Vigyen új életet a hajába brazil keratinnal

  • MAGAZIN
  • Vigyen új életet a hajába brazil keratinnal
1. 11. 2019

Vigyen új életet a hajába brazil keratinnal

Miért próbálja ki a brazil keratint? Talán azért, mert a haja visszanyeri erejét és szépségét. Az összekuszálódott szálak kiegyenesednek, és sima tapintásúak lesznek. További információ a mai cikkben.

Ön egyike azoknak az embereknek, akik törékeny hajtól szenvednek? Száraz és élettelen a haja? Ezzel a nagyszerű segítővel újra elbűvöli a fürtjeit. Ápolja  haját belülről, és próbálja ki a keratin.

Mi az a keratin?

A keratin megtalálható a hajban és a körömben. Ez a bőrszármazékok építőfehérje, amely a hajszerkezet 88% -át teszi ki, és felelős azok minőségéért, növekedéséért, szilárdságáért, lágyságáért és fényéért. A keratin főleg aminosavakból áll. Az emberek elsősorban holt sejtek formájában érintkeznek vele. Kicsit morbidnak hangzik, de a haj, a köröm és a szarvas bőr valóban halott szövetek. Az élő sejtek megtalálhatók a hajhagymában és a körömágyban. A még növekvő már élettelen szövet, amely a megfelelő táplálkozás mellett ugyanakkor a bőr védelmét szolgálja, és ugyancsak szépen néz ki. 

Mi az a brazil keratin?

Ez egy tisztán természetes termék, amelyet 2006-ban fejlesztettek ki Brazíliában. Ez a nem vegyi termék, amely keratint tartalmaz, a haj formázására és regenerálására, és különösen a hosszú távú egyenesítésre szolgál. A keratin molekulák vasalással hatolnak át a haj belső részébe, és helyrehozzák a károsodást. Az eredményeket azonnal észreveszi az alkalmazás után, és legalább 3-4 hónapig tart. A hajat az alkalmazás után megerősítik és védik az UV-sugárzástól, széltől, fagytól vagy akár a tengertől és a klórozott viztől. A brazil keratin alkalmas gyenge, sérült, göndör, hosszú, kemény, engedetlen és durva hajra. Tulajdonságainak köszönhetően nem kell félnie, hogy vegyileg kezelt vagy festett hajra használja.

Keratin alkalmazása

Természetesen az alkalmazáshoz szükséges keratin mennyisége a hajhosszától függően változik. 35 cm hosszú hajra 50 ml keratint, 55 cm hosszú hajhoz pedig 100 ml-t, , és 70 cm-ig terjedő göndör haj esetén 150 ml keratint kell alkalmazni. Ne felejtse el elvégezni az allergiás tesztet 48 órával az alkalmazás előtt; Ha úgy találja, hogy a bőre nem reagál jól, ne tegyen keratint a hajára.  

A keratint vasalja a hajba

Mossa meg a haját samponnal, szárítsa meg hajszárítóval, fésülje meg. Viseljen védőkesztyűt, és kezdje el a keratin felvitelét körülbelül egy centiméterre a hajszálaktól. Végül fésülje meg a haját fésűvel a keratin egyenletes eloszlatására. Hagyja hatni 10-30 percig, fésülje meg újra a haját és egyenesítse ki egy 220 fokos vasalóval. Vasalja egymás után a tincseket,mindegyik ötször. A hajnak a vasalás után egyenesnek és fényesnek kell lennie. A keratin alkalmazás után három napig ne mosson a hajat.

Ha bonyolultnak találja a keratin felvitelét, vagy ha fél attól, hogy annyit sérül a haja, próbálja meg az induláshoz keratint tartalmazó sampont vagy hajmaszkot. Egy jó eredmény bátorságot ad a keratin teljes kipróbálására, és végül olyan haj elérésére, amiről mindig álmodott.