Hogyan lehet tökéletes álmai esküvője?

  • MAGAZIN
  • Hogyan lehet tökéletes álmai esküvője?

Hogyan lehet tökéletes álmai esküvője?

Biztosan eszébe jutott vagy legalább egyszer elképzelte, hogy milyen is lesz az Ön nagy napja . Hogyan kell kinéznie egy megfelelő esküvőnek? Hogyan élvezheti az esküvő napját szükségtelen stressz nélkül? Olvasson tovább, hogy ezt megtudja.

Tanács menyasszonyoknak

Nagy felkészülés a nagy napra

Mivel is kezdjük? Először is meg kell határozni egy dátumot és egy helyet. Mindkét dolgot fontos előre bebiztosítani. Ideálisan egy évvel előre. Ha az esküvői szertartást egy népszerű helyen szeretné,akkor még jobban kell sietnie. Természetesen sok lehetőség van - egyházi esküvő, kastélyban, várkertben, parkban, szőlőhegyen, erdőben, kint a réten, külföldön (a tengerparton, Las Vegasban) történő esküvő és így tovább.......Sorolhatnánk még többet is különböző helyeken.

Fontos tudni egy dolgot: ne habozzon.

Tisztázza magában, mit is akar. Egy szerény kis vidéki esküvőt vagy egy hatalmas lakodalmat száz vendéggel? Természetesen az Ön anyagi helyzete fontos szerepet tölt be, de semmi más (például a rokonok kívánsága) nem korlátozhatja Önt. Ez az Ön nagy napja, senki másé. Igen, gyakran kell kompromisszumot találnia, meg kell találni az arany középutat , de ha Ön valamit igazán szeretne, ne adja fel elképzeléseit.

Külföldi esküvőt szeretne?De mégsem szeretné kihagyni családját egy ilyen nagy eseményből? Nyugodjon meg - még itt is lehetséges a kompromisszum. Nem hiszi ? Egy hasonló követelés valószínűtlennek tűnik,talán lehetetlen?

Tévedés! Elég egy okos mobiltelefon (esetleg egy kamera , ha jobb képet szeretne), igy az egész szertartást élőben közvetítheti a weben.De ne felejtse megérdeklődni, hogy érvényes -e nálunk a külföldi szertartás.

Hasonlóképpen tisztázza, hogy milyen stílusban szeretne esküvőt tartani. Szeretne boho-stílusú esküvőt, természetes, klasszikus, retro vagy vidéki partit?Ettől függ az esküvői dekoráció, esküvői meghívó, fotóstílus, azaz az esküvői fotós és operatőr kiválasztása.

Mi szerint válasszunk esküvői ruhát?

Minden tökéletesen megszervezve - az esküvő dátuma, a hely, a vendégek száma a catering cég is meg van, de mi a legfontosabb ami még hiányzik?

Esküvői ruháját testreszabhatja, kölcsönözheti esküvői szalonban, igazíthatja a nagymamája régi menyasszonyi ruháját, vagy megrendelheti online. Az interneten keresztül történő vásárlás esetén könnyen csalódhat még akkor is, ha minden első pillantásra ideálisnak tűnik - az ár, a fazon, a szín és a minta. Mindig jobb, ha először megpróbálja a ruhát. Az édesanyja vagy a nagymama ruháját pedig nehezen lehet Önre igazítani, hogy tökéletes legyen.Ez sem a legjobb megoldás.

Talán elképzelése egy szokatlan esküvő történelmi jelmezekben. Miért is nem? A legtöbb menyasszony azonban két lehetőség közül választ:

Esküvői ruha új vagy kölcsönzőből?

Az árkülönbség sokkal kisebb lehet, mint gondolná. Szeretne egy híres tervezőtől lévő esküvői ruhát? Akkor kölcsönözze. Ez sokkal olcsóbb lesz.

Régóta olyan szép ruháról álmodik, amely tökéletes lesz az Ön elképzelésének, és nem számít az, hogy ki tervezte? Nem biztos, hogy olcsóbb lesz.

Mit is tegyünk most? Vásároljunk ruhát, amely örökre megmarad ugyanazon az áron? Vagy kölcsönözzünk,és örüljünk hogy nem porosodik a szekrényben? Nos, ez nagy kérdés.

Most elsősorban attól függ, hogy milyen esküvői ruháról van szó. Valja be , hogy valószínűleg soha nem veszi fel többett, ha egy bonyolult hercegnő-stílusú esküvői ruháról van szó. Talán egy maszkabálba vagy a barátnői szórakoztatására. Megéri ez Önnek?

Mégis egy egyszerűbb ruhát viselhet utánna különböző alkalmi eseményeken. Ebben az esetben jobb varratni saját modellt, és elfelejtheti a bérleti díjat.

Esküvői ruha típusa

Az esküvői ruha típusának meg kell felelnie az Ön elképzelésének, és ki kell emelnie az alakjának természetes előnyeit. Kérjen tanácsot. Válasszon barátnőjével, aki megmondja Önnek, hogy mi a legmegfelelőbb az Ön számára. Idén különböző csipkével díszített ruhák nagyon népszerűek. Elmondható róluk, hogy szinte mindenkinek megfelelnek.

Ha van néhány extra kiló feleslege akkor sem kell aggódnia. Vannak karcsúsító ruhák is, amelyek okosan elrejtik a hiányosságokat. Hasonlóképpen, ha kisbabát vár, válasszon egy kényelmes kismama ruhát, mely nem fogja szorítani.

