Hogyan lehet feldobni a báli ruhát,az ékszereket és a sminket?

  • MAGAZIN
  • Hogyan lehet feldobni a báli ruhát,az ékszereket és a sminket?
28. 1. 2020

Hogyan lehet feldobni a báli ruhát,az ékszereket és a sminket?

Hurrá. eljött a táncparkett ideje! Szeretne jól kinézni a bálon? Olvasson el néhány tippet, amelyek segítenek jól kinézni ebben az évben!

A báli szezon teljes lendületben van, és ezzel együtt hagyományosan felmerül a kérdés, hogy mit kell viselni ebben az évben. Legtöbbünk nem visel ünnepi ruhát minden nap, ezért jóhiszeműen kissé túlzásba eshetünk. Néha nehéz mindent összehangolni úgy, hogy az eredmény a kívánt módon legyen. De kövessen néhány egyszerű tippet, és látni fogja, hogy ebben az évben sikerül összehozni.

Válasszon stilust 

Mindenekelőtt arra kell összpontosítania, hogy minden jól illeszkedjen egymáshoz. Ruha, cipő, haj, smink és ékszerek. Igaz, hogy a mai divatban gyakran káosz és nagyon szokatlan kombinációk vannak. De ha nem divatguru, és nem néz rendszeresen divatbemutatókat vagy blogokat, akkor a kísérletezés rosszul sikerülhet. Néhány gyakorlati példa: Tetszett a bohém éterikus stílus? Akkor párositsa a csipkeruhákat virágokkal és finom ékszerekkel. Vagy akár Pandora virágos fülbevalókkal. Felejtse el a kifejezetten erős sminket, a masszív ékszereket és a ragyogó színeket. A fűzővel és gazdag szoknyával rendelkező hercegnő ruha esetében ne találjon ki összetett frizurát és díszített ékszereket, kivéve, ha rokokó grófnőként szeretne viselkedni. Válasszon klasszikus sima kontyot vagy egyszerű lófarkot. Tetszik a minimalizmus? Az egyszerű vágású ruhákhoz válasszon tiszta ékszereket gazdag dekoráció nélkül - például Cluse vagy Rosefield. A monokróm sima ruha megenged egy erősebb sminket, szóval hajrá!

A kevesebb néha több

Mindig arra összpontosítson, hogy a ruhában ne legyen túl sok különálló elem. Ideális esetben ez az, amely vonzza majd a figyelmet. Ha túlzásba esik ezzel, akkor úgy tűnhet, mintha a körhintából ugrott volna ki. Válasszon egy erősebb rúzst, érdekes kézitáskát, cipőt vagy feltűnő ékszert. Ne vegyen fel nagy és szembetűnő gyűrűt jellegzetes nyaklánccal vagy csillogó karkötővel. Ha egy mély nyakkivágást választott, egyensúlyozza azt egy hosszabb szoknyával. Minden nagyon elcsúszhat, és az utolsó dolog, amit a bálon szeretne, az az olcsó kinézet.

Ne féljen kísérletezni  

Másrészről, a bálok kiváló alkalmak, hogy  elengedhesse a fantáziáját egy kicsit, és megmutathassa szépségét. Ezért ne féljen kipróbálni az erős sminket, a magas sarkú cipőt vagy a szokatlan frizurát. A kísérletek nemcsak a sminkkel vagy a hajjal való varázslást foglalják magukban, hanem ugyanúgy vonatkozik a szokatlan esti parfümökre vagy ékszerekre is. A rétegzés egy népszerű divat trend, amellyel érdekes eredményeket érhet el. Próbálkozzon például több nyaklánc kombinációjával (mind rövid, mind hosszú), vagy tegyen különféle karkötőket a csuklójára. Az ékszerek stílusának hasonlónak kell lennie, de ha merész, akkor első pillantásra kipróbálhatja és összehangolhatja a különböző darabokat. A lényeg, hogy minél feltűnőbb a ruhája eleme, annál finomabbnak kell lennie a többi dolognak.

Amint megbizonyosodott arról, hogy minden megfelel Önnek, és megfigyelte, mennyi időbe telik az előkészítés, próbáljon meg mindent előre. Tartsa készenlétben a hajtermékeket és a hajfixálókat, ellenőrizze, támaszkodhat-e a tartós vörös rúzsra, és meddig tud maradni magas sarkú cipőben. Ez kiküszöböli azt a stresszt,hogy nem érkezik, amely tönkre tenné az egész estéjét.

Legyen önmaga, és gondoljon a dolgok gyakorlati oldalára

De mindig kövesse azt a szabályt, hogy a legfontosabb dolog önmagunk lenni. Soha nem fogja élvezni a bált, ha ruháját vagy sminkjét alkalmatlannak érzi. A ruhának tökéletesen kell állnia, a cipők nem nyomhatnak, és ha olyan frizurát választ, amely szép megjelenésű, de ha a tánc közben zavarja, az sem jó. Használja ki a lehetőséget, hogy ragyogjon, de ne ragaszkodjon ahhoz, ami nem Önön múlik. Inkább egy pohár jó borral menjen a parkettre és felejtse el, hogy ruhája nem tökéletes.