Black Friday

Black Friday


A Black Friday itt van, és vele együtt egy hatalmas adag kedvezmény is! Ha szereti az akciós vásárlást, siessen. Több száz termékünk van akciósan, Önnek. Használja ki a kedvezményeket még ma, és szerezzen órákat, parfümöket, kozmetikumokat és ékszereket akár 80%-os kedvezménnyel.

Ne feledje, ma nincs szüksége kedvezményes kuponra, hogy kedvezményesen vásároljon nálunk. Szerezzen örömet magának vagy szeretteinek, és inspirálódjon a kedvezményes árú luxuscikkek kínálatából. Akár női parfümöt, órát, kozmetikumokat vagy ékszert keres, nálunk megvásárolhatja otthonról kényelmesen, kevesebb mint 3 perc alatt! És mindezt ellenállhatatlan áron.

Válasszon több ezer márkás termék közül, és kényeztesse magát luxussal kedvezményes áron. Ne féljen ragyogni a luxus divatkiegészítőkkel, és kápráztassa el a környezetét.

 

 

MUTASSA AZ AJÁNLATOT


Mit akar először felfedezni?

 

Még mindig vár?

Egy nőnek választ ajándékot? Ha ad a tanácsokra, akkor ebben a téli időszakban biztosan nem tévedhet egy női toalettvízzel. Például összeállíthat egy teljes kozmetikai csomagot, és kiegészítheti az eau de toilette-et egy bőrápoló termékkel vagy egy szép ékszerrel. Egy finom női parfüm, sampon vagy testápoló mindig jól jön, és egy ékszer is biztosan örömet okoz minden kifinomult ízlésű nőnek.

Kozmetikai csomagot ajándékozhat az uraknak is. Vagy előnyben részesítheti a semleges típusú, mindennapi viseletre alkalmas férfi karórákat.

Ha pedig a partnere kicsivel igényesebb, akkor mindenképpen érdemes még fényűzőbb vizekre eveznie. Például egy Tommy Hilfiger karóra még a stílusos divat legigényesebb szerelmeseinek is elnyeri a tetszését. A legnépszerűbb óráink közül néhányat most is megvásárolhat. Alkalmas munkához és szabadidős tevékenységekhez. Ha a minimalistább stílust kedveli, akkor örülni fog a klasszikus órák kategóriájába tartozó modelleknek. Ezek ugyanis szó szerint mindenhez passzolnak - kosztümökhöz és lezser viselethez egyaránt.

 

noi
ferfiaknak


A választék igazán gazdag. Ne mulassza el a lehetőséget, és szerezzen luxus divatkiegészítőket szó szerint népi árakon. Mindent megvásárolhat kényelmesen otthonról, anélkül, hogy bárhová is mennie kellene. Minden termék raktáron van, így a gyors szállítás garantált.


 

BF-kedvezmény

A kedvezmény nem érvényesíthető az akciós vagy kiárusításban lévő (Black Friday) termékekre. A kedvezmény 14 000 Ft feletti értékű rendelésekre érvényesíthető. A kedvezménykód csak 2021.11.30-ig érvényes.


 

A Black Friday legnépszerűbb darabjai hihetetlen áron: