Az 1 milliomodik megrendelést ünnepeljük

  • MAGAZIN
  • Az 1 milliomodik megrendelést ünnepeljük

Az 1 milliomodik megrendelést ünnepeljük

Kedves vásárlóink, örömmel osztjuk meg Önökkel a jó hírt. Épp most dolgoztuk fel sikeresen a milliomodik megrendelést. Nagy örömmel tölt el minket, hogy Ön elégedett szolgáltatásainkkal és termékeinkkel, és hogy folyamatosan visszatér hozzánk. Hosszú volt az út idáig és még hosszú áll előttünk, mi pedig mindent megteszünk annak érdekében, hogy Önöknek, ügyfeleinknek legyen oka visszatérni hozzánk. Folyamatosan csiszoljuk az "ügyfelünk, a mesterünk" mottót, és valóban a maximumot nyújtjuk a vevői elégedettség érdekében. Az a tény, hogy már 1.000.000 megrendelést feldolgoztunk, azt bizonyítja, hogy az utunk és a filozófiánk helyes. Köszönetképpen számos kedvezményt készítettünk Önöknek. Órákat, parfümöket, kozmetikumokat és ékszereket vásárolhatnak nálunk kedvezményes áron. És van néhány meglepetésünk is az Ön számára.


Millió viselet

Szeretne igazán fényűzőnek tűnni és úgy is érezni magát? Ebben az esetben legyen ügyes! Előkészítettük Önnek a legfényűzőbb termékeket e-üzletünk kínálatából. Valódi gyönszemeket és drágaköveket talál a parfümök, órák, kozmetikumok és ékszerek világából. Megemlíthetjük a páratlan niche parfümöket, luxus férfi és női karórákat, márkás arc-, test- és hajkozmetikumokat és / vagy világhírű márkák ékszereit. A márkás luxus divat minden szerelmese talál majd kedvére valót.

 

 

Karórák
Hajkozmetikumok
Parfümök
Dekoratív kozmetikumok
Arc- és testkozmetikumok
Ékszerek
Újdonságok
Ingyenes szállítás
Nőknek
Férfiaknak

Kényeztesse magát luxussal, kedvezményes áron

Ha mindez nem volna elég, számos akciót és kedvezményt készítettünk Önnek, köszönetképp a hűségéért. Rendszeresen hírlevelet kaphat tőlünk, amelyben márkás órák, parfümök, kozmetikumok és ékszerek kedvezményeivel lepjük majd meg. Mindenképpen érdemes feliratkozni hírlevelünkre. Itt aktiválhatja a hírlevelet.

AKCIÓK, ENGEDMÉNYEK ÉS ÚJDONSÁGOK AZ EMAIL FIÓKRJÁRA

Legyen jelen és kövesse nyomon az aktuális kedvezményeket

 
Küldéssel jóváhagyja a személyes adatai feldolgozását. Beleegyezését bármikor visszavonhatja. Több információt az adatvédelmi irányelveinknél talál.

Javasoljuk:


Kedvezményes könyv

Nem akar várni a kedvezményekre a hírlevelekben? Akkor biztosan tetszeni fog a kedvezményes könyvünk. Kihasználhatja a kedvezményeket, és szinte azonnal kedvezményes áron vásárolhat. Kihasználhatja például a teljes óraportfólióra vonatkozó 10% -os kedvezményt, 5%-ot a parfümökre, a kozmetikumok 5% és az ékszerek 10% -os kedvezményét. Ha az igazi luxust részesíti előnyben, akkor biztosan kihasználja majd a niche parfümök 15% -os kedvezményét. Amíg a kedvezmény tart vagy a készlet erejéig igénybe veheti a 2 800 Ft kedvezményt a Pandora termékek 28 000 Ft feletti vásárlásakor, 7 000 Ft kedvezményt a Guess órák 70 000 Ft feletti vásárlásakor, 1 400 Ft kedvezményt a Wella Professionals termékek 14 000 Ft feletti vásárlásakor vagy 3 400 Ft kedvezményt a Paco Rabanne termékek 34 000 Ft feletti vásárlásakor. Szeretne minél több parfümöt kipróbálni a lehető legalacsonyabb áron? Használja ki az ingyenes szállítás lehetőségét 3 miniparfüm vásárlásakor.


1MPAND_HUKód: AF-1MPANDORAHU 

1MGUESS_HUKód: AF-1MGUESSHU 

1MPACO_HUKód: AF-1MPACOHU 

1MWELLA_HUKód: AF-1MWELLAHU 

1MWAT_HUKód: AF-1MWAHU 

1MPERF_HUKód: AF-1MPEHU 

1MVLASY_HUKód: AF-1MCOHU 

1MVLASY_HUKód: AF-1MJEHU 

1MODSTRIKY_HUKód: MINP55 

1MNICHE_HUKód: AF-1MNICHEHU 

A kedvezmény kód 2021. 4. 18-ig érvényes.


Nyereményjáték egy Paco Rabanne 1 Million-ért

1M-Paco_HU

A milliomodik megrendelés nyereményjátékot kíván egy luxus díjért. Ez pedig mi más lehetne, mint a Paco Rabanne 1 Million parfüm az 50 ml-es változatban. Mik a szabályok? Nagyon egyszerű! Elég válaszolnia a következő kérdésre: Miből képezi a parfüm szívét?

Segítséget talál weboldalunkon. A tippjét az alábbi űrlap segítségével küldheti el.

A nyereményjáték 06.04.2021-től 18.4.2021-ig tart. A nyertesekkel e-mailben vesszük fel a kapcsolatot.

A nyereményjáték feltételeiről bővebben itt olvashat.


Folyamatosan törekszünk szolgáltatásaink minőségének javítására, és egyre több kitüntetésben és elismerésben részesülhetünk. Mindezt azért tesszük, hogy vásárlóink ​​biztosak lehessenek abban, hogy valódi szakemberektől vásárolnak.