A tökéletes Lacoste parfümök

A tökéletes Lacoste parfümök

Valószínűleg elsősorban a luxusruházat miatt ismeri a Lacoste márkát. De a Lacoste, nemcsak a krokodil logóval ellátott ingek és csizmák. Csodálatos parfümök is. A Lacoste ötvözi a sportszeretetet és a mindenáron nyerni akarást.

A Lacoste parfümök tökéletesen jellemzik ezt a stílust, ezért ideálisak különösen sportorientált egyének számára. Csak kevesek képesek egyértelműen tükrözni a szabadság és a siker iránti vágyat, és egyúttal kombinálni azt a hétköznapi stílussal, például a Lacoste parfümökben. Egyszerűen nem tud majd ellenállni ezeknek a krokodilillatoknak, elhiheti nekünk.

 

Kinek választok illatot?

Lacoste női parfümök
Lacoste férfi parfümök

 

Lacoste férfi parfümök

Uraim, a Lacoste márkának van mit kínálnia. Persze ha Ön sport kedvelő és nem fél a kihívásoktól. A Lacoste férfi parfümök tökéletesek a sportorientált férfiak számára, de a laza elegancia képviselőinek is megfelelnek. A Lacoste különösen egy partin fog ragyogni, ahol olyan sztárt varázsol Önből, aki után nem egy lány megfordul majd. A Lacoste férfi parfümök azonnal felhívják magukra a figyelmet, ugyanakkor semmit sem veszítenek a természetességükből. Olyan tökéletesen harmonikus illatok, hogy szinte mindenki, aki csak megveszi őket, kénytelen beléjük szeretni. A Lacoste egyszerűen életstílus.

Lacoste női parfümök

A Lacoste női parfümök szó szerint az aktív és elegáns nőknek szólnak, akik félelem nélkül haladnak céljuk felé, és tudják, mit akarnak az élettől. Ha Ön még nem ilyen hölgy, de szeretne azzá válni, akkor nincs ok a kétségbeesésre - a Lacoste parfümök segítenek. Egyszerre merészek és elegáns női illatok. A Lacoste női parfümök a győzelem érzetét közvetítik.


A legnépszerűbb Lacoste parfümök

Lacoste pour Femme Eau de Parfum nőknek 90 ml 11 411 Ft
Lacoste Essential Eau de Toilette férfiaknak 125 ml 7 766 Ft
Lacoste Challenge Eau de Toilette férfiaknak 90 ml 8 360 Ft
Lacoste Touch of Pink Eau de Toilette nőknek 90 ml 9 876 Ft
Lacoste Eau de Lacoste L.12.12. Blanc Eau de Toilette férfiaknak 100 ml 12 592 Ft
Lacoste Pour Femme Légére Eau de Parfum nőknek 90 ml 10 102 Ft
Keresem
Keresem
up