Hogyan válasszuk ki a megfelelő esti illatot?

  • MAGAZIN
  • Hogyan válasszuk ki a megfelelő esti illatot?
12. 12. 2019

Hogyan válasszuk ki a megfelelő esti illatot?

Erőteljes illatok? Miért ne! Akár egy estélyre, akár egy nagyobb esti rendezvényre megy, megengedheti magának. Hogyan válasszuk ki a megfelelőt?

Nincs olyan,hogy a parfüm,csak parfüm. Nem jó nappal a nehezebb és édesebb illatok kiemelése, de ha bálba, színházba vagy valamilyen különleges partira megy, amely ebben az időszakban van, akkor megengedhet magának egy kis feltűnést. Az esti parfüm olyan, mint az esti smink. Röviden: nem kell félnie a hangsúlytól.

Milyen illatot válasszon esti illatnak?

Természetesen a parfüm vagy a parfüm víz mellett szavazunk. A tiszta parfümanyagok legnagyobb részét tartalmazza, ezért intenzív és hosszú illatú. Határozottan ez a fás, keleti és fűszeres illat, virágkeverékkel. A friss citrus illatok és a könnyű virág parfümök nem alkalmasak esti viseletre. És hol alkalmazza az illatot, hogy a lehető leghosszabb ideig tartson? Ne csak azokat a helyeket válassza, ahol leginkább érzi az pulzusát - azaz a csuklóját, a nyakát és a nyakkivágását, hanem az illatot alkalmazhatja a hajra vagy a ruházatra is. De ne feledje, hogy az erős illatok nem igénylik a túlzott adagolást. Használjon belőle csak egy kicsit.

A legjobb esti illat - tippeink:

1) Christian Dior - Dune


Legyen olyan titokzatos, mint maga a sivatag. Fás illat fűszer- és virágokkal, olyan, mint egy arany homok naplementekor. A Dune parfüm a Dior-tól a béke és a tökéletes harmónia megtestesítője. Ez a teljes egyediség és kellemes kikapcsolódás érzését nyújtja Önnek. Engedje meg, hogy megérintse a brazil rózsafa, az ambergris, a zuzmó és a benzoin jegyei. Az egyedi kompozíció alkalmas egyedi pillanatokra.


2) Yves Sait Laurent - Cinema  


A vonzó Yves Sait Laurent Cinema illat olyan nőknek felel meg, akik szeretnek büszkélkedni erős személyiségükkel és nőies bájukkal. A Cinéma luxus parfüm az illat reflektorok ragyogásába viszi el Önt, ahol azonnal félreérthetetlenné válhat. Hagyja, hogy elcsábítsa Önt a valódi borostyán és vanília jegyek, amelyeket mandulavirág, bazsarózsa, jázmin és friss mandarin egészít ki. Ezzel a finom koktéllal a környéken mindenki figyelmét és csodálatát magára vonzza.


3) Thierry Mugler - Angel


Csillagos illat egy csillagos estéhez. Angyali tisztaság vanília és lédús gyümölcsökkel, amelyek teljesen elnyelik. Ez a Thierry Mugler Angel parfüm, amely népszerű egész Franciaországban. A keleti illat gazdag alapanyagokból áll. Tekerje be magát a jázmin, a vattacukor és a bergamott jegyeibe, amelyeket fokozatosan felvált a karamell, a csokoládé, a vanília, a szilva és az orchidea illata. Imádni fogja ezt a tartós illatot.


4) Lancome - Miracle


A Lancome Miracle illata csodálatos módon végigvezeti egy kivételes estén. A csillogó, kissé egzotikus illat,mint kábítószer kábitja Önt el -frézia és szilva jegyekkel, amelyet a gyömbér és a bors kiemelése egészít ki. Ezután kellemes pézsma- és jázminárnyalattá alakul. Kényeztesse magát egy parfümmel, amely szépen hangolja be egy rendkívüli este hangulatába.


5) Cacharel - Noa

Érzéki illat, amely a nők sebezhetőségére és tisztaságára utal. A virágos-fás Cacharel Noa parfüm tartalmaz a zöld növények, koriander és szantálfa jegyeit, amelyek kiegészítik a pacsuli, írisz és a fehér pézsma illatát. Érdekes illat azoknak a nőknek, akik nem félnek kitűnni a tömegből, de nem túl erős és nehéz illatot keresnek. 


A mi tippünk: próbálja ki a mintákat!

Ha nem akar megvásárolni egy nagy üveg parfümöt, mert tudja, hogy csak időnként fogja használni, akkor minta formájában is kipróbálhatja. A 10 ml egy olyan mennyiség, amely a halandók többségének elegendő lesz a bálokra és partikra egész évben. Sőt, nem kell aggódnia, hogy túl sok pénzt költ egy olyan parfümre, amely nem felelt meg az ízlésének. És a harmadik előnye az, hogy könnyen tárolhat egy apró parfümmintát akár a pénztárcájában is. Ha véletlenszerűen az esti órákban kevésbé intenzív az illat, akkor annyiszor fújhat belőle, ahányszor csak akar.