Ajándéktippek karácsonyra

Ajándéktippek karácsonyra

A karácsony már kopogtat az ajtón. Milyen ajándékok lesznek idén trendik? Mivel kápráztathatod el kedvesed? Mi egyenesen unalmas ? Mit kell ajándékozni a nőnek és mit a férfiaknak? Felteszi ezeket a kérdéseket? Talán itt megtalálja a kívánt választ.

KARÁCSONYI AJÁNDÉKOK HÖLGYEKNEK

Először is fel kell vizsgálni, hogy milyen is az a hölgy,melyet szeretne megajándékozni. Elegáns hölgy, szenvedélyes sportoló, törékeny lány vagy talán  rózsaszín hajú nagymama? Sportosabb vagy klasszikusabb ajándékot keres inkább? Válaszoljon erre a kérdésre, és kezdheti keresni az ajándékot..

Egy elegáns kis kosztümhöz Michael Kors egyszerű, mégis divatos női bőr táskáját ajánljuk. Vagy talán egy kis fehér kézitáska Anna Grace kollekcióbjából? Sportos típusú hölgy nem fogja megvetni a Casio sportórát különböző színváltozatokban. Szép kör alakúak és digitális számozással rendelkeznek. Szeretne inkább kék, szürke vagy rózsaszín színű karórát? Összpontosítson, melyik is a kedvenc színe a sportoló hölgynek? Nem tudja? Akkor jobb lesz, ha megragad egy semleges szürke színárnyalatot - ami mindenkinek elnyeri tettszését.

A haj kozmetikumok is kipróbálhatók - a sampon vagy a hajmaszk hasznos ajándék, de minden bizonnyal jobb, ha valamit hozzáadunk. Talán egy női parfümöt? Versace Crystal Noir Eau de Parfum orientál karaktere elnyeri tettszését azoknak a hölgyeknek, akik szeretik az érzéki illatokat . Nagyon népszerűek Calvin Klein női illatai is - például az Eternity Eau de Parfum. Adjon esélyt az örökkévalóságnak.

 

KARÁCSONYI AJÁNDÉKOK FÉRFIAKNAK

Mit kell ajándékozni az úriembereknek? Kivéve a szokásos ajándékokat, amelyeket minden évben a fa alatt találnak? Milyen típusú férfiról van szó? Nagy sportoló? Szeret kerékpározni vagy inkább futni? A Festina Sport és a Festina Chrono Bike lelkes sportolók számára készült!

Vagy inkább az extrém sportágak érdeklik? Akkor alkalmas a Casio G-Shock férfi karóra, amely kitűnő ellenállóképességgel rendelkezik. Extrém, szélsőséges körülmények között is remek. Ezeket a mentőszolgálati szakemberek széles körben használják. Sok színválaszték fekete, piros, zöld és fehér között választhat. A védőburkolatának köszönhetően azonban meglehetősen hatalmas benyomást kelt.

Ezzel szemben a Festina Chronograph kollekció sportórái elegánsabb kiszereléssel rendelkeznek, igy azokat a sportot kedvelő úriembereket is elkápráztatják, akiknek saját stílusuk van.

Ha inkább öltönyt viselő úriembernek keres valamit,nézze meg a férfi Festina Retrogradene ,vagy az ízléses és divatos Michael Kors karóráit.

És ha teljesen más elképzelése van, nézzen utánna egy kellemes illatnak. A legnépszerűbb férfi parfümök közé tartozik a Hugo Boss, egy fűszeres illat, citrus érintéssel. Ez a lenyűgöző illat fokozhatja az önbecsülést és helyreállíthatja az elveszett egyensúlyt. Tökéletesen illeszkedik az összes generáció férfiaihoz. Eau Pour Homme Armani viszont kicsit frissebb illat, a frissesség és az örök nyár érzéseét nyújtja.

MÉG MINDIG NEM BIZTOS A KARÁCSONYI AJÁNDÉK VÁLASZTÁSÁBAN?

Ha meglepetést szeretne okozni  és fél, hogy rosszul választ, akkor biztosan nem fog semmit sem elrontani egy ajándékutalvánnyal, amely mind a hölgyek, mind az urak számára alkalmas. Nálunk 2000 és 50000 Ft közötti ajándékutalvány található.  Ezen számtalan luxus karórát, kézitáskát, parfümöt, sampont és egyéb hajápolási termékeket választhat.

Ne feledje, hogy főként a szándék számít…