• Alfaparf Milano BB Bleach

Alfaparf Milano

Alfaparf Milano BB Bleach Easy Lift Bleaching Powder púder hajszín világosításra 400 g

púder hajszín világosításra
kód: 127616
Kollekció : BB Bleach
Nincs raktáron

Felülvizsgálat

Átlagos vásárlói értékelés

Értékelje elsőként a terméket.

Étékelés hozzáadása

Vélemény küldése a termékről Alfaparf Milano BB Bleach Easy Lift Bleaching Powder púder hajszín világosításra 400 g

Ön értékelése :

Termék leírása púder hajszín világosításra

AzAlfaparf Milano BB Bleach Easy Lift Bleaching Powder egy professzionális használatra tervezett világosító púder. Erőteljes formulája lehetővé teszi a haj gyors és megbízható világosítását.

Ez a por olyan speciális technológiát tartalmaz, amely minimalizálja a haj károsodását a világosítás során. Sárgulásgátló hatásának köszönhetően segít csökkenteni a világosítás során fellépő sárga árnyalatot is.

AzAlfaparf Milano BB Bleach Easy Lift szőkítőpor különböző világosítási technikákhoz alkalmas, beleértve a szálakat, a kiemeléseket vagy a teljes hajvilágosítást. Professzionális minősége és eredményei miatt népszerű választás a profi fodrászok körében.

Használatához keverje össze a szükséges mennyiségű port a megfelelő aktivátorral a gyártó utasításai szerint. A keveréket a száraz hajra kell felvinni, egyenletesen a haj teljes hosszára. Az alkalmazás időtartama a gyártó utasításait követi, és a kívánt eredménytől függ.

Használat előtt tanácsos szakemberrel konzultálni, különösen, ha érzékeny a fejbőre vagy sérült a haja. Kövesse a gyártó utasításait, és legyen óvatos a kívánt eredmény elérése és a haj károsodásának kockázatának minimalizálása érdekében.

Aktív összetevők:

  1. Kálium-peroxid (kálium-peroxid) - Ez a hatóanyag erős világosító tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek segítenek eltávolítani a színt a hajból.
  2. Ammónium perszulfát (ammónium-peroxid) - Egy másik világosító hatóanyag, amely segít eltávolítani a színt és a pigmenteket a hajból.
  3. Nátrium-metaszilikát (nátrium-metaszilikát) - Ez az összetevő a világosító teljesítmény stabilizálásában és javításában vesz részt.

Hatások:

ABB Bleach Easy Lift szőkítőport úgy tervezték, hogy erőteljes világosítást biztosítson a hajnak, eltávolítva a meglévő pigmenteket.

Anti-sárga hatás.

Kiknek való: A hajszálakra való tekintettel, a hajszálakra való tekintettel:

A BB Bleach Easy Lift fehérítőpor professzionális használatra készült fodrászok és stylistok számára. Különböző hajtípusokon használható, de fontos megjegyezni, hogy a világosítás olyan folyamat, amely károsíthatja a hajat. Javasoljuk, hogy használat előtt konzultáljon szakemberrel, különösen, ha érzékeny a fejbőre vagy sérült a haja.

Használat:

  1. Előkészítés: A hajszálakat a következő módon kell elkészíteni: 1. A keveréket alaposan össze kell keverni az egyenletes formula elérése érdekében.
  2. Használati utasítás. Az alkalmazási időt a gyártó utasításai szerint kell figyelemmel kísérni, és a kívánt eredménynek megfelelően kell beállítani.

Bővebben

Kérdezze szakértőnket

Mielőtt még telefonálna, olvassa el a gyakran ismétlődő kérdéseket.

Hé - Pé 8:00 - 16:00

Kérdezzen Formanyomtatvány bezárása

Nem érti a szakmai kifejezések sorát?

Fogalomszótár

Termékek paraméterei

Paraméter Érték
Portfólió Hajkozmetikumok
Kinek Nőknek
Kategóriák Hajfestés
Márka Alfaparf Milano
Kollekció BB Bleach
Méret 400 g
Hajtípus Minden hajtípus

MÁSOK EBBE VÁSÁROLJÁK