A Brasty-nál kizárólag eredeti termékeket vásárolhat, egyetlen hamisítványt sem

  • MAGAZIN
  • A Brasty-nál kizárólag eredeti termékeket vásárolhat, egyetlen hamisítványt sem

Sajnos a szomorú valóság az, hogy a hamis parfümök és hamis ékszerek illegális piaca egyre növekszik, és évente több millió ember vesz igénybe plágiumot csak az Európai Unión belül. Annak oka, hogy a luxusmárkák termékei bűnözés szempontjából vonzóvá váltak elsősorban az, hogy termékeiket a magas ár és a kis termékmennyiség aránya jellemzi. Annak ellenére, hogy a márkás gyártók folyamatos erőfeszítéseket tettek ezen illegális tevékenység leküzdésére, a szomorú tény az, hogy a luxustermékek plagizálása a szervezett bűnözéssé vált. Ezért nem szabad megfeledkezni arról, hogy bárki, aki gyanúsan alacsony áron vásárol megkérdőjelezhető termékeket ellenőrizetlen eladóktól, ennek az illegális piacnak a részesévé válik, és nemcsak a pénztárcáját kockáztatja, hanem sok esetben az egészségét is kockára teszi. Parfümök és dekoratív kozmetikumok esetében a márkás csomagolás nagyon hiteles utánzatait ismeretlen eredetű vegyi anyagok kevésbé sikeres keverékei töltik be, így nem zárható ki, hogy az adott anyagok bőrrel szembeni intoleranciája allergiás reakciókat idézhet elő.

Hogyan kell úgymond nem rárepülni, és valóban eredeti árut vásárolni? Egy boltban már csak a csomagolást tekintve is felfedezheti a plágiumot. Rossz minőségű celofán és annak furcsa szintetikus illata, a halvány és lágy doboz, a színkülönbségek, a kevésbé kifinomult részletek és / vagy akár a szöveg helyesírási hibái is önmagukért beszélnek. De az igazi dilemma akkor merül fel, amikor online vásárol. Itt az eredetiség egyetlen és legfontosabb mutatója éppen az eladási ár. Mindenki tudja, hogy az olyan ismert világmárkáktól származó luxuscikkeknek, mint például a Guess, Armani vagy Hugo Boss, értékük van. Az árak természetesen a szállítóktól függően változhatnak, vagy lehet szó olyan áruk értékesítéséről, amelyek nem az aktuális kollekcióban szerepelnek, és bekerülnek az úgynevezett kiárusításokba. Ha azonban az eladási ár lényegesen alacsonyabb az átlagnál összehasonlítva a konkurensek eladási áraival akkor az óvatosság helyén való. Még akkor is, ha olyan ún. limitált kiadásokkal és speciális verziókkal találkozik, amelyek sehol nem érhetők el, ezért piaci áruk nem összehasonlítható a konkurenciával. Nem árthat tehát a meggondoltság és a hideg fej. Egy luxus márkájú parfüm például, amelynek 50 ml-es változatát átlagosan 25 000 -ért kínálják eladásra, nem kerülhet egyszer csak 6 000 Ft-ba 60 ml-es kiadásban, ugyanígy a márkás fülbevalók vagy órák sem lehetnek egyik napról a másikra 70% -kal olcsóbbak.

Tekintse meg az akciós termékeket

Egy vállalkozás hitelességének és megbízhatóságának ellenőrzésére kétségtelenül az egyik legjobb módszer az értékelések áttekintése. Megbízhat az olyan ellenőrzött boltokban, amelyek évek óta jelen vannak a piacokon, és több száz pozitív véleménnyel büszkélkedhetnek, mint például a Brasty. De hogyan lehetséges, hogy képesek vagyunk garantáltan eredeti termékeket kínálni, jobb árakon, mint a versenytársaink? Esetünkben ez az árkülönbség annak a ténynek a következménye, hogy a gyártóktól és a beszállítóktól valóban nagy tételben vásárolunk, valamint közrejátszik az is, hogy 11 európai országban folytatunk kereskedelmet, így nem korlátozódunk kizárólag a közép-európai piacra. Az exportáló országok eltérő árazási politikája és a különböző értékesítési csatornák, valamint néhány nagykereskedelmi cikk elhagyása és a legalacsonyabb árrés fenntartása azt jelenti, hogy tőlünk szinte mindig kissé olcsóbban vásárolhat garantáltan eredeti parfümöket, órákat és ékszereket, mint versenytársainktól. Brasty mindig az eredeti márkás áruk megbízható eladói közé tartozik majd, aki saját nevével garantálja, hogy vásárlása nem válik rémálommá „fake” formájában. Megbizonyosodhat arról is, hogy maximálisan elégedett lesz árucikkeinkkel a termék-összehasonlító oldalakon található vélemények segítségével. Itt több száz pozitív véleményt kap az elégedett ügyfelektől. Szintén magáért beszél az a tény is, hogy 2019-ben az Év Shop-ja versenyen a Divattartozékok kategóriában dínyertesek lettünk.