Menyasszonyi csokor

Válasszon csokrot ruha , frizura és kiegészítők szerint. Lehet az kerek vagy kevésbé hagyományos. A színek és a részletek egyeztetése nagyon fontos. Ha odafigyel az esküvői csokor kiválasztására, akkor később megszáríthatja, megtarthatja emléknek. Esetleg, ha szeretne lépést tartani a hagyománnyal, akkor a csokrot single lányok közé dobhatja. Ki tudja, talán egy éven belül a hölgy,aki elkapta a csokrot is férjhez megy.

Smink és parfüm​​​​​​​

Ne vigye túlzásba a make-upot.Felejtse el a több réteget,mely alatt a vőlegény az Oltár előtt nem ismeri meg.Egy finomabb esküvői smink, amelyet ma "meztelen sminknek" neveznek, kívánatosabb. Hangsúlyozza ki szemét, de használjon természetes rúzst és ajakfényt. Vagy hagyja mindezt egy profi sminkesre. Legfontosabb az, hogy a kész sminket megfelelően rögzítsük , hogy egész nap kitartson.

Ne hagyja figyelmen kívül a kezét. Az esküvői fotókon a szép körmök sokkal jobban mutatnak.

Természetesen nem szabad elfelejtenie a csábító női parfümöt, amely ezen a napon szükséges.Hidegebb hónapokban házasodik? Próbáljon ki egy fás fűszeres illatot. Tavasszal vagy nyáron tervez esküvőt? A nyári virág illatú parfüm tökéletesen kiegészíti Önt.

Frizura​​​​​​​

A menyasszonyi frizurának illenie kell az esküvői ruhához, és úgy, mint a make-up-nak,ki kell tartania valamit.Megfelelő fodrászt előre kell választani. Először is hogy rendbetegye haját, kezelje regeneratív pakolással és alapos gondozással. Sok inspirációt talál az interneten, ott megtalálhatja az esküvői frizurák galériáját, és kiválaszthatja álmai frizuráját.

Ékszerek és kiegészítők​​​​​​​

Mindennek meg kell felelnie a ruha és a mennyegző stílusához. Csillogó luxus ékszer, elegáns fülbevaló és nyaklánc. Még a kiválasztott karóra is. Például a Daniel Wellington elegáns női karórája tökéletesen illeszkedik ehhez az alkalomhoz.

Esküvői ajándékok listája

Készítsen egy listát a kívánt esküvői ajándékokról. Ezzel elkerülhető a kellemetlen helyzet, amely akkor fordulhat elő, amikor több esküvői vendég ugyanazt a dolgot adja ajándékba. Ha online ajándéklistát hoz létre, a vendégek ki tudják választani az ajándékokat, melyek még nincsenek lefogalva. Így nem fogja ugyanazt az ajéndékot kétszer kapni.

 

Tanácsok a vőlegénynek

Esküvői öltöny​​​​​​​

Természetesen a testre szabott férfi öltöny az ideális. Attól is függ, mi a terve az öltönyel az esküvő után. Szeretné naponta viselni, vagy csak ünnepélyes alkalmakkor? Például egy fényes öltöny nem alkalmas munkába.

Próbálja meg az öltönyt és a kiegészítőket a menyasszonyi ruhához alkalmazni. Más esküvői díszek másodlagosak.

Az ing színét az Ön bőre és a haja színe szerint kell kiválasztani. Barnább vagy inkább világos típus? Ha az utóbbi, kerülje ki a sápadt és unalmas ingeket. És ne felejtse el a tartalék inget sem - különösen, ha nyáron házasodik.

Nyakkendő ​​​​​​​

Harmonizálja a nyakkendőt a menyasszonyi ruha színével. A ruha mintájához is igazíthatja,még jobban fog kinézni. Soha ne az esküvői dekoráció szerint. A csokornyakkendő is divatos. De fontolja meg, hogy megfelelő-e az Ön esküvőjére.

Karóra

Helyesen választott karóra ezen a nagyszerű napon megadja a luxus érzést, de összhangban kell lennie a menyasszony ékszereivel. Karóra fekete bőrszíjjal elegánsan mutat az öltönyhöz ,így nyugodtan választhat nagy számlapú karórát si.. Ha a menyasszony ezüst ékszert visel, győződjön meg róla, hogy az órafelülete azonos színű. És persze - ha drága öltönyt vásárol, akkor nem fog jól mutatni, ha egy régi kopott órát visel. Csak figyeljen oda a karóra stílusára és színére.

Frizura és parfüm​​​​​​​

Az esküvő előtt ne felejtsen elmenni egy jó fodrászhoz, és figyeljen oda a személyes higiéniára. Egy trendi férfi parfümmel (például a Hugo Boss parfümök nagyon népszerűek a férfiak körében), nem fog csalódást okozni. És végül, de nem utolsósorban - vegyen részt az esküvő megrendezésében és támogassa menyasszonyát.

 

Tanács mindkettőjük részére

  • Pihenjen és lazítson a házasság előtt. A szemek ​​alatt lévő fekete körök nem mutatnak jól a fényképeken.
  • Felejtse el a legénybúcsút egy nappal az esküvő előtt. Tervezze egy héttel korábban.Természetesen a lánybúcsúra is értendő.
  • Történhet bármi ,de ha nyugodtan veszi a dolgokat észreveszi, hogy minden kellemetlen helyzet megoldást kínál. Szabadban lesz az esküvő és éppen elkezdett esni az eső? Az esküvői sátor megoldást kínál. Legyen felkészülve mindenre.
  • Készítsen el mindent, amit csak lehet előre.
  • Fölöslegesen ne idegeskedjen.
  • Ez csak az Önök napja - élvezzék ki minden percét!