Hogyan válasszunk esküvői ajándékot?

  • MAGAZIN
  • Hogyan válasszunk esküvői ajándékot?

Hogyan válasszunk esküvői ajándékot?

Szeretne egy kedves ajándékot adni esküvői tanúinak és szüleinek? A tanúk és a koszorúslányok számára egy szép kis ajándék lassan új hagyomány lesz. Ez nem szükséges, de minden bizonnyal jó gesztus az esküvői előkészületekhez való segítségükért. Szülők pedig megérdemelnek egy kis ajándékot köszönetként felnevelésünkért és a ránk áldozott időért. Mivel is tudunk örömet okozni nekik?
 

Ajándékok a tanúknak és a koszorúslányoknak

Vannak akiki úgy döntenek, hogy egyáltalán nem vesztegetik az idejejüket ilyen dolgokra,mert az esküvő csak az ifjú páré,  és senki másé. Másrészt, a tanúk annyira hasznosak, hogy biztosan megérdemelnek egy kis jutalmat. Nem esik kárukra, ha kifejezi nekik, mennyire értékeli segítségüket és támogatásukat. Nem fontos nagy ajándék. Sokkal nagyobb súlya van a jó szándéknak és hogy örörmet okozzunk.

Néhány menyasszony úgy dönt, hogy kifizet a tanúk ruháját, mások egy szép kis ajándék mellett döntenek. Mit ajándékoznak leggyakrabban?

Különböző esküvői témájú e-boltokban és vicces tárgyakkal rendelkező boltokban megtalálható például a „Legjobb tanú” jelzéssel ellátott sörnyitó a férfiaknak és egy esküvői tükör a hölgyeknek. A bor vagy a köszönetlap is gyakori.

Mit ajándékozhat még? Például egy kis ékszert szuvenírként  – karkötőt mind a két tanúnak, és a  koszorúslányoknak, ezüst medált a hölgy tanú számára, kellemes friss parfümt, kisebb ajándékcsomagot természetes hajápolóval, természetes fürdőtermékek csomagját, esküvői csokoládékat, mini pezsgőt, zsebkendőt felirattal,  kulcstartót vagy bögrét felirattal…

Köszönet a szülőknek

Ajándékozza meg szüleit egy szimbolikus ajándékkal e fontos napon megbecsülésként, hogy mennyire hozzájárultak mindenhez. Emlékérmeket, vagy más tárgyakat gyakran ajándékoznak,egy luxus esküvői ajándékdoboz borral  igazán kedves meglepetés. Ajándékozhat karórát egy márkától - apukának férfi karórát, anyukának női karórát belevésett kis szöveggel. Minden bizonnyal jó ajándékozni valamit, ami megmarad emléknek. A karórák ideálisak erre. És mit gravírozzunk? Az esküvő dátumát, a nevét és természetesen köszönetet.

Hogyan szeretné kifejezni köszönetét szüleinek, csak Öntől függ. Néha egy egyszerű „Köszönök mindent”, elég,viszont a partnered szülei számára kicsit több kell „Köszönöm, hogy álmaim férfiát / hölgyét felnevelték”. Biztosan valami eredetire is  gondolhat - például egy vicces történetre, amit a szülők pontosan leírnak.Tartsa észben, hogy csak egy korlátozott hely áll rendelkezésre a gravírozásra egy karórán. Természetesen kiválaszthat nagy számlapú karórát, de erre sem fér rá egy hosszú lista. Figyelembe kell venni azt is, hogy csak a felületkezelés nélküli karórákat gravírozhatja (pl. Az aranyozás  is felületkezelés). Ezért jobb, ha megkérdezzük, hogy a kiválasztott karóra gravírozható-e. Ajánlást általában a karóraburkolatra helyezik.

Mini ajándékok esküvői vendégeknek

Ezek többnyire mini-csokoládék, gingerbreads az ifjú házasok monogramjaival vagy más kis tárgyakkal, amelyeket az esküvői vendégek az asztalon találnak. Ez lehet csokoládéból készült névcímke is.Kicsi pálinkáspohár vagy borospohár, miniatűr üveg pezsgő vagy bor, esküvői pecsét az ifjú pár monogramjával, címkék, házi lekvár, esküvői ceruzák, mandula csokoládéban, apró üveg és kézzel készített díszek, illatos gyertya, monogram szappan és így tovább. De próbálja betartani az esküvő stílusát.

A hagyományos vidéki esküvőhez réti virágokkal, megfelő a méz vagy a mézeskalács , de egy festett tányér is szóba jöhet. Egy szőlőskerti esküvőhez vagy banketthez borospincében, dugóhúzó vagy egy borospohár a kóstolóhoz nagyon jó meglepetés.

Boho stílusú esküvőn nem szabad kihagyni a természetes kiegészítőket, így az esküvői ajándéknak is kicsit természetesnek kell lennie - például egy fából készült esküvői ceruza, egy kézzel készített álomfogó, egy illatos tasak vagy egy kis méhviasz gyertya egy fenyőtoboz gyertyatartóban nagyon eredeti ajándék.

Természetesen hozzáadhat egy vicces köszönetkártyát a részvételért. Két szó "köszönöm a részvételt"  valószínűleg elég, de egy kicsit más formában is lehetséges.Egy kis apróság,búcsúajándék, könnyen mosolyot varázsol az arcokra. És pontosan erről beszélünk - a mosolyokról, az örömről és a nyugalomról,ami nagyon fontos  ezen a nagy napon.

Ezért a saját esküvője napját azokkal az emberekkel élje át, akiket valóban szívesen lát, és akik szívesen látják Önt és örömmel fogadják, hogy részt vehetnek ezen a nagy eseményen, Önökkel ünnepelhetnek. Csak akkor lesz az egész esküvő mágikus!