginkább a férfiak az elsők, akik érezik a saját idő szükségességét. A nők gyakran nem értik, és azt gondolják, hogy az ember már nem szereti őket, mert egyébként szeretne velük lenni! De nem erről van szó, és a bölcs emberek rájönnek, hogy a szabadság minden kapcsolathoz hozzá tartozik. Csak engedje el teniszezni, vagy hadd üljön be egy kocsmában egy baráti társasággal. Készíthet estét magának, végül nézhet egy sorozatot, amelyet folyamatosan elhalaszt, vagy barátnőjével borozgathat. Akkor, amikor otthon találkoznak, beszélgethetnek arról, hogy hol voltak, és örülni fognak, hogy együtt lehetnek. Hiányozni fognak egymásnak, és megőrizhetik kapcsolatukban azt a bizonyos szikrát.

4) Közös élmények

A kapcsolat minőségéhez természetesen hozzátartoznak a közös élmények. És ezeket felül kell múlnia. Nem feltétlenül kell drága utazásokra mennie néhány havonta és költekeznie. Ez nem a pénzről szól. Csak annyit kell tennie, hogy időt lel egy közös vacsorára,és utánna egy sétával egybekötött beszélgetésre. Menjenek el kerékpározni és lovagoljanak közösen, szervezzen programot barátaival, ugorjanak be az élelmiszerfesztiválra, és próbáljanak ki valami újat, látogassanak el a galériába, színházba, koncertre. Fessék ki a hálószobájukat, vagy beszéljék meg, milyen új Ikea bútorok illenének otthonukhoz. A lényeg az, hogy megtanuljuk, hogyan kell osztozni és erre építni. Gondolhatja, hogy már ismeri régóta partnerét, de mindenki változik, és még mindig sok meglepetést rejtegethet. Talán felfedez egy okos tervezőt a férjében, vagy azt látja, hogy komolyan érdekli az opera. Ki tudja? Tehát fedezze fel, és ne hagyja, hogy a kapcsolata ellanyhuljon.

5) Kommunikáció

Azt mondják, hogy a kommunikáció elengedhetetlen, és ezt csak megerősíthetjük. Sajnos manapság sokan nem tudják, hogy néz ki a megfelelő kommunikáció. Senki nem tanította őket, nincsenek családi mintáik, és nem próbálnak aktívan tenni semmit. Különösen a férfiak nehezen tudják kifejezni érzéseiket, nem tudják, hogyan kell meghallgatni egy nőt, és hogyan adhatják meg neki azt, amire szükségük van. Másrészt a nö nem tudja, hogyan kell kielégítően bemutatni igényeit, arra számit,hogy a férfi telepatikus, és egyedül is tudni fogja, hogy mire gondolt. Ez félreértéseket okoz, amelyek gyakran ismételt megismételése esetén végzetes következményekkel járhatnak a kapcsolatra nézve.Ha azt akarja, hogy ez működjön, akkor először meg kell értenie, hogy a férfiak és a nők eltérőek. A férfiaknak mindent egyenesen, egyszerüen és a legjobban tömören kell hallaniuk. Akkor tudják, hogyan kell kezelni az információkat. Tehát ha szeretne valamit, akár születésnapi virágot, akár vásárlási segítséget, mondja el egyenesen és azonnal. Ne hibáztassa, ne számoltassa el. Magyarázza el férjének, hogy érzi magát egy olyan helyzetben, amely nem felel meg Önnek, és javasolja, mit tehetnének ezért. Valójában elég egyszerű feladat.  

6) Bizalom

Ez a kapcsolat egyik legfontosabb pillére. Ha nincs bizalom Önök közt, soha nem fognak békében élni, és idővel a kapcsolata folyamatos gyanú és féltékenység miatt szétesik. Senki sem garantálja, hogy partnere nem hazudik vagy nem csalja meg. Csak bíznia kell, és bizalmat kell adnia neki.Elszámoltatással és féltékeny kirohanásokkal csak elveszitheti.

