Együtt túl leszünk rajta

Együtt túl leszünk rajta

Kedves vásárlóink!

A kedvezőtlen körülmények ellenére, amelyek Európában az intézkedéseknek köszönhetően merültek fel, a Brasty.hu üzlet továbbra is működik, és a lehető leggyorsabban feldolgozzuk a megrendeléseket. Az ügyfélközpont készen áll minden kérdésére, és munkatársaink a raktárban szinte azonnal elküldik az összes megrendelést.

Megtettük az ajánlott higiéniai intézkedéseket, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy teljesítsük kívánságaikat, és a lehető leghamarabb kézbesítsük megrendeléseiket. Minden alkalmazottunk tisztában van a higiéniai előírások fokozott szükségességével, és felelősségteljesen viselkedik ebben a helyzetben.

Nem vesszük könnyedén a meglévő kormányzati rendeleteket és ajánlásokat, és megpróbáljuk nyomon követni a helyzetet, és azonnal reagálni minden új fejleményre, hogy megrendeléseit biztonságosan és minden probléma nélkül feldolgozzuk.

Jelenleg hosszabb késés nélkül tudunk szállítani megrendeléseket, és még a szállítók is minden régióban továbbra is minden gond nélkül működnek és a szállítmányokat szállítják.

Hisszük, hogy meg tudjuk csinálni együtt, és hamarosan újra a normál üzemmódban fogunk működni. 

A Brasty csapatMivel tud örömet okozni?