7) Meglepetés 

Nem csak születésnapra, Valentin-napra és karácsonyra. Okozzon örömöt,csak úgy! Vásárolja meg kedvenc édességét, és esetleg meglepi Önt egy jó masszázzsal. Lepje meg a részletekkel. Mert végül ezek képeznek egy egészet. Tisztelje azokat a kis dolgokat, amelyeket a partnere Önnek tesz, és látni fogja, hogy elégedett lesz. Ne próbálja meg összehasonlítani. Mária talán harminc rózsát kapott a párjától,amely mellett az Ön csokra csak egy réti csokornak tűnik. De mi van, ha az ő párja minden szoknya után szalad,ezért nagy ajándékokkal próbálja lelkiismeretét nyugtatni? A Ön virága nem is tűnik már olyan rossznak, ha szerelemből szedték, igaz?

És ha még mindig nagyobb ajándékot szeretne, mondja el partnerének, mit szeretne. Új óra? Illatos parfüm? Legyen konkrét, és látni fogja, hogy hamarosan élvezni fogja őket.  

8) Kölcsönös támogatás és meghallgatás

Munkahelyet készül váltani, vagy nehéz helyzetben van? Partnerének támogatnia kell Önt ilyenkor. Persze, az ember erős és sok dolgot képes egyedül kezelni. Végül is a legfontosabb problémamegoldás mindig az egyénre marad. Azonban egy jó szó, ölelés és őszinte támogatás bizalmat fog adni a cselekedeteiben, és elhitetheti azt is, hogy mindent meg tud oldani. Nem hiába, hogy a közös aggodalom fél aggodalom. Gondoljon bele, és támogassa partnerét. A férfiak gyakran azt gondolják, hogy az aggodalom a gyengeség jele, ezért mutassa meg neki, hogy nem kell szégyellnie magát,bármit elmondhat Önnek.Meglátja,akar majd bízni Önben.A világ legjobb nője lesz a számára.

9) A kis dolgok értékelése

Néhány éves együttélés után a dolgok megváltoznak. Amit eleinte értékeltünk, mára már természetesnek tekintjük.Elkezdjük nem értékelni azokat a apró dolgokat, amelyeket a másik értünk tesz, és szeretet nélkül érezzük magunkat. Mi van akkor, ha munkába vitt bennünket és megfőzte a vacsorát, de egy évig nem vallott szerelmet? De mindenki hozzászokott saját érzéseit másképp kifejezni, ezért figyeljen arra, hogy a partnere hogyan viselkedik, és mit tesz Önért. És ne felejtse el értékelni. Ha a köszönöm szó eltűnik a közös szókincsből, akkor valami nincs rendben. Dicséret és nagyrabecsülés, az férfiak figyelmükkel és szeretetükkel visszajuttatják Önnek.

10) A hiba megbocsátásának és elismerésének művészete

Senki nem tévedhetetlen, ezért nem tisztességes elvárni, hogy a partner maga a tökéletesség legyen. Elfelejtette évfordulóját? Valami nem ment rendbe, és Önt hibáztatta? Megittak a barátaival, és későn jött haza? Tegye a kezét a szívére,Önnel is előfordul, hogy néha összezavar valamit. Ezért mutassa meg nagylelkűségét, és tanuljon meg megbocsátani. Természetesen mondja el neki, mi hozta ki a sodrából és miért zavarja Önt, de ne vezessen be otthon csendes hallgatást, ne sértse meg és próbálja meg ne hibáztatni. Önnek joga van dühös lenni, de fontolja meg, mennyi ideig kívánja megmérgezni a levegőt otthon. Másrészről az is fontos, hogy a partnerek képesek legyenek elismerni egymás hibáit és elnézést kérni.

Ne féljen egy kis ajándékkal megszilárdítani bocsánatkérését. Kiváló minőségű férfi kozmetikumokkal vagy egyedi parfümökkel teheti boldoggá párját. És nincs olyan hölgy, aki ne lágyult volna meg a gyönyörű ékszerektől, pénztárcától vagy egy ézéki illattól.

Mindenesetre ne felejtsünk el együtt nevetni és élvezni az életet. A felhők üsszegyűlhetnek időnként minden kapcsolat fölé, de ha tényleg szeret, mindig megtalálja az erőt a folytatáshoz és az akadályok leküzdéséhez. A szeretet a legszebb dolog, amink lehet az életben. Azt kivánjuk,hogy legyen elegendő belőle Önnek mindig. .